Şimdi Ara

ipod touch

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ipod touch 4. nesil almayı düşünüyorum 5. nesilin çıkış tarihiyle ilgili bi tahmininiz var mı ve beklemeye değeceğini düşünüyor musunuz yoksa ipod touch 4. nesil yeterli mi bu appleın desteği kesmesi sinirlerimi bozuyor eski nesillere ios desteği kalmadı bi tek 4. nesile destek var yeni nesil gelirse destek uzun sürer mi?
    Teşekkürler

• ne zaman çıkacağı hakkında bir şey söyleyemeyiz ama şöyle bir durum var, ipod touch ın son versiyonunu 2 senedir satıyorlar ve sattıkları ürüne işletim sistemi olarak 2 yıl destek vermek zorundalar, en azından söyledikleri şey bu. ios 6 ve ios 7 yi kaldırması gerekir bu ipod touchların yoksa kendileriyle çelişecekler. yerinizde olsam beklerdim açıkçası, 2 sene sonra iyi bir ürünle geleceklerinden hiç şüphem yok. 4. nesilde ram in biraz yetersiz olduğunu söyleyebilirim de hatta, gta3 biraz zorlandı ve ios 4.2.1 de inanılmaz stabilken şimdi o özelliğini yitirdiğini düşünüyorum ipod un. belki 5.1 ile düzeltmişlerdir, bilemem onu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@rvelous

ne zaman çıkacağı hakkında bir şey söyleyemeyiz ama şöyle bir durum var, ipod touch ın son versiyonunu 2 senedir satıyorlar ve sattıkları ürüne işletim sistemi olarak 2 yıl destek vermek zorundalar, en azından söyledikleri şey bu. ios 6 ve ios 7 yi kaldırması gerekir bu ipod touchların yoksa kendileriyle çelişecekler. yerinizde olsam beklerdim açıkçası, 2 sene sonra iyi bir ürünle geleceklerinden hiç şüphem yok. 4. nesilde ram in biraz yetersiz olduğunu söyleyebilirim de hatta, gta3 biraz zorlandı ve ios 4.2.1 de inanılmaz stabilken şimdi o özelliğini yitirdiğini düşünüyorum ipod un. belki 5.1 ile düzeltmişlerdir, bilemem onu..

Tesekkurler beklemeye devam o zaman
  • merhaba benim de bir sorum var ipod ile otobüste ve ya wi-fi bulunmayan başka bir mekanda internete girmek konusunu biraz araştırdım ve cep telefonunun modem olarak kullanılması gibi bir şeyler duydum benim telefonum nokia 2700 telefonumla bu işi yapabilir miyim ve sağlıklı olurmu acaba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.