Şimdi Ara

İPOD TOUCH 4.G. İÇİN 'Q PEEL,C APPLE PEEL T168' [Bir arkadaşımız aldı, deneyecek..] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.127
Cevap
1
Favori
53.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CPRS ile de Ipod internetinin keyfi çıkmaz arkadaşlar benden söylemesi, mobil sitelere girersiniz ancak fazlasını beklemeyin ama :)
  • fakat alet takılıyken wi-fi ile nete giriliyor (normalde girilen her siteye) .. ve ayrıyetten içinde hat bulunması nedeniyle istediğin yerden girebiliyorsun..

İpod Touch 2g [4.2.1 Firmwire, Greenpois0n]
    Hp Probook 4515s Pc [BLack]
    Samsung n110 Notebook [BLack]
    Lg x110 Notebook [BLue]
    Motorola v3i [BLack]
    Not: !!..Hiç Bir Pm'ye Cevap Vermiyorum..!!
  • İstediğin yerden GPRS hızı ile giriyorsun. Hiç denedinmi bilmiyorum ama GPRS hızı ile DH Mobil'in açılması dahi uzun sürüyor.

Wi-Fi ile girmek için zaten şu Peel denen zımbırtıya ihtiyacın yokki. Neden extra bişeymiş gibi yazıyorsunuz anlamıyorum .

Şu çin malı zımbırtı ile Nükleer santral gibi Radyasyonla gezersiniz arkadaşlar benden söylemesi. Ayrıca alet çok tekin bir şeye benzemiyor, paranızı riske atmayın. Çin Malı diğer telefonlar gibi kalır vallaha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechaniker

İstediğin yerden GPRS hızı ile giriyorsun. Hiç denedinmi bilmiyorum ama GPRS hızı ile DH Mobil'in açılması dahi uzun sürüyor.

Wi-Fi ile girmek için zaten şu Peel denen zımbırtıya ihtiyacın yokki. Neden extra bişeymiş gibi yazıyorsunuz anlamıyorum .

Şu çin malı zımbırtı ile Nükleer santral gibi Radyasyonla gezersiniz arkadaşlar benden söylemesi. Ayrıca alet çok tekin bir şeye benzemiyor, paranızı riske atmayın. Çin Malı diğer telefonlar gibi kalır vallaha.

bazı kişiler bu alet takılıyken wi-fi ile girilmiyor diyorlar.. yanıldıkları için söyledik.. sen konuya yanlış yerden hakim olmuşsun

bu konuda sana katılıyorum..

Lg x110 Notebook [BLue]
    Motorola v3i [BLack]

• En iyisi 189 liraya 2. El wi-fili bir telefon almak gibi duruyor. Sar degeri bile olumsuz bir etki yaratıyor ürüne karşı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrKuN..!!

quote:

İstediğin yerden GPRS hızı ile giriyorsun. Hiç denedinmi bilmiyorum ama GPRS hızı ile DH Mobil'in açılması dahi uzun sürüyor.

bazı kişiler bu alet takılıyken wi-fi ile girilmiyor diyorlar.. yanıldıkları için söyledik.. sen konuya yanlış yerden hakim olmuşsun

Ben onu duymamıştım kusura bakma. Bakıyorum hep Wi-Fi reklamı yapıyorsun, la dedim zaten Wifi yokmuydu benim Itouchta .

Bende isterim Ipod'umu telefona çevirmeyi ama düzgün bir firmanın düzgün bir aleti olsa düşünmeden alırım. Böyle çinlilerin ne olduğu belli olmayan firmalarının yaptığı, SAR değeri yüksek şeyler bana ters.

Bu arada bu aletin TV özelliği ekleyeni yokmu yahu?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OrKuN..!!

quote:

Ben onu duymamıştım kusura bakma. Bakıyorum hep Wi-Fi reklamı yapıyorsun, la dedim zaten Wifi yokmuydu benim Itouchta .

Bende isterim Ipod'umu telefona çevirmeyi ama düzgün bir firmanın düzgün bir aleti olsa düşünmeden alırım. Böyle çinlilerin ne olduğu belli olmayan firmalarının yaptığı, SAR değeri yüksek şeyler bana ters.

Bu arada bu aletin TV özelliği ekleyeni yokmu yahu?

Bazı uygulamalarla tv izleniyor zaten gerek yok ki :)

• İzleniyor ama internet üzerinden :) Çinlilerin yaptığı her şeye TV ekleme takıntısı olduğu için buna nasıl koymamışlar dedim.
  • quote:

İzleniyor ama internet üzerinden :) Çinlilerin yaptığı her şeye TV ekleme takıntısı olduğu için buna nasıl koymamışlar dedim.

Amaaaaan salla gitsin Aleti iyice çin işi yapacağız bu gidişle

Orijinalden alıntı: denixex

evet bu ürünü bizim için kim alıp test ediyor?

adam siteye videosunu koyarsa elbet biri alır sonra burda incelemesini yapar. sonra diğerleri alır böyle gider...
  • cevap vermiyorlar nedense maillere. veya benim maillere. acaba diyorum ürünler çalışmıyor mu tr de yoksa şimdiye kadar satıcının bu siteye girip ürünü övmesi gerekirdi diye düşünüyorum. veya çok tok bir satıcı.

Burada bir model anlatılmış ama Data çalışmıyormuş. Yorumlar çok iyi değil, case olarak ele oturmadığından bahsediliyor. Arama kalitesi pek iyi değil deniyor. 86$ fiyat.

http://reviews.cnet.com/8301-19512_7-20023822-233.html

Burada 3G çalışan sürümü. Gayet dandik denmiş, testlerde Iphone4 aynı noktadan 2.86 Mbit verirken bizim alet 0.80 Mbit hız vermiş. 79$ fiyat. Tabii 3g Masrafları eklenecek üstüne. Bunun kötü tarafı arama yok, sadece internet. Tabii Skype varken telefonada gerek yok. Ama performans çok iyi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mechaniker -- 29 Aralık 2010; 23:29:06 >

• quote:

http://www.engadget.com/2010/11/10/sprint-zte-peel-officially-announced-adds-a-little-3g-to-your-i/

Burada 3G çalışan sürümü.

Zte türkiyede çalışmıyor sanırım ,

Online satış sitesinden alış kısmına gelince zip code istiyor giriyorum " We're sorry...
    Sprint does not currently offer wireless service in this area." Bu bölgede çalışmıyor gibi bir hata veriyor

Sitesi : http://shop.sprint.com/NASApp/onlinestore/en/Action/DisplayPhones?phoneSKU=ZTE3200BLK&id16=peel

• Yatar o zaman peel işi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hata404

quote:

http://www.engadget.com/2010/11/10/sprint-zte-peel-officially-announced-adds-a-little-3g-to-your-i/

Burada 3G çalışan sürümü.

Zte türkiyede çalışmıyor sanırım ,

Online satış sitesinden alış kısmına gelince zip code istiyor giriyorum " We're sorry...
    Sprint does not currently offer wireless service in this area." Bu bölgede çalışmıyor gibi bir hata veriyor

Sitesi : http://shop.sprint.com/NASApp/onlinestore/en/Action/DisplayPhones?phoneSKU=ZTE3200BLK&id16=peel

Sadece amerika içi geçerli sanırım. Ülke sormadan ZipCode istiyor.

• _____________________________
    Ender(iPhone 15 Pro Mavi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: denixex

evet bu ürünü bizim için kim alıp test ediyor?

ya hepimiz ya birimiz ya da....

@lifeme alacaktı.. söyledim ama bi pm atsanız.. bnm gsm onaylamadım ben atamıyorum.. pm atsın biri şuna..

alıcaktı da lifeme..

bu arada para toplanılsın mı.. yoksa güncelliyim mi listeyi..

not: para verecek olanlar ben de varım desin ki ekleyeyim.. =)

Lg x110 Notebook [BLue]
    Motorola v3i [BLack]
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.