Şimdi Ara

Ipod touch ile neler yapıyorsunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • team viewer mükemmel programmış yahu neden daha önce haberim olmadı ya.
    Ama videolar ipod da göstermiyor.Bundan daha iyisi var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jentin

quote:

Orijinalden alıntı: Mobbdeep

hoacm wikipedia databasete türkçe kaynaklarla ulaşabiliyor muyuz ?

bende araştırdım fakat cracklı yok malesef, ingilizce olanı var. Türkçe olan appstorede 7 küsür dolardı. enciklopedghia turkish (encikglgythpa"yı yanlıs yazmıs olabiliirm) aratırsan bulursun

ben ingilizce olanını bile kuramadım. aslında kurdum ama datebase i bulamadım. indirmöiyorlar.
  • Bende var daabase yaklaşık 800 küsür mb apptrckr dan indirmiştim ama şimdi bende bulamadım zamanım olursa upload ederim
  • Bende var database yaklaşık 800 küsür mb apptrckr dan indirmiştim ama şimdi bende bulamadım zamanım olursa upload ederim
  • peki çok saol.
  • Benden birkaç resim:
     Ipod touch ile neler yapıyorsunuz?

• peki çok saol.
  • ya arkadşlar bi sroum olcak bilen varmı....mesala ben facebooka girdim diyelim..takılıyorum ee dedim birde msn filan girim...bu 2 paylaşımı nasıl aktif kullanırım 2-3-4......farketmez ...yani hem facebook açık olcak hemde msn farzet...ben face girdim dedim bide msn girim ama face kpamk zorunda kaldım......bunun bi yöntemi varmı arkdşlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan86fb

ya arkadşlar bi sroum olcak bilen varmı....mesala ben facebooka girdim diyelim..takılıyorum ee dedim birde msn filan girim...bu 2 paylaşımı nasıl aktif kullanırım 2-3-4......farketmez ...yani hem facebook açık olcak hemde msn farzet...ben face girdim dedim bide msn girim ama face kpamk zorunda kaldım......bunun bi yöntemi varmı arkdşlar..

ios 4 kullanmalısın multitasking ile birden fazla uygulama açabiliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mobbdeep

quote:

Orijinalden alıntı: orhan86fb

ya arkadşlar bi sroum olcak bilen varmı....mesala ben facebooka girdim diyelim..takılıyorum ee dedim birde msn filan girim...bu 2 paylaşımı nasıl aktif kullanırım 2-3-4......farketmez ...yani hem facebook açık olcak hemde msn farzet...ben face girdim dedim bide msn girim ama face kpamk zorunda kaldım......bunun bi yöntemi varmı arkdşlar..

ios 4 kullanmalısın multitasking ile birden fazla uygulama açabiliyorsun.

he tamam ayarladım kardeşim...zatn onu kullanıyorumda..yapamıyordum...Home çift tıkladın zman altta geliyor.ordan giriyosun..he şimdi oldu ya güzelmiş...kardeşim sağol

• Ben bu aralar encok real racing 2 oynuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TAVCI
    Ben bu aralar encok real racing 2 oynuyorum.

Bende sarmıştım bı ara :)
  • Arkadaşlar w.cn li ve normal e posta ayarlarını nasıl yapabilirim yardımcı olurmusunuz ?
  • @sultanomar
    photostudio programini ve scanner dedigin programi bulamadim tam isimini yada linkini gonderebilirsen cok sevinirim. Ayrica turkce radyolarin oldugu bir program ve amiral batti oyunu icinde yardimini istiyorum :)

Ayrica turkce wikipedia icin eminim herkes seni bekliyordur:)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.