Şimdi Ara

iPod Touch 3.0 Jailbreak (Windows için redsn0w 0.7.1 ile) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
0
Favori
20.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oraları doğru yaptım dfu mode aldım hani 30 saniye falan home ve power tuşunu bas diyo ya orayı yaptım sonra jailbreak yükleniyor gibi bi şeyler yazdı ipod beyaz ekran çıktı sonra ekran karardı
    internettenten baktığımda ekran kararınca downloading jailbreak gibi şeyler yazıyo bende yazmıyo ekran simsiyah duruyo
  • yada bana 3.0 jb yapabileceğim başka bir program önerebilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: azbuzzz

peki
    JB için 3.0 firmware dosyası bilgisayarınızda olması gerekli. iTunes ten iPod Touch ı 3.0 a yükselttiyseniz orjinal 3.0 firmware dosyasını (yani iPodx,1_3.0_7A341_Restore) C:\Documents and Settings\kullanıcı\Application Data\Apple Computer\iTunes\iPod Software Updates (kullanıcı kendi bilgisayarınızda farklı isimle mevcut olabilir. Zaten C:\Documents and Settings altında All Users ve diğer seçenek var. Benim PC de kullanıcı olarak geçiyor.) adresinde bulabilirsiniz.

sen böyle yap demişsin ya ben direkt olarakhttp://www.felixbruns.de/iPod/firmware bu siteden indirdiğim 3.0 ı seçip yönergeleri takip edip yapsam olur mu yoksa Apple Computerin içindeki dosyayı almam şart mı
    bunu neden söylemiyosunuz

O dosya şart değil felixbruns'dan indirip kurarsın jb içinde birinci ve ikinci sayfada anlatımlar ve gerekli bilgiler var

• arkadailar ben ipod touch ı jb yaptım cydia da yüklü peki ben "igo my way" programını nasıl yükleyeceğim anlatırmısınız
  • beyler benim ipod touch 2g 3.0 bilgisayar windows itunes 9 ve bu arada da o fw klasörünü bulamadaım yardım lutfennnnn
  • Eğer iPod Touch ı bilgisayarınızla 3.0 a yükselttiyseniz FW dosayası bilgisayarınıza inmiş demektir. Fakat bulunduğu klasör gizlidir. Arama ile bulamazsınız. Adres şöyledir: C:\Documents and Settings\kullanıcı\Application Data\Apple Computer\iTunes\iPod Software Updates. Bu klasörde iPod Touch a iTunes üzerinden yüklediğiniz tüm FW ler bulunur, zaten adından da belli. Klasör seçeneklerinden gizli dosyaları göster i seçerek klasörü bulabilirsiniz. ''kullanıcı'' benim bilgisayardaki hesabın adı, sizde farklı olabilir.
  • Yeni ipod touch 32g 3th G aldim sanirim bunun JB bulunmuyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shaqshuqa -- 15 Ekim 2009; 11:32:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emofelix

Yeni ipod touch 32g 3th G aldim sanirim bunun JB bulunmuyor ?

3.1.2 jb mevcut şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: esesli1975

quote:

3.1.2 jb mevcut şuan

Forumda bulamadim, yardimci olurmusun?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: esesli1975

quote:

3.1.2 jb mevcut şuan

Forumda bulamadim, yardimci olurmusun?

Forumda konusu yok zaten, Blackra1in diye geçiyor araştırarak bulabilirsin.
  • quote:

iPhone icin sanirim o?
  • harika oldu 5 dk bile sürmedi çok teşekkürler
  • ben 1g ye 3.0 restore yaptım fakat jb yapamıyorum...

tam yaparken beyaz ve sona siyah ekrana dönüyor ve done diyor..ama hala uygulama yüklemyemiyorum...
  • uploading ramdisk felan da demiyor..sadece waiting reboot ve done...
  • quote:

quote:

iPhone icin sanirim o?

Touch'ı da jailbreak'leyebiliyor.
  • Arkadaşlar ben iPod Touch 2G 8GB alacağım daha almadım ama şimdiden bakıp birkaç şey öğreneyim dedim ama hiçbir şey anlamadım. 3.0 çok sorun çıkartıyor gibi izlenimlere kapıldım. Ne yapmamı önerirsiniz aldıktan sonra hangi versiyona geçip Jailbreak işlemini yapayım? Araştır diyebilirsiniz ama ben hiç bir şey bilmediğim için bu konuda yazılardan da pek bir şey anlayamıyorum.
  • Çok kafana takma eninde sonunda halledersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infectus

Arkadaşlar ben iPod Touch 2G 8GB alacağım daha almadım ama şimdiden bakıp birkaç şey öğreneyim dedim ama hiçbir şey anlamadım. 3.0 çok sorun çıkartıyor gibi izlenimlere kapıldım. Ne yapmamı önerirsiniz aldıktan sonra hangi versiyona geçip Jailbreak işlemini yapayım? Araştır diyebilirsiniz ama ben hiç bir şey bilmediğim için bu konuda yazılardan da pek bir şey anlayamıyorum.

3.0 sorun fln çıkartmıyor çıkartsada ben farketmiyorum
  • ipod touch 3g 32gb için jailbreak çıktı mı? yukarıda Blackra1in denmiş, rc2 sürümü çıktı ama ipod touch 3g 32gb ve 64gb ile uyumlu mu acaba bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEO MD -- 28 Ekim 2009; 18:29:42 >
  • Uyumlu...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.