Şimdi Ara

iPod Touch JailBreak! Yüklemeler! Anlatımlar! Tavsiyeler! (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.724
Cevap
9
Favori
624.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Orjinalden alıntı: XanderJR

BSE,Invisible Shield yada Bodyguardz tarzı ürünleri bulamayan arkadaşlar forumdan zanbay nickli arkadaşımızın taktiğini uygulayabilirler.kendisi nasıl yaptığını anlatan bi video çekip youtube'a koymuş.videoda kullandığını söylediği sıvı yerine su+bebek şampuanı karışımını da kullanabilirsiniz

http://www.youtube.com/watch?v=691ZDixRYCw

Bunu ekrana da uygulasak nasıl olur acaba?

gayet güzel olur bi sorun olmaz

• quote:

quote:

quote:

BSE,Invisible Shield yada Bodyguardz tarzı ürünleri bulamayan arkadaşlar forumdan zanbay nickli arkadaşımızın taktiğini uygulayabilirler.kendisi nasıl yaptığını anlatan bi video çekip youtube'a koymuş.videoda kullandığını söylediği sıvı yerine su+bebek şampuanı karışımını da kullanabilirsiniz

http://www.youtube.com/watch?v=691ZDixRYCw

Bunu ekrana da uygulasak nasıl olur acaba?

gayet güzel olur bi sorun olmaz

O zaman yarın alayım şu saydam folyo'yu da bi deneyeyim.
    Arkası mahvoldu zaten aletin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 7 Nisan 2008; 20:36:58 >

• quote:

alıntı: dj necmi

1.1.4 ise AFC2Fix i kur. repo.fireonfive.com

sağolasın Şimdi gözüküyorlar ancak bi sorun daha var. Summerboard'ın klasörü yok (ipodtan 2 tema indirip uyguladım yinede çıkmadı)

Düzeltme: Summerboard fix yamasını kurdum şimdi gözüküyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photomaniac -- 7 Nisan 2008; 20:52:54 >
  • http://vistamaximus.com/VM4.rar

Vista Maximus 4
    Var mı yükleyen?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mars2005

KABLOSUZ MODEM OLMADAN KABLOSUZ İNTERNET

Ipod touch ya da iphone sahibisiniz ama evinizde kablosuz modem yok ve kablosuz bağlantıya ihtiyacınız var.
    Şayet elinizde Windows Vista işletim sistemine sahip ve wireless özelliği bulunan bir laptop ya da masaüstü bilgisayarınız varsa, mevcut internet bağlantınızı bu cihazlarınızdan wireless'a dönüştürebiliyorsunuz.

1. Araç çubuğunun en sağında sistem saatimizin hemen yanındaki network bağlantısı ikonuna sağ tıklayıp "Ağ ve paylaşım merkezi" ni seçin.

veya Başlat-Ağ-Ağ ve paylaşım merkezi

2. Kablosuz Ağları Yönet ' - Ekle sekmesine tıklayın .

3. Geçiçi Ağ oluştur - İleri tıklayarak oluşturacağınız ağa isim verin ve güvenlik tipini seçin. Bu ağı kaydet i işaretleyip İleri ye tıklayın .

4. İnternet bağlantısı paylaşımını seçip onaylayın .

Artık iPhone ya da ipod touch'ınıza dönüp Kablosuz bağlantı arayabilirsiniz .

Şayet elinizde Windows Vista işletim sistemine sahip ve wireless özelliği bulunan bir laptop ya da masaüstü bilgisayarınız varsa, mevcut internet bağlantınızı bu cihazlarınızdan wireless'a dönüştürebiliyorsunuz.

bu nasıl oluyor? wireless özelliği olan bir bilgisayarımız varsa wireless'e dönüştürebilirmişiz.
    wireless varsa zaten vardır niye dönüştürelim ki
    Daha doğrusu neyi neye dönüştürüyoruz? Ben onu anlayamadım

iPod Touch JailBreak! Yüklemeler! Anlatımlar! Tavsiyeler!

En son bu hale getirebildim cihazı.
    Önceki sayfalarda anlatılan vista maximus teması ile bu hale geldi.
    Güzel oldu.

Ama şunları sevmedim. Mesela customize, summerboard, screenshot gbi programların arka planı bu çizgili görüntü olmuş
    Güzel durmuyor

PHI yandin sen. Yeniden restore yapman lagzim. O temanin normal arka plani o degil. Sana olan bana da olmustu. Herseyi denedim ama duzelmemisti. Tek yol restore yapmak.

• korkutmayacalisanadam.gif
  • Yoo.Son derece ciddiyim.
  • customizeyi kurdum ikonu geldi tıklıyorum piliç çıkıyor bekliyo bekliyo açmıyo ana menüye atıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Y!g!T

PHI yandin sen. Yeniden restore yapman lagzim. O temanin normal arka plani o degil. Sana olan bana da olmustu. Herseyi denedim ama duzelmemisti. Tek yol restore yapmak.

Yav şaka mısınız kardeşim siz ya. İnsanı deli etmek için elinizden geleni yapıyosunuz var ya.
    Ne restoresi. Uğraştırma bi daha beni

• quote:

Orjinalden alıntı: photographer86

customizeyi kurdum ikonu geldi tıklıyorum piliç çıkıyor bekliyo bekliyo açmıyo ana menüye atıyo

bi kaç kez öyle yapar sonra düzelir.normal bişi yani.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: photographer86

customizeyi kurdum ikonu geldi tıklıyorum piliç çıkıyor bekliyo bekliyo açmıyo ana menüye atıyo

bi kaç kez öyle yapar sonra düzelir.normal bişi yani.

Allah kahretsin bende onla uğraşıyorum, deli oldum ya 1 kere daha tıklasaymışım açılacamış halbuki Çok sağol, sizilerde olmasanız

• quote:

quote:

Yav şaka mısınız kardeşim siz ya. İnsanı deli etmek için elinizden geleni yapıyosunuz var ya.

Bozmasaydin. Inanmiyorsan tema degistir arka plan ayni kalacaktir.

• ben wireless buldum ve bir kaç şey yükledim bir kaç sorum olacak

youtube giremiyorum alet 1.1.4 ve libertiy ile kırdım youtube activator 1.1.4 diye bir şey rastladım onu yükledim adam fayda etmedi.

2.si ise şu apple ın uygulamaları appsuport oatch 1.1.4 yükledim ama ana menume herhangi bir şey gelmedi ama categories diye bir program yükledim bu logoların yerlerini taşımaya yarayan o programdan bakınca logolar var gözüküyor ?
  • quote:

çıkartınca bir kalıntı filan bırakırmı acaba malum eğer zarar görürse yeniden kaplamak gerekebilir

ayrıca sıvı için cam sil nasıl olur ?

• quote:

Orjinalden alıntı: umberto

ben wireless buldum ve bir kaç şey yükledim bir kaç sorum olacak

youtube giremiyorum alet 1.1.4 ve libertiy ile kırdım youtube activator 1.1.4 diye bir şey rastladım onu yükledim adam fayda etmedi.

2.si ise şu apple ın uygulamaları appsuport oatch 1.1.4 yükledim ama ana menume herhangi bir şey gelmedi ama categories diye bir program yükledim bu logoların yerlerini taşımaya yarayan o programdan bakınca logolar var gözüküyor ?

appsupport patch iphone için sadece ipod kullanıcılarının kurmasına gerek yok. categories kısmını anlayamadım tam olarak sorun ne?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tugberk23

çıkartınca bir kalıntı filan bırakırmı acaba malum eğer zarar görürse yeniden kaplamak gerekebilir

camsilin içinde amonyak olduğu için pek önerilmiyor.onun yerine dediğim gibi su+bebek şampuanı daha mantıklı.
    daha önceden bodyguardz uygulayan arkadaşlar çıkardıklarında herhangi bi kalıntı olmadığını söylemişlerdi.fakat herzaman durum aynı mı olur bilinmez.
  • quote:

quote:

quote:

Bozmasaydin. Inanmiyorsan tema degistir arka plan ayni kalacaktir.

Valla aynı kaldı

• şimdi farkettim bende summerboard neden öle görünüo sende çizgili çizgili
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tugberk23

camsilin içinde amonyak olduğu için pek önerilmiyor.onun yerine dediğim gibi su+bebek şampuanı daha mantıklı.
    daha önceden bodyguardz uygulayan arkadaşlar çıkardıklarında herhangi bi kalıntı olmadığını söylemişlerdi.fakat herzaman durum aynı mı olur bilinmez.

sağol dostum ben başka bir camda önce deniyeyim bari eğer çıkartırken iz bırakıyorsa kötü olur
  • quote:

Valla aynı kaldı

Düzelttim Yiğit'im. Sen daha restore ile uğraş

quote:

şimdi farkettim bende summerboard neden öle görünüo sende çizgili çizgili

Valla ben de anlamadım. Vista maximus kuruyordum. Kurulum bitince kapadım açtım böyle idi.
    Ama düzelttim şimdi

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.