Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
Satın Al
Arkadaşlar geçen seferki konuyu nasıl yukarı çekiceğimi bilmiyordum. Özür dileyerek yenisini açıyorum. Bilen biri açıklarsa sevinirim.
Arkadaşlar elimde iPod Touch 64 GB var. Londradan geldi. Makina sağlam çalışmaktadır. Kablosu ve kulaklığı var. Orjinal kulaklığın sağ tarafı ses vermiyor fakat her kulaklık uyumlu. Almak isteyene Philips kulaklıkta vericem. Arkada kablo girişinin yarım santim üstünde ufak bir göçük var. Alıncak plastik bir kılıfla rahatlıkla kapatılabilir. iPod'un 4.2 güncellemesi yapılmıştır ve içinde 50GB+ müzik arşivim var. Metal sevenlerin hoşuna gidecektir. 5700 küsür şarkı ediyor. Beğenmezseniz iTunes'dan yeni kitaplığınızı kopyalarsınız. Fiyat tekliflerinize açığım. Blackberry Torch 9800 ile takas olur. Sadece İstabul içi teklif olursa daha iyi olur. Fiyat 400 TL diyelim ama takas tercihim. Üzerine Philips 4GB mp3 ve Nokia E63 koyucam 3 aylık. Sağlam bir blackberry ile takas etmek istiyorum.