Herkese merhaba.Yakın zamanda İpod touch 4 alacağım fakat heryerde wi-fi olmadıgı için heryerden ipod touchla internete girmek mümkün değil.Fakat telefonumun internet paketini bir şekilde ipod touch ile paylasabilirmiyim?Bu arada biraz arastırma yaptım symbian sistemi için programlar var, fakat ben bir samsung star kullanıcısı olduğum için o programı kullanamıyorum...bana telefonumun internetini ipod touchla paylaşmamı sağlayabilecek bir öneri söylerseniz çok sevineceğim...(telefomun samsung star s5230 olduğunu göz önünde bulundurarak..:) )
Herkese tesekkurler.......
ibluever programı işinize yarayabilir. Sahip olduğunuz telefonda wi-fi özelliği yok sanırım.
Kısa zaman önce açtığım şu konuda arkadaşlar yardımcı oldular. Sizinde işinize yarayabilir.
öncelikle öneriniz için tesekkur ediyorum fakat orada arkadasın anlattığından çok iyi anlayamadım.. Siz bana nasıl yapacağımı anlatabilirmisinizz..Şimdiden çok tesekkurler
Arkadaşım şimdi, eğer telefonun java ise ki sanıyorum java, java uyumlu bir Wi-Fi erişim noktası programı buluyorsun.Yani Telefonun 3g ile bağlandığı internetini Wi-Fi modem gibi wireless olarak yayıyorsun.Daha sonra Ipod Touch'ınle bu internete bağlanıyorsun.ikiside yanında olduğu sürece ipod'un nete bağlı kalıyor..
Ben internette aradım ama java olarak bulamadım program sizin bana önerebileceğiniz program varmı acaba?
Bu konu hakkında bilgisi olan yazabilir ,touch kullanacaklar için çok işe yarayacak bir program.Bu java programını biri açıklayabilirmi arkadaşlar
iblueriver a gerek kalmadan. bluetooth ayarları açık olarak nokia modellerinden girebilirsin.