Şimdi Ara

iPod Nasıl Kapanır?:D (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
28.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar ben de yeni ipod nano 8 gb (3.nesil) aldım her şey iyi hoş ama bu aletin tamamen kapanmama mantığı nedir sizce yani uzun süreli kullanmıcam diyelim niye tam kapanma olayı yok ki sizce de çok saçma değil mi? Amaç herhalde pilin en kısa sürede ömrünü bitirtip yenisini almaya mahkum etmek bu mudur yani??

bi de ben müzikleri bil da klasörlemiştim ama bu aptal itunes bil da klasörlediğim gibi ipoda aktarmıyor, hiç sevmedim bu i tunes u...
  • ipod video 30 gb var bende, menüsüne uyku modunu nasıl koyarım ?
    saygılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantomas

Arkadaşlar ben de yeni ipod nano 8 gb (3.nesil) aldım her şey iyi hoş ama bu aletin tamamen kapanmama mantığı nedir sizce yani uzun süreli kullanmıcam diyelim niye tam kapanma olayı yok ki sizce de çok saçma değil mi? Amaç herhalde pilin en kısa sürede ömrünü bitirtip yenisini almaya mahkum etmek bu mudur yani??

bi de ben müzikleri bil da klasörlemiştim ama bu aptal itunes bil da klasörlediğim gibi ipoda aktarmıyor, hiç sevmedim bu i tunes u...

itunesda tekrar düzenlemek gerekiyor sarkıları artiste göre sarkıya göre nebiliim istediğin şeye göre sıralayabilirsin biraz zaman alıyor ama sonra çabalarına değiyor istediğin şeyi çok çabuk bulabiliorsun bide şarkılar için resimleri flnda ekledinmi şarkı sözlerini fln tadından yenmiyor alet ama bunları yaptıktan sonra düzenlediğin şarkıları bilgisayarında yeni bi klasör açıp oraya atman gerekiyor sonra eski klasörü silersin yoksa ayarlar eski klasördeki şarkılara işlemiyor herhangi bi format durumunda yada itunesun yeni sürümünü fln yüklediğinde tekrar düzenlemek durumunda kalırsın fazla kasmadan sıkılmadan hergün biraz biraz düzenle bnm tüm şarkılarımı ayarlamam yaklaşık 1 aymı almıştı

• uzun süre kullanmıcaksan play tuşuyla kapa
    ama bnm gibi akşam kapatıp sabah tekrarr dinliceksen uyku moduna al ipod u (nano ise :D)
  • 1 yıllık konuyu hortlattın tebrikler
  • bnde ı pod nano 6. nesil var muzik calarken beklemeye aldıgımda yada kendi gectiginde calmaya devam etmiyor bazen 2 dakika sonra devam ediyor .var mı bir ayarı falan acaba bilen , tavsiyesi olan ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkr55

bnde ı pod nano 6. nesil var muzik calarken beklemeye aldıgımda yada kendi gectiginde calmaya devam etmiyor bazen 2 dakika sonra devam ediyor .var mı bir ayarı falan acaba bilen , tavsiyesi olan ??

Hort üstüne hort sanki hortsepşın
  • hort mort yok mu yardımcı olabilecek ?
  • Al yine hort, tamamen kapanmıyor uyku moduna geçiyor işte bu kadar basit.
  • arkadaslar bende ıpod nano 4.nesıl aldım yaklasık olarak 4-5 saat şarjda kaldı sonra actm bılgısayara bagladım muzık attım cıkardıgımda açılmadı şarja taktıgımda şarj oluyor ama cıkardıgımda açılmıyor.. daha hiç açılmadı play tusuna basılı tuttum reset atmayı denedm ama olmadı acılmıyor.. sorun nedır ? ya da nasıl açılır bı bılgınız varmıdır ??
  • Bu ilk açılışta mı gözükür sadece ? (Apple logosu) Yani 1 sefere mahsus mu ?
  • Tam hort konusu olmuş, Touch'ım var rahatım
  • ipod nano 5.nesil var bende ipodun 1 ay öncesinde şarjı yarısındaydı şimdi açtım bitmiş dediğiniz gibi play+üstündeki tuşa basıp kilitliyorum.acaba ben mi doğru yapamıyorum yoksa menüden falan bi ayarı var mı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.