Şimdi Ara

iPod touch mı ? Blackberry curve 8520 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

iPod touch mı ? Blackberry curve 8520 mi?

1)ben aslında blackberryyide cok seviyorum nasıldır o kullanan varsa 8520yi bana anlatabilir mi?
    2)hangisi daha cok gider ben ipod iphone 1 seneye bozuluyo diye duymustum
    3)apple urunleri kotu mudur?
    4)ben daha cok internette gezinmek istiyorum ...ve dısardada internet istiyorurum
    5)birde vodafoneden alırsan cihazı (8520)yi 9,90 a sınırsız internet varmıs bu dogrumu
    6)ve blackberry 8520'de 3g var mı?
    7)gps varmı 8520'dee.?

...

suan telefonada ihtiyacım yok...

• internette gezinmek için blackberry almaya gerek yok ufak ekranda itoch da alacağın zevkı alamazsın. itouch4 al birde bluetoothlu bir telefonun varsa dışarıda onun internetini touch üzerinden kullanırsın.
  • bende ikiside var ikisininde kendi icinde ozellikleri farkli ipod da internette gezinmek zevkli blackberryde zor ve bazi sitelerde sorun cikariyor fakat ipoddan guzel yanida wifi olmadan istedigin yerde internete girmesi whatsapp da kolaylik.. baska telefonla bluetooth la interneti aktarabilirsin ama ben pek kullanmiyorum ugrastiriyor ayrica telefonun pilini somuruyor. vodafon da sinirsiz internet bis paketi dahil faturasiz hatlarda var sadece 9.90 a fakat faturali hattada 7 kusure sinirsiz internet var tek farki bis olmamasi oda blackberry nin kendi messenger programina baglanamaman ve official twitter facebook programlarini kullanamaman. gps yok fakat sebeke sayesinde yerini 1km capinda gosteriyor sehir merkezinde 600m ye kadar dusuyor isini gorur yani

gpsden herkes bahsediyor nedir?
    siz yani suan iPod tavsiye edersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hangisiacaba -- 11 Temmuz 2011; 10:53:13 >
  • blackberry kullanmadım o konuda bişey diyemicem ama ipod konusunda yardımcı olmaya çalışayım. ipod 1 seneye kalmadan bozulur mu diye sormuşsun şöyle bi örnek vereyim. bi arkadaşım 2,5 senedir ipod touch 1. nesil kullanmaktaydı cihaz hala sapasağlam onu kardeşine verip gitti 4. nesil aldı kendine. yani öyle hemen bozulma gibi dert yok. kendim de şu an 4. nesil ipod kullanıcısıyım ve wireless konusunda hiçbir sıkıntı yaşamadım. telefonumda vodafone un 8 liraya sınırsız internet paketi var. wireless olmayan yerlerde ondan faydalanıyorum.
    Daha Fazla Göster
  • Telefona ihtiyacın varsa BB al yoksa ipod touch al derim bu arada sınırsız paket derken ?? net paketi dediysen yok zaten wifi dışında ipod touchlar nete bağlanamıyor
  • ipod touch da facetime ve skype üzerinden görüntülü olarak görüşebilirsin. fakat facetime da apple cihazları arasında görüntülü görüşebiliyorsun sadece. 3g üzerinden diğer telefonlarla görüntülü görüşme gibi bi olay yok maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hangisiacaba -- 11 Temmuz 2011; 19:02:06 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hangisiacaba -- 11 Temmuz 2011; 19:49:53 >
    28 Ekim 2007
  • Baska tavsiyesi olan?
  • Sizin için önemli olan dışarda da rahatça internete girmekse size SAMSUNG P1000 GALAXY TAB'ı öneririm. 7" ekrana sahip, ki bu internette gezinmeyi oldukça keyifli bir hale getirecektir. Android 2.2 işletim sistemli bir tablet (güncelleme ile 2.3'e geçilebiliyor). Flash desteklediği için her türlü video sitesini bile sorunsuzca görüntüleyebileceksiniz. 3G ve GSM özellikleri de var. Yani kablolu ya da bluetooth kulaklık ile telefon olarak da kullanabilirsiniz. Boyutu ne çok büyük ne de çok küçük, bence ideal boyutta. Android Market'e erişimi de var. Fiyat olarak Gold Bilgisayar'da 899 lira.
    Bu arada bunun 3G ve GSM özelliği olmayan P1010 modeli var, onu tavsiye etmiyorum. Fiyatı daha uygun ama hem 3G ve GSM özellikleri yok, hem de işlemcisi P1000'deki gibi A8 değil, bir alt seviye olan A7 işlemci. Sürekli çökme/hata verme sorunları oluyormuş. Kısacası diğerine göre eprformansı kötüymüş. Önerdiğim P1000 modelinde ise sorun yok.

Cihazla ilgili daha fazla bilgi almak isterseniz Donanımhaber Samsung Galaxy TAB ana konusu linki aşağıda:

http://forum.donanimhaber.com/m_45000108/tm.htm

• Bu biraz buyuk geldi ben cepte tasımak istiyorum tskler.onerisi olan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hangisiacaba -- 11 Temmuz 2011; 22:53:40 >
  • Android işletim sistemli evet. Fiyatı 750-1000 TL arasında değişiyor. İçine ya sadece internet paketi aboneliği olan bir sim kart takarsınız, ya da mevcut sim kartınızı takar telefon oalrak da kullanırsınız. Yani telefon olarak kullanmak isteyip istemediğinize göre değişir bu. Sonuçta cihazda wireless özelliği de var. Dışarda internete girme ihtiyacınız olduğunda 3G üzerinden girersiniz. Bunun için de herhangi bir gsm firmasının internet paketinden yararlanabilirsiniz. Vodafone'da mı neydi sanırım 8-10 lira arası bir ücrete sınırsız internet vardı (kotayı aşınca hız 128 Kb'e mi ne düşüyor sanırım). İnternet paketlerini gsm firmalarının sitelerinden incelemelisiniz.
    Eğer fiyatı sorun değilse ürünü verdiğim linkten inceleyin derim. O konu içersindeki videoları da izleyebilirsiniz. Link zaten bu foruma ait, yani aklınıza takılanları o konuda sorabilirsiniz de. Ekranının boyutu da Flash desteği de oldukça güzel.

Daha çok internette gezinmek sitediğiniz için bunu önermiştim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordinary Story -- 11 Temmuz 2011; 22:58:08 >

• Ben pek sevmedim urunu baska ne onerirsin lpodla blackberry arasında kalırsam?intte gezinmek dedinizde bu dısarda nasıl cekiyor interneti biraz kucuk olsaydı alabilirdim birde en fazla 5oo lira olabilir alıcaggım sey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hangisiacaba -- 11 Temmuz 2011; 23:07:17 >

Blackberry oldukça kaliteli ürünlere sahip. Daha çok internete girmek istiyorum dediniz, fakat o ufak ekranla internetten keyif alabilir misiniz bilmiyorum. Ipod her yönüyle güzel bir cihaz. Ama onda da 3G yok işte maalesef. Önerildiği gibi telefon + Ipod kullanırsanız internete girebilirsiniz dışarda. Bu da iki cihazı birden taşımak demek. Sanırım internet zevkinizin bozulmaması için başka bir cihaz bulmalısınız. Aklıma gelen yok maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordinary Story -- 11 Temmuz 2011; 23:06:58 >
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.