Cihazı iTunes'a bagladıgımızda, neyin ne kadar yer kapladıgını ayrıntılı bir sekilde gorebiliyoruz biliyorsunuz. Ornegin Music 2GB, Apps 4GB gibi. Bir de Other kısmı var. Bende Other kısmında 2GB veri oldugu gozukuyor, ancak ben bunların ne oldugunu bilmiyorum. iPod'um 8GB oldugu icin de 2GB onemli benim icin. Acaba bu verilerin ne oldugunu, ne ise yaradıgını nasıl ogrenebilirim? Ya da silmenin bir yolu var mıdır?
iOS için ayrılan kısım diye biliyorum orasını hocam. İçeriğini bilsen bile birşey yapamazsın sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: RappeR07
iOS için ayrılan kısım diye biliyorum orasını hocam. İçeriğini bilsen bile birşey yapamazsın sanırım
İlk aldıgımda daha azdı, 2GB degildi, sonradan arttıgına gore benim bir seyler yuklemis olmam gerekiyor sanırım.
O miktar cihazda indirdiğin şeyler ve uygulamaların sonradan depoladığı veriler; oyun kayıt dosyaları mesela.
quote:
Orijinalden alıntı: bilgehankalkan
O miktar cihazda indirdiğin şeyler ve uygulamaların sonradan depoladığı veriler; oyun kayıt dosyaları mesela.
Oyunları ve savelerini bir sileyim bakalım degisiklik olacak mı? Tesekkurler.
quote:
Orijinalden alıntı: Eli Wallach
quote:
jailbreak varsa player programlarındaki yada youtube dan video indiren programlardaki videolar olabilir..
quote:
Orijinalden alıntı: Bekomu
quote:
Orijinalden alıntı: Eli Wallach
quote:
jailbreak varsa player programlarındaki yada youtube dan video indiren programlardaki videolar olabilir..
Haklısın AV Player'a Kill Bill atmıştım unutmusum oymuş o kadar yer kaplayan sorun çözüldü herkese teşekkürler