Şimdi Ara

ipod touch 4 - creative ep 630

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ipod umun orjınal kulaklıgı bazen kulagımdan dusuyor ve sesı sona getırdıgımde cevrem bundan rahatsız oluyor. yenı kulak ıcı kulaklık almak ıstıyorum. ep 630 baya begenılen bı urunmus. bu kulaklık ipod touch ımla ıyı uyum sağlarmı ? ipodun kendı orjınal kulaklıgıyla karsılastırıldıgında sonuc ne olur ?
    tavsıye edermısınız bu kulaklıgı. yada fiyatı bu cıvarlarda olan başka bı kulaklık öneriniz varsa dıkkate alabılırım.
    not : metal müzik dinliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narkotik58 -- 24 Aralık 2011; 10:20:26 >

• Dostum dusuncelerim tamamen ayni...

Zamaninda konusunu açmistim da pek bakan olmadi.
  • ben siparisi werdim. Oneri ve yorumlariniz icin tesk. Donanim haber ailesi
  • Creative ep630 kulaklığım vardı.Ipod la denemek kısmet olmadı ama başka bi mp3 çalar ile kullanıyordum.Ipodun kulaklığından kat kat iyi ona hiç şüphen olmasın.Bozulmasına rağmen yine gidip ep630 veya ep830 alamyı düşünüyorum.

Karşılaştırmak istersen Senheiser cx200, cx300 ve sony ex300 e bakabilirsin.

Sony i kullandım metal dinleyen biri olarak creative i daha çok beğenedim.Senheiser konusunda fikrim yok kullanmadım hiç
  • Sert bir kulaklık club yada metal müziğe baya uygun.Yavaş ve hafif müzikler dinliyceksen önermem.
  • ipod touch'ım var,ayrıca 5 ay önce hb'den aldığım creative ep630 kulaklığım var.Hatta konusu geçti okulda kız arkadşımın shuffle'ı (apple kulaklığı) benim kulaklığı yorumladı arkadaşlar "Bak x'in kulaklığı ne güzel hiç ses kaçırmıyor"diye.Bass ağırlıklı demelerine rağmen bence bass fakiri bir cihaz.Alternatif rock, vs tarzlarda bunu kullanıyorum.Çoğu Rock parçası ile denedim rock için uygun bir kulaklık ama metal dinlemedim hiç.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.