Şimdi Ara

ipod sarkı listeleme uzmanı aranıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadslar nası yukleyecez parcaları tek tek 10000 sarkı dolar mı.

deneyımlı olan biri vbes dakka acıklasın sunun yontemini.

• library'i aç add to library'de ve ipodu tak otomatik senk.yapılmışssa library'deki bütün şarkıları tek tek atacaktır...Ama pc'nin hızına göre değişir...pc'in yavaşsa çok uzun sürebilir...

sonrası da Vaionun dediii gibi

Orjinalden alıntı: dasdasq

arkadaşlar otomatık atmak istemiyom 30 gb kadar muzık var saatler surer sanırım.
    bi de tag duzenlemesi yapmazsam karısıyo. tek tek sarkıcı ismi ya da album ismi girmem lazım bunun pratık yolu yok mu.
    programı varmış tag için sanırım ama. ipod a manually secenegiyle album album atılmıyo mu add folder dan olmuyo. surukleyip bırakmak tek secenek mi.

tag düzenleyici programlar var onlarla otomatik düzenleye bilirsin fakat bence itunes gayet kullanışlı tag düzenlemesi falan bakımından albüm albüm düzenleey biliyon seçerek
  • nasıl duzenlıycez hocam ornegin sarkıcı nazan oncel, sarkı isimleri hatta sarkıcı ismi yok. klasorun adı nazan oncel hepsi bole degil ama mutlaka ya sarkı ismı yok ya album ismi, sarkıları lıbrary e attıktan sonra nası duzenlıycez acıklarmısın. selam
    Daha Fazla Göster
  • quote:

nasıl duzenlıycez hocam ornegin sarkıcı nazan oncel, sarkı isimleri hatta sarkıcı ismi yok. klasorun adı nazan oncel hepsi bole degil ama mutlaka ya sarkı ismı yok ya album ismi, sarkıları lıbrary e attıktan sonra nası duzenlıycez acıklarmısın. selam

onu yapan bişi yok sanırım ben kendim yasmıştım 30 gb deildi de saten

teker teker itunesde yasman gerekebilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: _wireless_

İpod'u itunes'da gördükten sonra ipod seçeneklerinden ipod'u manuel (yani el ile) düzenlemeye ayarlamalısın. Daha sonra itunes üzerinde ipod simgesine tıklayıp altta soldaki artı tuşuna basıp örneğin nazan öncel diye yeni bir playlist oluşturmalısın. nazan öncel'in şarkılarını bu playlist'e sürükleyip bırakmalısın. Bu kadar.

sanırım bahsettii şey bunun kısayolu

30 gb şarkı bööle bitmes

Elinle düzeltecen albümartlarınıda ekleyecen köşeye...Okadar....Zaten çoğu şarkı tagları hazır olarak geliyor pc'ne...Bende öyle benim sadece ft.'li şarkıları ayarlamam gerekiyor o kadar.....

NOT:Birde bu kadar topic açıp durmayın........Topicler inanılmaz çoğaldı...
  • hocam yardım etmek istersen edersın. yoksa sagol. bu topici acmadan hiç bi cevap alamadım. asagıda yuz tane laf ola beri gele topic, mesaj var. herkese gore kendi problemi onemli. nası topic acıcagımızı acıkla
    ama bizim ihtiyaclarımıza da yanıt versın.

hocam yardım etmek istersen edersın. yoksa sagol. bu topici acmadan hiç bi cevap alamadım. asagıda yuz tane laf ola beri gele topic, mesaj var. herkese gore kendi problemi onemli. nası topic acıcagımızı acıkla
    ama bizim ihtiyaclarımıza da yanıt versın.

ben bu forumu cep tel. bölümüyle tanıdım...Orada ben öyle öğrendim...Herşey bir topic açmaktansa bir konu açılıyor ve o topicle ilgili olanlar sadece o topicte konuşuyorlardı....Böylece hem topic fazlalaşmamış oluyor hemde cevap daha kısa sürede veriliyordu...
  • derdini anlıyorum... bende sarkıların taglarine gore duzenlenmesini istiyorum yoksa isin icinden cıkılmaz oluyor.yabancı bi forumda tipin biri su programı kullandıgını ve gayet menun oldugunu yazmıs:http://www.mediamonkey.com/

bildigim kadariyla bedava bi program ve arsiv olusturup düzünlemeye dair herseyi basarabiliyo.. ya da creative nin media tollbox diye bir software i var, internet sitesinden bir ara belki vardır sitede. yazılım download gibi secenekler vardı hatırladıgım kadarıyla...

mediamonkey ipod lada uyumlu calisiyor. program spy icermiyor linkte screen capture ları görebilirsin :http://www.mediamonkey.com/product.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncu -- 6 Şubat 2006 12:07:32 >

• sagol denerim.

dun ben kendim bi sey yaptım. simdilik hızlandırdı.

winamp tan playlist hazırlıyon save list yaparak. sonra bunu. itunes e import yapıyon. kendi ipod unda playlıst acıyon bi tane alttaki playlisti kendi ipodunun ustune playliste bvırakınca album un hepsi, atılıyo.

belki bilmeyen vardır.

birde itunes/file da ustten ikinci ctrl+shift+n yapmayı nasıl kullanıyoz bilen varmı
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.