Şimdi Ara

ipod touch müzik indirme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ipod umdan müzik nasıl indirebiliriyim acaba birde mp4 e videoları hangi programla çevirebilirm

• quote:

Orjinalden alıntı: z0z0

ipod umdan müzik nasıl indirebiliriyim acaba birde mp4 e videoları hangi programla çevirebilirm

Müziği bilmem ama videoları total video converter'la çevirebilirsin, kalteli bir program. Eğer ipod üzerinden video indirmek istersen iWoopie'yi deneyebilirsin, ücretsiz ve kaliteli.
  • ipod üzerinden müzik indirmek için dtunes isimli programdan yararlanabilirsin.programdan aynı zamanda videoda indirebiliyorsun.ama video indirmek istersen ben mxtube u öneririm youtube videolarını ipoduna indiriyorsun gerçekten kaliteli bir program.converter olaraksa total video converter kullanıyorum gayet kaliteli bir program alt yazıda gömebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tolqan

ipod üzerinden müzik indirmek için dtunes isimli programdan yararlanabilirsin.programdan aynı zamanda videoda indirebiliyorsun.ama video indirmek istersen ben mxtube u öneririm youtube videolarını ipoduna indiriyorsun gerçekten kaliteli bir program.converter olaraksa total video converter kullanıyorum gayet kaliteli bir program alt yazıda gömebilirsin.

Dtunes ile arattığımız şarkılar çıkıyormu, bilgisayardaki limewire gibi birşey mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: esesli1975

quote:

ipod üzerinden müzik indirmek için dtunes isimli programdan yararlanabilirsin.programdan aynı zamanda videoda indirebiliyorsun.ama video indirmek istersen ben mxtube u öneririm youtube videolarını ipoduna indiriyorsun gerçekten kaliteli bir program.converter olaraksa total video converter kullanıyorum gayet kaliteli bir program alt yazıda gömebilirsin.

Dtunes ile arattığımız şarkılar çıkıyormu, bilgisayardaki limewire gibi birşey mi?

en son 2 ay önce kullanmıştım bir internet sitesi üzerinden müzikleri indiriyor kısmen limewire gibi.ama en son ne oldu bilmiyorum güncelleme falan çıkıp degişime ugramış olabilir.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: esesli1975

quote:

en son 2 ay önce kullanmıştım bir internet sitesi üzerinden müzikleri indiriyor kısmen limewire gibi.ama en son ne oldu bilmiyorum güncelleme falan çıkıp degişime ugramış olabilir.

Bir deneyelim o zaman, teşekkürler.

• iWoopie nerden indirebilirim mxtube çalışmıyor dns ayarlarını 4.2.2.1 yaptıgım halde ondan başka bşiy kullanmam lazım.dtunes indirmiştim ama çalışmıyordu onuda denemiştim şarkı için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpod touch wireless
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

iWoopie nerden indirebilirim mxtube çalışmıyor dns ayarlarını 4.2.2.1 yaptıgım halde ondan başka bşiy kullanmam lazım.dtunes indirmiştim ama çalışmıyordu onuda denemiştim şarkı için.

mxtube'un calısması lazım dns yi 4.2.2.1 yapınca önce youtube a gir sonra mxtube gir.şimdi interneti kapat sonra tekrar aç ondan sonra youtube ardından mxtube girince sorun kalmıyor
    karışık olmadı dimi

• quote:

iWoopie nerden indirebilirim mxtube çalışmıyor dns ayarlarını 4.2.2.1 yaptıgım halde ondan başka bşiy kullanmam lazım.dtunes indirmiştim ama çalışmıyordu onuda denemiştim şarkı için.

Iwoopie için bakınız appstore free applications, açıklayıcı olmuştur umarım.
  • MewSeek PRO diye bir program da var.Aradığım çoğu şarkıyı buldu. Ama bedava versiyonu sadece 15 şarkı indiriyor 10$ verip almanız gerekiyor programı daha fazlası için.Ayrıca indirdiğiniz şarkıları kendi müziklerinizin arasına koyabiliyor program.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.