Şimdi Ara

Ipod TOUCH[4g] INTERNET BAGLANTISI ( ibluever gerek yok, jb gerek yok ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
3
Favori
9.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mardonius

quote:

Turkcell hatla kullandım ancak Avea ya geçince bağlantı kuramadım.Avea da kullanan var mı bu sekilde

var mı 6300 veya benzeri telefondan,avea kullanarak yapabilen ?

6303 ve ipod t 4 le sorunsuz baglaniyorum aveadan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tkblack

quote:

quote:

Turkcell hatla kullandım ancak Avea ya geçince bağlantı kuramadım.Avea da kullanan var mı bu sekilde

var mı 6300 veya benzeri telefondan,avea kullanarak yapabilen ?

6303 ve ipod t 4 le sorunsuz baglaniyorum aveadan

Ne yapdiysam olmadı.Turkcell hattı taktiğim zaman girebiliyorum.Numarayı taşıdıktan sonra bir türlü bağlantı kuramadım.Hayret birsey.

• Nokia 5310 xpress music telefonla bağlanabildim internete. Telefonu yeni almıştım sırf bu iş için. Vodafone hattımı taktım 7048den mesaj geldi internet ayarlarıyla ilgili hattı takar takmaz. Evet yazıp cevaplıyorsunuz mesajı sonra ipoddan bluetoothu açıp bağlan dedim telefona şifre oluşturup telefonda da onu girince hemen bağlandı, ipodun sol üst köşesinde 2 tane halka çıktı. Bunların dışında hiç bir ayar yapmadım.

İnternet hızını merak edenler installousdan bir uygulama indirdim denemek için saniyede max 17-18 kb hızla çekti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitmachine16

Nokia 5310 xpress music telefonla bağlanabildim internete. Telefonu yeni almıştım sırf bu iş için. Vodafone hattımı taktım 7048den mesaj geldi internet ayarlarıyla ilgili hattı takar takmaz. Evet yazıp cevaplıyorsunuz mesajı sonra ipoddan bluetoothu açıp bağlan dedim telefona şifre oluşturup telefonda da onu girince hemen bağlandı, ipodun sol üst köşesinde 2 tane halka çıktı. Bunların dışında hiç bir ayar yapmadım.

İnternet hızını merak edenler installousdan bir uygulama indirdim denemek için saniyede max 17-18 kb hızla çekti.

kaça aldınız acaba telefonu ? sıfır mı 2.el mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

quote:

Orijinalden alıntı: hitmachine16

Nokia 5310 xpress music telefonla bağlanabildim internete. Telefonu yeni almıştım sırf bu iş için. Vodafone hattımı taktım 7048den mesaj geldi internet ayarlarıyla ilgili hattı takar takmaz. Evet yazıp cevaplıyorsunuz mesajı sonra ipoddan bluetoothu açıp bağlan dedim telefona şifre oluşturup telefonda da onu girince hemen bağlandı, ipodun sol üst köşesinde 2 tane halka çıktı. Bunların dışında hiç bir ayar yapmadım.

kaça aldınız acaba telefonu ? sıfır mı 2.el mi?

Sahibinden.comdan 85 liraya aldım. İkinci el. Sıfırları satılmıyor artık.Telefonun ağırlığının 70 gr olması da 2 cihaz taşıdığımdan avantaj oldu.

• N95 olmuyor beyler :(
  • LG GX200 ile deneyen var mı acaba?
  • Samsung hiç mi olmuyor yani şimdi?
  • Nokia N8le denedim, baglandi ve eslesti ama nete giremedim. Bir de N95le deneyeyim. Kendi Samsung telefonumla eslesmiyor bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

Nokia N8le denedim, baglandi ve eslesti ama nete giremedim. Bir de N95le deneyeyim. Kendi Samsung telefonumla eslesmiyor bile.

Sen böyle deyince bütün hayallerim suya düştü ya N8 var bende de...
  • quote:

Orijinalden alıntı: amtcn10

quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

Nokia N8le denedim, baglandi ve eslesti ama nete giremedim. Bir de N95le deneyeyim. Kendi Samsung telefonumla eslesmiyor bile.

Sen böyle deyince bütün hayallerim suya düştü ya N8 var bende de...

N8 biraz daha gelişmiş bir telefon olduğu için ekstradan bir ayar yapmak gerekebilir diye düşündüm. Biraz ayarları kurcaladım ama bir sonuç alamadım. Bir de sen bak istersen.

• Wireless noktası olarak gösteren programlar aracılığı ile denedin mi benim hattım avea ya geçse bi hemen deniycem de 4 gün kaldı.
  • 5800 var o olmazsa x3 var . Bu telefonlarda ipod ile internete girebilirmiyim . Ona göre ipod alicam

• quote:

Orijinalden alıntı: morpheus71

5800 var o olmazsa x3 var . Bu telefonlarda ipod ile internete girebilirmiyim . Ona göre ipod alicam

bendede c6 01 var bluetotth ile bağlanmadı büyük ihtimalle 5800 lada bağlanmaz içindeki yazılım aynıydı heralde ben çözüm olarak iBluever aldım 5 dolara heryerde sıkıntısız giriyorum
    tabi jailbreak lazım iBluever için
  • NOKIA 5130(xpressmusic) la 5 dakikalık bir deneme yaptım iPod touvh 4g ile ve işe yaradı.
  • quote:

Benim dandik telde bluetooth yok maalesef =)

Ancak pazartesine arkadaşın teliyle yine denerken ss alabilirim. Sol üstte ipod yazısının yanında bağlantıyı gösteren gösterge çıkıyor bir de. Eşleştirme işareti yani. Arkadaşın internet paketi 100mb ve edge hızında.

Vodafone sınırsız paket ile full hız denemek istiyorum aslında. Bakalım hız kaç olacak...

Hocam EDGE hızı demişsiniz. Kaç MBPS oluyor o ? Ve YouTube'dan video izlerken takılma falan yaşanır mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iMonster

quote:

Ancak pazartesine arkadaşın teliyle yine denerken ss alabilirim. Sol üstte ipod yazısının yanında bağlantıyı gösteren gösterge çıkıyor bir de. Eşleştirme işareti yani. Arkadaşın internet paketi 100mb ve edge hızında.

Vodafone sınırsız paket ile full hız denemek istiyorum aslında. Bakalım hız kaç olacak...

Hocam EDGE hızı demişsiniz. Kaç MBPS oluyor o ? Ve YouTube'dan video izlerken takılma falan yaşanır mı ?

Çok düşük hızı. Tam bilmiyorum netten aratıp net bilgi bulabilirsiniz.

Ancak 7/8 kb/sn diye biliyorum. 0,1 mbps yapıyor heralde. Video vs izlerken takılır tabi. Anca face-forum-haber siteleri gezebilirsiniz edge hızıyla.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iMonster

quote:

Çok düşük hızı. Tam bilmiyorum netten aratıp net bilgi bulabilirsiniz.

Ancak 7/8 kb/sn diye biliyorum. 0,1 mbps yapıyor heralde. Video vs izlerken takılır tabi. Anca face-forum-haber siteleri gezebilirsiniz edge hızıyla.

Benim kullandığım Wireless Adaptör max. 55 Kb/s çekiyor. Demek onda hiç VEVO falan izlenmez

• Android cıhazla deneyın olmadımı bunu ? android cıhazın var ne ısın var demeyın

Az once ipod touch 8 gb aldım 4.nesıl , cıhazım da htc chacha , acaba eslestırme olur mu ? yok mu hıc deneyen android cıhazla ?

Neyse ipod touch 2 3 gune gelır gelınce deneyıp sonucu yazarım buraya.
  • 4g ios5 ve E63 ile olmuyor. alternatif varsa onu kullanayım delirtti
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.