Şimdi Ara

iPod Touch 3G 3.1.3 JB Çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Acaba bu JB nin şarza etkisi varmı. 3.12 de JN yaptığım zaman şarzı kullanmasamda sanki çok gidiyordu. Şarz ile ilgili bir sıkıntı olmıyacaksa hemen yapıcam arkadaşlar konu hakkıdan bilgisi olan arkadaşlarım varsa ve yanıtlarsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mayako

Acaba bu JB nin şarza etkisi varmı. 3.12 de JN yaptığım zaman şarzı kullanmasamda sanki çok gidiyordu. Şarz ile ilgili bir sıkıntı olmıyacaksa hemen yapıcam arkadaşlar konu hakkıdan bilgisi olan arkadaşlarım varsa ve yanıtlarsa sevinirim.

Ben dünden beri kullanıyorum.Şuan normal gidiyor.Tabi aşırı oyun oynayınca haliyle sarj dayanmaz.
  • arkadaşlar bu source eklemeyi anlamadım neye yarıyor nasıl yapacaz ya ..

ayrıca cydia'yı kullanmak için wi-fi mi gerekiyor ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi u.ozbek -- 4 Mayıs 2010; 17:03:57 >
  • işlemler sırasında netin gerekip gerekmedıgını gercekten merak edıyorum.Programı indirdiğimiz sayarsak tabi??????
  • quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

arkadaşlar jb yaptım sanırım
    cydia çıktı
    ondan source eklemeyi de başardım
    şimdi ne yapmam gerek

Cydia'dan Manage bölümünde sağ üst tepedeki "Add" butonuna basın ve sources diye bir yer gelecektir ordan da sol üstteki add tuşuna basın vehttp://cydia.hackulo.us adresini yazıp onaylayın. Sonra geri Manage kısmına gelelim ve eklediğimiz sourceyi seçip "AppSync for OS 3.1" uygulamasını indirelim. Daha sonra aynı sourcedeki "Installous" uygulamasını da yükleyelim.
    Bundan sonra istediğimiz cracklı uygulamayı indirip iTunesten cihazımıza yükleyebiliriz.
    Daha detaylı anlatımı bir arkadaşımız yapmış:http://forum.donanimhaber.com/m_39529835/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: yusuf_MV

işlemler sırasında netin gerekip gerekmedıgını gercekten merak edıyorum.Programı indirdiğimiz sayarsak tabi??????

Cydia'dan birkaç uygulama indirmemiz gerektiği için cihazda internete gerek var. Biligisayarda ise Sipirit'i indirdikten sonra gerek yok(eğer cihaza yeni sürüm yüklemeyeceksek).
  • ipod touch 32gb 3g, v.3.1.3 sahibiyim...

ilk kez jb yaptım da... merak ettiğim bazı şeyler var bi kerede şuraya yazarsam hata etmiş olmam umarım...

programı kurdum, cydia yı çalıştırdım... şimdi jb olmuş oldu mu? :)

cydia ile bir iki tema ve bir oyun indirdim ancak bir şey olmadı?

ayrıca internetten bilgisayara indirdiğim oyunu çalıştırmak için ne yapacağım? bir açıklama buldum ama onda wi fi ile ilgili bir şeyler vardı ancak bende wi fi yok, 3g modem üzerinden internete bağlanıyorum :(

cevaplarınızı bekliyorum, teşekkür ediyorum şimdiden.
  • tema işini hallettim sanıyorum...

ancak oyun kurulmuyor... 0xE3003001 uyarısı çıkıyor. bunun için bazı forumlarda cydia ile appsync indirin diyor ama orada da 3.1.3 için olanı yok. bu durumda ne yapılabilir ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: e.tayyareci
    tema işini hallettim sanıyorum...

ancak oyun kurulmuyor... 0xE3003001 uyarısı çıkıyor. bunun için bazı forumlarda cydia ile appsync indirin diyor ama orada da 3.1.3 için olanı yok. bu durumda ne yapılabilir ki?

Cydia dan appsync for 3.1 i yuklemen gerekiyor. Bunu yaptiktan sonra uygulama sync edebilirsin.
  • ne yazık ki 3.1 yüklenmiyor. benimkinin versiyonu 3.1.3 olduğu için kurmuyor anladığım kadarıyla... firmware>=3.1 diyordu sanırım...

edit: for OS 3.0 kurdum çalıştı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e.tayyareci -- 6 Mayıs 2010; 0:46:27 >
  • şarjımın içine etti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Re-1

şarjımın içine etti

hayallerimi yıktın önceden fw neydi ve nekadar azalma gösterdi bilgilendirirsen sevinirim
  • gayet temiz ve sorunsuz oldu...spirit indir---->çalıştır--->tlfon usb ile bağla----->jailbreak' e bas----> 2 dkka sonra ıphone açılıp kapanacak---->cydia yüklenmiş olacak----->BİTTİ
  • Çalışıyor
    Konu için teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Re-1

şarjımın içine etti

Iste bu yuzden alete yazik ediyorsunuz aslinda.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.