Şimdi Ara

iPod şarj

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPod u şarj etmek için hangi yöntemi kullanıyorsunuz (priz pc vs.)

Birde amperi farklı prizle şarj etmenin bir zararı olur mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• evde eski bir adaptor buldum usb girişi bagladım ve kendi şarj cihazımı yaptım suanlık hic sorun yaratmadı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tr15

iPod u şarj etmek için hangi yöntemi kullanıyorsunuz (priz pc vs.)

amperi bilmem ama araştır sorun olabilir ucuz dandik şarj aleti kullanma bbataryayı öldürür kuzenimin ipod nanosunun bataryası bozulmuştu bimeks teknosa media markt gibi yere git adamlara sor iphone için bataryaya sorun çıkarmayacak şarj aleti onlar gösterirler ben 8 ay oldu bimeksten alalı hiçbirşey olmadı 5V idi sanırsam sen ipod alacam diye konu açmıştın ne kadara nerden aldın
  • Eğer bilgisayardan şarj ederseniz yavaş dolar pil.
    Prizden kaliteli bir adaptör ile şarj ederseniz 1-1.5 saat sürer şarj en fazla.

Kaliteli adaptör almazsanız 1 yıl sonra yeni pil almak durumunda kalabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: makita31

quote:

amperi bilmem ama araştır sorun olabilir ucuz dandik şarj aleti kullanma bbataryayı öldürür kuzenimin ipod nanosunun bataryası bozulmuştu bimeks teknosa media markt gibi yere git adamlara sor iphone için bataryaya sorun çıkarmayacak şarj aleti onlar gösterirler ben 8 ay oldu bimeksten alalı hiçbirşey olmadı 5V idi sanırsam sen ipod alacam diye konu açmıştın ne kadara nerden aldın

MediaMarkt dan 520 ye aldım
  • quote:

Yüksek amperli bir adaptörle şarj edersen iPod çabuk dolar ancak ısınır. Bu nedenle cihaza uygun amperli adaptörle şarj etmek gerekir.

Apple'ın onayladığı Artwizz marka şarj adaptörü kullanmak gerekir. İki tipi var, 2,1 amperli ve 1,0 amperli...

Cihazın hangisine uyumlu ise onu alıp kullanmalısın.
  • Peki iPod Touch 4G ile sürekli internete bağlı kalsam kaç saat şarj dayanır ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone 6s yavaş şarj
    9 yıl önce açıldı
    Sahte Apple Şarj Aleti
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben pc acık oldugu zamanlarda ( genelde her zaman açık :D ) pc den sarj ediyorm
    arkadaşın evine gittigim de falan prizden sarj ediyorum HAMA marka usb sarj cihazı var
    zararı varmıdır bilmiyorum ama orjinal olmadığı için olabilir
  • Touchlarda bildiğim kadarıyla 2.1 amperli adaptörle şarj oluyor. Bu konuda en iyi markalar muvit ve artwizz
  • 1-1.5 saatte şarj oluyor çok iyi ya bizim wifi 5 i gece takardım hep bi kerede gündüz takayım dedim öğlen taktım akşama dolabildi mübarek bu arada geçerken uğradım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.