ipod 4 sahibiyim. Aldığım gün jailbreak yapmıştım ve cihazı aldıktan sonra neredeyse 1 ay kadar hiç müzik dinlememiştim. (evet biraz garip ) Geçenlerde müzik dinlemek için kendi kulaklığını jacka taktığımda ses sadece sol kulaklıktan geliyordu. Jackı çok az miktarda (ilk boğumda diyebiliriz) geri çektiğimde ses stereo şekilde geliyordu. Bunun donanımsal bir sorun olduğunu düşünüp garantiye yollamaya karar verdim.
Garantiye yollamak için cihazı restore etmem gerekiyordu. Restore ettikten sonra ses-jack sorununu öylesine bir deneyeyim dedim. Ve restore işleminden sonra sorunun düzeldiğini gördüm. Yaklaşık 1 haftadır bu şekilde kullanıyorum. Akabinde tekrar 5.1.1. jailbreak yaptım. Şu anda herhangi bir sorun gözükmemekte. İnşallah tekrar etmez. Temel elektronik bilgisi olan birisiyim. Sorunun donanımsal olduğunu düşünüyordum. Fakat görünen o ki sorun yazılımsalmış.
Aynı/benzer sorunu yaşayan arkadaşlarımızın da olabileceğini düşünerekten sizlere bu şekilde bir tecrübe aktarımı yapmak istedim. :)