Şimdi Ara

iArt - iTunes'a Şarkı Sözünü (Lyrics) Otomatik Bulup Atar (Resimli Anlatım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
3
Favori
11.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iArt bence herkezin aradığı bir programdır, yada çoğu kişinin bildiği benim yeni bulduğum bir programdır.

Ne İşe Yarar :
    Tüm şarkılarınızın album kapaklarını ve şarkı sözlerini otomotik olarak bulur ve ekler.

"Download" Yazan Yerden İndirin (Sol Tarafta Download PC Version : Click Here Yazan Yerde "Click Here" Tıklayın) :
    Download

Yükledikten sonra iArt ı açalım karşımıza böyle bir pencere gelecek, ayarları benim yaptığım gibi yapın, eğer album kapağıda isterseniz "İnternet album art wizard" a tıklayın ve Next diyin.

Sonrasında karşımıza böyle bir pencere çıkıyor ayarları benimki gibi yapın ve arkanıza yaslanın bitince kendisi kapanır ama bende 150 şarkıda 2 sini bulamadı bunu size sonrada bildirir.

Kolay Gelsin !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaR0NiaC -- 4 Mayıs 2008; 13:13:44 >

• yükledim deniyorum.

çok merak ettim baya güzel bi programa benziyor
  • çok teşekkürler sorunsuz çalısıyor.
  • Teşekkürler.
  • Arkadaşlar peki iphone'de şarkı sözlerine nasıl bakacagız ?
  • Yalnız bu demo version 200 şarkıdan sonra bitiyor, register yapman lazım diyor.. free si yok mu bunun..
  • güzel programa benziyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peugeot206WRC -- 31 Mart 2008; 11:32:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • önemli deil ...

malesef 10$ gerisi...
    quote:

Orjinalden alıntı: ressss2005

Yalnız bu demo version 200 şarkıdan sonra bitiyor, register yapman lazım diyor.. free si yok mu bunun..

Şarkıyı dinlerken ekrana bir kez tıklaman yeterli.
    quote:

Arkadaşlar peki iphone'de şarkı sözlerine nasıl bakacagız ?
  • Şu şarkıların albüm isimleri de eksik olmasaymış tam olacakmış.. Bulamadıkları da oluyor programın :)
  • sağol dostum güzelmiş baya bir pm de bana atar mısın?
  • Hem şarkı sözü, hem albüm kapağı he, gayet güzelmiş o zaman

Türkçe albümlerde de var mı bu olay, mesela Demet Akalın gibi..

İşlemin yapılabilmesi için telefonun usb den pc ye bağlı olması gerekiyor sadece değil mi? Başka bir ayrıntı yok yani?
  • hiç ürkçe şarkı yüklemediğim için bilmiyorum kardeş ve evet usp den bağlı ve itunes un açık olması lazım
    quote:

Orjinalden alıntı: Onur__

Hem şarkı sözü, hem albüm kapağı he, gayet güzelmiş o zaman

Türkçe albümlerde de var mı bu olay, mesela Demet Akalın gibi..

İşlemin yapılabilmesi için telefonun usb den pc ye bağlı olması gerekiyor sadece değil mi? Başka bir ayrıntı yok yani?

• Merhaba rakadaşlar ben iphone un install bölümünde iart programını bulamadım nerden yükleyebilirim acaba yardımcı olursanız sevinirim.
  • Crack, Serial gibi Warez tarzı paylaşımlarda bulunmak yasaktır ( Özel Mesaj Yolu İle Dahil ).
  • yazıda açıkca anlattım sanıyordum ama anlatamamışım heralde kusra bakmayın, bu programı bilgisayarınıza kuruyorsunuz mesajda indirme linkini verdim "download" adında iPhone'unuzu bilgisayara bağlayıp iTunes'u açıyorsunuz.
    quote:

Orjinalden alıntı: gemini72

Merhaba rakadaşlar ben iphone un install bölümünde iart programını bulamadım nerden yükleyebilirim acaba yardımcı olursanız sevinirim.

bizde öyle şeyler olmaz
    quote:

Crack, Serial gibi Warez tarzı paylaşımlarda bulunmak yasaktır ( Özel Mesaj Yolu İle Dahil ).

• Çok başarılı, 400'ün 350 tanesini tek tek kaydetti.
    Teşekkürler PaR0NiaC
  • ne demek bu arada profil resminle imzan süper olmuş
  • kardes resimler cıkmıo msn adresimi vereyim sen bana yardımcı ol cok ishityacım war şimdiden çok saol ceza_00_11@hotmail.com
    quote:

Orjinalden alıntı: PaR0NiaC

iArt bence herkezin aradığı bir programdır, yada çoğu kişinin bildiği benim yeni bulduğum bir programdır.

Ne İşe Yarar :
    Tüm şarkılarınızın album kapaklarını ve şarkı sözlerini otomotik olarak bulur ve ekler.

"Download" Yazan Yerden İndirin (Sol Tarafta Download PC Version : Click Here Yazan Yerde "Click Here" Tıklayın) :
    Download

Yükledikten sonra iArt ı açalım karşımıza böyle bir pencere gelecek, ayarları benim yaptığım gibi yapın, eğer album kapağıda isterseniz "İnternet album art wizard" a tıklayın ve Next diyin.

Sonrasında karşımıza böyle bir pencere çıkıyor ayarları benimki gibi yapın ve arkanıza yaslanın bitince kendisi kapanır ama bende 150 şarkıda 2 sini bulamadı bunu size sonrada bildirir.

Kolay Gelsin !

• resimleri güncelledim kardeş...
  • abi herşeyi anladımda bilgisayarımda Arap Şükrünün Şarkıları var programa acıyorum boşu boşuna arıycak albüm kapağını :)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.