Şimdi Ara

İpod touch 4.nesil ile ilgili bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben ipod touch 4.nesil 32gb almayı düşünüyorum. Epey uygun bir fiyata kutusu açılmamış bir tane buldum fakat amerikadan gelmiş. Şimdi sorularım şu şekilde bu cihazın amerikan olması apple app store da bir sıkıntı yaratır mı? Türkiye kredi kartları ile app storedan alışveriş yapabilir miyim? Ve 4.nesil ipod touchların ortalama fiyatları nedir 32 gb modeli için?

• Kredi kartiyla isim olmadi ama bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Ben 8 gb 4. Nesil 2 yıl garantili 450 tl ye almistim
  • Bir sikinti olmaz.Turk kredi kartlari app store da gecer.Sadece faturali olmasina dikkat edin.
  • cihazın menşei ile ,sizin alacagınız Apple ID tamamen ayrı seylerdir.hic bir sorun olmaz. eger türkiye hesabı alırsanız,türk kredi kartları ile alışveriş yapabilirsiniz
    fiyatlar 750-800 arası diye biliyorum 32 için
  • ben 550 ye almıştım 32gb amerikadan. ama 500 e düşmüştür sanırım
  • Benim bulduğum fiyat sıfır kutusunda 500-550 tl faturası yok sanırım sizce nasıl?
  • alın derim ben
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Faturasizsa almayin riske gerek yok yarin obur gun bozulursa ortada kalirsiniz.
  • ipod touch un garantiye servise ihtiyacı olan bir cihaz olmadığını duymuştum yani kolay kolay bozulmayan cinsten. Yazılım modu jailbreak vs yapmayacağım eğer alırsam o yüzden fatura ve garanti için 200 tl fazla vermeye değer mi?
  • Bahsettiginiz ürünü 1 yıldır kullanıyorum. 300 dolara bestbuydan almıştım. Elimden düşmüyor desem yeridir suanda bile iPod dan yazıyorum. Garanti olayına gelince garantili Almana hiç gerek yok tas gibi cihaz.
  • Taş gibi olduğu doğru ben 1.5 yıldır amerikadan alınma touch 4 kullanıyorum tık demedi ama her ihtimale karşı fatura bulunması lazım bence tabi karar sizin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.