Şimdi Ara

iPod Touch JailBreak! Yüklemeler! Anlatımlar! Tavsiyeler! (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.724
Cevap
9
Favori
624.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ziphone 3.0 ile 1.1.4 de olan hatalar giderildi mi?
  • ziphone 3.0 da 1.1.4 e JB yapınca takılma filan oluo mu artık olmuo hatalar neydi giderilenler ne?yapıcam belki cunku 1.1.4 daa iidir heralde 1.1.2 den
  • belkide 1.1.2 yapmama gerek kalmaz. yeni ziphone deneyen var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: XanderJR

http://forum.donanimhaber.com/m_22238392/tm.htm

Orjinalden alıntı: PaR0NiaC

iArt bence herkezin aradığı bir programdır, yada çoğu kişinin bildiği benim yeni bulduğum bir programdır.

Ne İşe Yarar :
    Tüm şarkılarınızın album kapaklarını ve şarkı sözlerini otomotik olarak bulur ve ekler.

"Download" Yazan Yerden İndirin (Sol Tarafta Download PC Version : Click Here Yazan Yerde "Click Here" Tıklayın) :
    Download

Yükledikten sonra iArt ı açalım karşımıza böyle bir pencere gelecek, ayarları benim yaptığım gibi yapın, eğer album kapağıda isterseniz "İnternet album art wizard" a tıklayın ve Next diyin.
     iPod Touch JailBreak! Yüklemeler! Anlatımlar! Tavsiyeler!

Sonrasında karşımıza böyle bir pencere çıkıyor ayarları benimki gibi yapın ve arkanıza yaslanın bitince kendisi kapanır ama bende 150 şarkıda 2 sini bulamadı bunu size sonrada bildirir.

Kolay Gelsin !

Sadece itouchinizdaki sarkilarin artwork ve lyricslerini bulmak istiyorsaniz usb kablonuzu kullanarak pc ile touchi birbirine baglayin. Source bolumunun yaninda refresh sources var. Ona tiklayip sourcedan itouchiniza verdiginiz ismi listeden secin. Geri kalanlari aynen yaparsaniz sadece touchinizdaki sarkilar degisecektir.

• emeği geçen her dostuma kardeşime teşekkürlerimi sunarım sayenizde bayağı çözdük işi.

eksik olmayın,varolun
  • quote:

Orjinalden alıntı: gt-40

emeği geçen her dostuma kardeşime teşekkürlerimi sunarım sayenizde bayağı çözdük işi.

eksik olmayın,varolun

aynen katılıyorum hem 1.1.4 yaptım hem de1.1.2 deyim şuan sam0 arkadaşımız çok yardımcı oldu her iki jb olayını çok iyi anlatmış bence sadece 1. sayfayı okuyan kişi işi kapar

• quote:

Orjinalden alıntı: orion83

quote:

Orjinalden alıntı: gt-40

emeği geçen her dostuma kardeşime teşekkürlerimi sunarım sayenizde bayağı çözdük işi.

eksik olmayın,varolun

aynen katılıyorum hem 1.1.4 yaptım hem de1.1.2 deyim şuan sam0 arkadaşımız çok yardımcı oldu her iki jb olayını çok iyi anlatmış bence sadece 1. sayfayı okuyan kişi işi kapar

bunu reklem olsun diye yazmadın başka anlamlar çıkarmayınız

• Arkadaşlar ben Türkçe parçalar için karışık bi klasör hazırladım albüm kapağı olarakta bunu yaptım belki kullanmak isteyen olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photomaniac -- 30 Mart 2008; 21:57:06 >
  • Yapıyorum şu anda 148/645 yazıyor baya bir sürecek herhalde

Umarım güzel olur , tek tek uğraşamazdım yoksa çok şarkı sözlerine bakan biri de değilim
  • quote:

Orjinalden alıntı: photographer86

Arkadaşlar ben Türkçe parçalar için karışık bi klasör hazırladım albüm kapağı olarakta bunu yaptım belki kullanmak isteyen olur.

Teşekkürler
  • Sonunda içime sinen güzel bir tema buldum. Beğenenler varsa buyrun sizde uygulayın

::tıklayın::

• quote:

Sonunda içime sinen güzel bir tema buldum. Beğenenler varsa buyrun sizde uygulayın

Bu temayı indirebileceimiz source varmı

• quote:

Orjinalden alıntı: tHaLha

quote:

Sonunda içime sinen güzel bir tema buldum. Beğenenler varsa buyrun sizde uygulayın

Bu temayı indirebileceimiz source varmı

::tıklayın:: yazan yere tıklayıp temayı bilgisayarına indir. Zipli dosyayı aç ve içinden çıkan "Kai's Theme" adlı dosyayı iphone browser adlı program ile ipod'un içinde bulunan var/root/Library/SummerBoard/Themes dizinine at. Daha sonra ipod touch'tan Summer Board'a girip temayı seç ve uygula

Sadece wallpaperını kullanmak isteyen olursa buyrun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photomaniac -- 30 Mart 2008; 22:38:25 >

• quote:

Orjinalden alıntı: wholet

ziphone 3.0 da 1.1.4 e JB yapınca takılma filan oluo mu artık olmuo hatalar neydi giderilenler ne?yapıcam belki cunku 1.1.4 daa iidir heralde 1.1.2 den

...........
  • quote:

::tıklayın:: yazan yere tıklayıp temayı bilgisayarına indir. Zipli dosyayı aç ve içinden çıkan "Kai's Theme" adlı dosyayı iphone browser adlı program ile ipod'un içinde bulunan var/root/Library/SummerBoard/Themes dizinine at. Daha sonra ipod touch'tan Summer Board'a girip temayı seç ve uygula

Ya o iPhone browser işine girmedim ben o yüzden direk iPod dan indirebilmemiz mümkünmü die sordum ama neyse yinede saol güzel temaymış

• quote:

Orjinalden alıntı: tHaLha

quote:

Ya o iPhone browser işine girmedim ben o yüzden direk iPod dan indirebilmemiz mümkünmü die sordum ama neyse yinede saol güzel temaymış

Üzgünüm ama tek yolu bu

• quote:

Orjinalden alıntı: wholet

ziphone 3.0 da 1.1.4 e JB yapınca takılma filan oluo mu artık olmuo hatalar neydi giderilenler ne?yapıcam belki cunku 1.1.4 daa iidir heralde 1.1.2 den

evet evet bu yeni ziphone yapmak lazım mı ?
  • Belki biliyosunuzdur ama yinede söyleyim.
    İphoneBrowser da '' Go To Location '' var. Oradan istediğiniz yere aramadan gidebilirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: XanderJR

http://forum.donanimhaber.com/m_22238392/tm.htm

Orjinalden alıntı: PaR0NiaC

iArt bence herkezin aradığı bir programdır, yada çoğu kişinin bildiği benim yeni bulduğum bir programdır.

Ne İşe Yarar :
    Tüm şarkılarınızın album kapaklarını ve şarkı sözlerini otomotik olarak bulur ve ekler.

"Download" Yazan Yerden İndirin (Sol Tarafta Download PC Version : Click Here Yazan Yerde "Click Here" Tıklayın) :
    Download

Yükledikten sonra iArt ı açalım karşımıza böyle bir pencere gelecek, ayarları benim yaptığım gibi yapın, eğer album kapağıda isterseniz "İnternet album art wizard" a tıklayın ve Next diyin.

Sonrasında karşımıza böyle bir pencere çıkıyor ayarları benimki gibi yapın ve arkanıza yaslanın bitince kendisi kapanır ama bende 150 şarkıda 2 sini bulamadı bunu size sonrada bildirir.

Kolay Gelsin !

program için çok teşekkürler fakat benim arşivi düzenlerken %50de deneme sürümü bu kadar hadi sana geçmiş olsun uyarısı verdi ve kapandı...
    eğer full sürümü varsa kullanışlı bir program ama...

• hata verene kadar kaç mp3ü tagladı?
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.