merhaba arkadaşlar bu soru forumda çok var ama 2 cihazıda kullanmadığımdan hiç bir bilgim yok bikere ıpod touch 2. nesilde oyun oynamıştım nese şimdi sorumu sorim ıpod yada samsungun galaxy s wifi 5.0 alcam ama karar veremedim ıpod almak istiyorum ama ekranı biraz samsunga göre küçük ve şarjzı 1 gün gidiyomuş ondan samsung alsam diyorum ekranı büyük ama forumda bu tür karşılaştırmalarda herkes ıpod al demiş hayatımda ıos kulanmadım sizce hangisini almalıyım ipod alırsam 4.nesil 8gb alıcam(hafızası yetermi bide okulda kullanıcam oyun müzik çok dinler ve oynarım 1 gün yetermi şarjsı ) sorumu cevaplıyanlara teşekkür ederim şimdiden
Çok oyun oynarım dıyorsanız hafıza sıkıntı çıkaracaktır. Bataryası yeter.
bence ipod touch 4 al. hafızaya gelince 8 gb yetmez. şarj ise genelde 1 gün gittiği söyleniyor. tercih senin. ne amaçla kullanacağına bağlı...
ozaman ıpod alim apple yarıda bırakmaz diye düşünüyorum 8 evet az gibi ama 32 gb de tuzlu biraz
bu arada çok teşekkürlerr ikinizede
bişey değil. bende baştan 8 gb almayı düşünüodum. sonradan dedim onu yükle bunu yükle hayatta yetmez. 32 gb ta karar kıldım bende. alıcam bi ara inş...
8GB yetmez ne demek yahu? Adamın ne kullanacağı belli mi? JB yapmazsa paraya kıyıp uygulama falan satın almayacak. Popüler free uygulamaları toplasan anca 150 MB yer kaplar. Bunun dışında kalan bölüme 1 haftada dinleyeceğiniz müzikler çok rahat sığar. Tüm müzik arşivini yanında gezdirmeyecek sonuçta. Bence 8 GB da yeter. :Kendi kullanım alışkanlıklarınıza bakarak insanları şartlandırmayın.
Samsung alan kişiler için diyorum arkadaşlar gelin satın cihazı ipod alın kendinizi kandırmayın aynı fiyattan 50 tl fazla vererek apple kalitesi yaşayın.Aşağıda vereceğim linkte anket sonuçları var buyrun inceleyelim bu samsung rezilliği ve android takılma rom sorunlarından kurtulalım.
Herkese tavsiyem ipod touch ios 5 'tir.Kendinizi kandırmayın 50 tl fazla verip apple kalitesi farkını gücünü hızını uygulamalarını ve stabil çalışmasını yaşayın!!!! Atıp atıp tutmayın bugün baktım android takılıyor.Siz nerden konuşuyorsunuz.Romla ilgilencen yok şu bu.İpoada jb çek keyfine bak.Kapalı olan işletim sistemi ve sadece tek makinede kullanılan işletim sistemi daha iyidir.Google yetkilileri artık işin çığrından çıktığını söylüyorlar.çin tabletlerinde bile android var.Bu kadar rezillik olmazzzzzzzzzz!!!!!!!!!
Gelin apple alın sadece bir cihazda çalışan özel, uygulamaları güzel,stabil işletim sistemi kullanın.Kendinizi kandırıp ucuz aldım deyip androide aldanmayın!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Apple Apple İpod Yeeeeeee
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme