Şimdi Ara

iPod Touch 2G ile İlgili Sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende PSP 3000 var ve iPod touch ile takas etmek istiyordum bir 2G 8Gb öneren oldu sizce bu takastan ben zararlı mı çıkarım?
    Bir de 2G hakkında hiç bilgim yok, kalite olarak 3G ve 4G(Retina ve kamera hariç)'den ne gibi eksiklikler hissederim?
    Ekranı çok mu kötü ve son işletim sistemleri yüklenmez mi? Zaten oyun ve müzik için istiyorum, müzik kalitesi olarak 3G ve 4G'nin çok gerisinde kalır mı ve oyun olarak 3G veya 4G için yapılmış oyunlar falan varsa onları yükleyememem gibi bi sorun olur mu? Bunlar aklıma takıldı zaten ilk soruya zararlı çıkarsın derseniz hiç girmem takasa bana biraz öyle geldi aslında 2G ve 8Gb az sanki biraz...

• bana kalırsa zararlı çıkarsın touch 4 de oynadığın son çıkan oyunları onda oynayamazsın psp de oynadığın kadar verimde alamazsın zaten müzik açısından touch 4 den öle çok fazla geri kalıcağını sanmıyorum yinede senin bilceğin iş ben olsam hiç girmezdim bu takas işine psp yi satıp touch 4 almaya bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sons0fAnarchY -- 24 Mayıs 2011; 10:59:28 >
  • Teşekkür ederim cevap için, tekrar düşünmeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi break99 -- 2 Nisan 2012; 15:58:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3G ve 3Gs iPhone ANA KONU
    17 yıl önce açıldı
    s6 ile ilgili 2 soru?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.