team viewer mükemmel programmış yahu neden daha önce haberim olmadı ya. Ama videolar ipod da göstermiyor.Bundan daha iyisi var mıdır?
quote:
Orijinalden alıntı: Jentin
quote:
Orijinalden alıntı: Mobbdeep
hoacm wikipedia databasete türkçe kaynaklarla ulaşabiliyor muyuz ?
bende araştırdım fakat cracklı yok malesef, ingilizce olanı var. Türkçe olan appstorede 7 küsür dolardı. enciklopedghia turkish (encikglgythpa"yı yanlıs yazmıs olabiliirm) aratırsan bulursun
ben ingilizce olanını bile kuramadım. aslında kurdum ama datebase i bulamadım. indirmöiyorlar.
Bende var daabase yaklaşık 800 küsür mb apptrckr dan indirmiştim ama şimdi bende bulamadım zamanım olursa upload ederim
Bende var database yaklaşık 800 küsür mb apptrckr dan indirmiştim ama şimdi bende bulamadım zamanım olursa upload ederim
peki çok saol.
Benden birkaç resim:
peki çok saol.
ya arkadşlar bi sroum olcak bilen varmı....mesala ben facebooka girdim diyelim..takılıyorum ee dedim birde msn filan girim...bu 2 paylaşımı nasıl aktif kullanırım 2-3-4......farketmez ...yani hem facebook açık olcak hemde msn farzet...ben face girdim dedim bide msn girim ama face kpamk zorunda kaldım......bunun bi yöntemi varmı arkdşlar..
quote:
Orijinalden alıntı: orhan86fb
ya arkadşlar bi sroum olcak bilen varmı....mesala ben facebooka girdim diyelim..takılıyorum ee dedim birde msn filan girim...bu 2 paylaşımı nasıl aktif kullanırım 2-3-4......farketmez ...yani hem facebook açık olcak hemde msn farzet...ben face girdim dedim bide msn girim ama face kpamk zorunda kaldım......bunun bi yöntemi varmı arkdşlar..
ios 4 kullanmalısın multitasking ile birden fazla uygulama açabiliyorsun.
quote:
Orijinalden alıntı: Mobbdeep
quote:
Orijinalden alıntı: orhan86fb
ios 4 kullanmalısın multitasking ile birden fazla uygulama açabiliyorsun.
he tamam ayarladım kardeşim...zatn onu kullanıyorumda..yapamıyordum...Home çift tıkladın zman altta geliyor.ordan giriyosun..he şimdi oldu ya güzelmiş...kardeşim sağol
Ben bu aralar encok real racing 2 oynuyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: TAVCI Ben bu aralar encok real racing 2 oynuyorum.
Bende sarmıştım bı ara :)
Arkadaşlar w.cn li ve normal e posta ayarlarını nasıl yapabilirim yardımcı olurmusunuz ?
@sultanomar photostudio programini ve scanner dedigin programi bulamadim tam isimini yada linkini gonderebilirsen cok sevinirim. Ayrica turkce radyolarin oldugu bir program ve amiral batti oyunu icinde yardimini istiyorum :)
Ayrica turkce wikipedia icin eminim herkes seni bekliyordur:)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme