Şimdi Ara

İPOD touch 4G 8gb satılık 330 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
3
Favori
1.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ÜRÜN yurd dışından hediye olarak geldi 6 7 aylık cihaz garantisi hakkında bilgim yok faturası yok..bilkom belki bakar belki bakmaz 1 sene türkiyede geçerli diye biliyorum fakat fatura olmadığı için bakmaya bilir..

8 gb ios 5.1 yüklüdür

kutu içerği tamdır kutudan cıkan kulaklığını hiç kullanmadım

herhangi bir sorunu yoktur telefon aldığımdan boşa cıkmıştır kullanmıyorum ürün temizdir arka kısmında kılcal çizikler vardır sıfır ürün değil 2. el bir ürüne bakıyorsunuz...

fiyatı 330 tl dir .. **PAZARLIK TAKAS YOKTUR ** BU YAZIYI GÖRÜP DALGA GEÇERGİBİ FİYAT TEKİLF EDENLERE YADA MONTLA BOTLA tostmakinesi telefon gibi TAKAS tekliflerine AYNI TERBİYESİZLİKTE İTİNAYLA GERİ DÖNÜŞ YAPILIR.
    baştan söylüyorum boşa mesaj atmayın ilanı kirletmeyin istanbul çağlayan adelet sarayının önünden elden teslim ALICI OLAN KİŞİYE ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musty578 -- 2 Şubat 2012; 20:53:42 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Takip
  • Arkasının fotarafını çekip atabilrmisin sana zahmet olmasa Takip
  • C21DVD58DCP7 olan seri numarasını neden videoda gösteriyorsun arkadaşım kötü şeyler olabilir ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: alifrnc

C21DVD58DCP7 olan seri numarasını neden videoda gösteriyorsun arkadaşım kötü şeyler olabilir ..

ne olur

• takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: alifrnc

C21DVD58DCP7 olan seri numarasını neden videoda gösteriyorsun arkadaşım kötü şeyler olabilir ..

Bu telefonlardaki imei gibi değil seri noyu değiştirmek için anakartın değiştirilmesi gerekir.

Ayrıca verilmesi bana göre iyi olmuş bazı arkadaşlar içini rahatlatmak için seri noyu teyit edebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam pm çalışmıyor sitede sorun var sanırım satmadıysanız adalet sarayının önünden alabilirim. uygun mudur?
  • pm
  • SATILDI

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.