Şimdi Ara

iPod Touch 5.Nesil mi? Android 4 tablet mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPod Touch 5.Nesil mi? Android 4 tablet mi? lütfen tüm cevaplarınızı yazın sorunuz varsa soun...

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhankocmarli

iPod Touch 5.Nesil mi? Android 4 tablet mi? lütfen tüm cevaplarınızı yazın sorunuz varsa soun...

taşıma sorununuz yoksa tabikide android ama ipodlarda çok kaloteli cihazlar orda appstore var androidde play store ios uygulama bakımından daha fazla ama play store da gayet iyi ama bana kalsa android tableti seçerdim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabiki ios
  • Bir tablet buldum. adı Casper Nİrvana 500tllik olan sizce o tablet iyi mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up-UP-up :)
  • quote:

Bir tablet buldum. adı Casper Nİrvana 500tllik olan sizce o tablet iyi mi?

Casperin tabletleri iyi olmuyo be hocam onun yerine bırak iosu git cube u30 gt yada türkiyeden dark evopad r9720 alabilirsin :)

• kardeş aslında ben biraz taşınabilirlik istiyorumda bunu söyleyince herkez iPod al diyecek :( Rahatlıkla taşıyabileceğim bir şşey olsa süper olur :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

kardeş aslında ben biraz taşınabilirlik istiyorumda bunu söyleyince herkez iPod al diyecek :( Rahatlıkla taşıyabileceğim bir şşey olsa süper olur :)

Samsung Tab2 7'' 3105
    Asus Nexus 7

Bunlara bakınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mat35

quote:

kardeş aslında ben biraz taşınabilirlik istiyorumda bunu söyleyince herkez iPod al diyecek :( Rahatlıkla taşıyabileceğim bir şşey olsa süper olur :)

Samsung Tab2 7'' 3105
    Asus Nexus 7

Bunlara bakınız.

tablet alıcaksam büyük ekraanlı bişey düşünüyorum ;) bütçem sadece 700 tl ;)
  • Zaten bunlarda yaklaşık 700 tl ama büyük ekran değil.

• Onda V912 al o zaman Bir şeyde beğen artık
  • istedğim kriterleri de yazayım :)

Taşınılabilirlik - (iPod daha üstün)
    Oyun/Uygulama Desteği- (iPod daha üstün)
    Tema (Bu konuda Android Tablet daha üstün)
    Müzik (iPod daha üstün)
    Film/Video (emin değilim galiba Android Tablet üstün)
    Anında müzik ve film indirebiliceğim bir yer (iPod Üstün, iTunes yüzünden.)
    (Ve Azcıkta) Hava (oksijan değil ) (Galiba iPod daha üstün.)
    Kamera ve Video Çekme (Tablete bağlı)
    İnternet (Bana göre iPod)
    Office uygulamaları (Tableti üstün görüyorum çünkü tabletle zaten bereber geliyor)
    Kasma (Yavaşlama) Olmamalı. [Kesinlikle.] (Arkadaşın tableti var android 4 sürekli donuyo o yüzden iPod üstün)
    Sürekli güncellenen bi işletim sistemi. (Tablete bağlı)

Sizce bu özelliklerde tablet varsa hemen söyleyin, Bunlara bakınca arkadaşlar iPod al diyor. ama kararsızım

hergün araştırıyorum bu arada büyük bir APPLE fanıyım. Ama bu illa iPod kullanıcağım demek değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Akiramyth

Onda V912 al o zaman Bir şeyde beğen artık

kardeş tek istedğim şey bir kez alınca tam almak :)
  • quote:

quote:

Alınca Tam Alıcaksan ipad 2 al kurtul bence...
  • Ben galiba iPod alıcım. Peki bu iPod için JailBreak ne zaman çıkar

• quote:

quote:

Bir kez alıp tam alıcaksan kesinlikle ipod nedenmi?
    1- Bu yazıyı Asus tf300 tabletten yazıyorum alırken gene bu forumda araştırmalar yaptım yok tegra 3 mobil işlemcilerin kralı işte yok 12 çekirdekli gpu falan hepsi şişirme;
    2- Aynı zamanda 2 yıldırda iPhone 4 kullanıyorum. Oyun için tablet aldım ancak hala telefonumda oynuyorum oyunları.
    3- Google play store konusu çoğu dandroid zedeler "Işte app store daha iyi ancak google playde hemen hemen aynı ve gelişiyor" yok artık. Nerde SG:Air Supremacy FIFA 13 Action Movie Garage Band Mass Effect infiltrator vs. Daha onlarca sayabilirim.
    4- Onda V912 denmiş nasıl bir tablettir bilmiyorum ama ben android tabletlerin kralı dedikleri cihazı aldım ama benim emektar. Phone 4'ün yanında fos
    Sana daha bir sürü neden sayabilirim sen git iPodunu al paşa paşa kullan androidede sakın merak falan edipte yaklaşma ha birde tegra 3 optimized oyunlar var 15-20 tane zaten tegra zonede var o oyunlar. birtek onlar nvidianin tegra 3'te vaad ettiğini veriyor sana ama sadece o kadar. Yani sonuç hem android hem ios kullanmış birisi olarak eğer ne zaman googleda androidi kapalı bir ekosisteme çevirir ve third party uygulama yüklenmesini yasaklar o zaman uygulama geliştiriciler androidede yönelir ve android alınabilir bir sistem olur. Dandroid zedelerin -ki malesef bende bu tabletle onlardan birisi oldum- ios'e karşı her tarafta anlattıkları o özgürlük saçmalıkları aslında google playin onundeki en buyuk engel.bunlari dikkate alarak alisveris yapman dilegiyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Duellist

quote:

quote:

1- Bu yazıyı Asus tf300 tabletten yazıyorum alırken gene bu forumda araştırmalar yaptım yok tegra 3 mobil işlemcilerin kralı işte yok 12 çekirdekli gpu falan hepsi şişirme;
    2- Aynı zamanda 2 yıldırda iPhone 4 kullanıyorum. Oyun için tablet aldım ancak hala telefonumda oynuyorum oyunları.
    3- Google play store konusu çoğu dandroid zedeler "Işte app store daha iyi ancak google playde hemen hemen aynı ve gelişiyor" yok artık. Nerde SG:Air Supremacy FIFA 13 Action Movie Garage Band Mass Effect infiltrator vs. Daha onlarca sayabilirim.
    4- Onda V912 denmiş nasıl bir tablettir bilmiyorum ama ben android tabletlerin kralı dedikleri cihazı aldım ama benim emektar. Phone 4'ün yanında fos
    Sana daha bir sürü neden sayabilirim sen git iPodunu al paşa paşa kullan androidede sakın merak falan edipte yaklaşma ha birde tegra 3 optimized oyunlar var 15-20 tane zaten tegra zonede var o oyunlar. birtek onlar nvidianin tegra 3'te vaad ettiğini veriyor sana ama sadece o kadar. Yani sonuç hem android hem ios kullanmış birisi olarak eğer ne zaman googleda androidi kapalı bir ekosisteme çevirir ve third party uygulama yüklenmesini yasaklar o zaman uygulama geliştiriciler androidede yönelir ve android alınabilir bir sistem olur. Dandroid zedelerin -ki malesef bende bu tabletle onlardan birisi oldum- ios'e karşı her tarafta anlattıkları o özgürlük saçmalıkları aslında google playin onundeki en buyuk engel.bunlari dikkate alarak alisveris yapman dilegiyle.

hangi android tablet kralını aldın acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: safademirel

quote:

Orijinalden alıntı: Duellist

quote:

quote:

hangi android tablet kralını aldın acaba?

Asus tf300 dandikmi? Lansmandan bahsetmiyorum kullanıcı yorumlarından bahsediyorum ayrıca alırken sadece türk değil yabancı kaynaklarada baktın asus tf201 tf300 tf700 hepside kral lakabı takılmış ama kendine göre sorunları olan tabletler

• nexus 7 düşünülebilir ama boşver düşünme ipod 5 iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

nexus 7 düşünülebilir ama boşver düşünme ipod 5 iyidir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.