Şimdi Ara

İpod Nano Hakkında Çok Kolay 3 Soru...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

daha dün yeni bir ipod nano 8GB aldım.. merak ettiğim 3 basit konu var.. eminim buradaki herkes bana kolaylıkla yardım edebilir.. Sorularım sırasıyla şöyle;

1. Şarkıyı nasıl durdurabiliyoruz? Yuvarlağın altındaki tuş pause yapıyor ben stop arıyorum.. Dün şöyle durdurabildim.. Şarkı çalarken resimlere girdim. Slay show başlayınca şarkı duruyor.. Bunun esas yöntemi nedir?

2. Kutunun içinden beyaz bir aparat çıktı uzun ince bir parça.. 13numara yazıyor üstünde.. o ne işe yarıyor acaba??

3. Son olarak prizden şarj için internette açıkartırma sitelerinde 10ytl ye şarj aletleri var.. bunlarla ipodu şarj etmek bir sorun yaratırmı acaba? 10 ytl kaliteli bir şarj aleti için çok düşük bi meblağ.. ama belkide hepsi aynı işi görüyordur??

Bu üç soruma yardımcı olursanız çok sevinirim.. Şimdiden çok teşekkürler..

• sanırım o kadarda kolay değilmiş?
  • 1-Stop için son şarkıya gelip onuda ileri tusu ile gecmen gerekiyor. Slaytın'da deneyebilirsin. Ama çok kafana takma. Pause olayı işii gorur.
    2-13 pin'li dock.iPod'un için hoporlor ya da uygun bir aksesuar alırsan, onların iPod girişine cihaz tm otursun diye.Yoksa havad kalıyor iPod.Çalışıyor ama estetik değil.Kaybetmemek için ugrasma genelde iPod için yapılmış tum aparatların içinden bu dock çıkıyor.Mesela touch'ta da 14 pinli dock var.
    3-Bişiicik olmaz. 20 YTL giibi bir rakama Artwitzz var.Çok iyi.
  • nt mağzasından techpoint in usb şarj aletini aldım beni şaşırttı fiyat 9.5 ytl kalitesi ise fiyatının baya üstünde +2 usb çıkışı 1 tanede mini usb çıkışı var yani toplam üç tane mp3 playeri aynı anda şarj edebilir +2yıl garanti çok iyi
  • çok teşekkürler Soulmate!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: dost..:)

nt mağzasından techpoint in usb şarj aletini aldım beni şaşırttı fiyat 9.5 ytl kalitesi ise fiyatının baya üstünde +2 usb çıkışı 1 tanede mini usb çıkışı var yani toplam üç tane mp3 playeri aynı anda şarj edebilir +2yıl garanti çok iyi

hala varmı birader?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hitman_

quote:

Orjinalden alıntı: dost..:)

nt mağzasından techpoint in usb şarj aletini aldım beni şaşırttı fiyat 9.5 ytl kalitesi ise fiyatının baya üstünde +2 usb çıkışı 1 tanede mini usb çıkışı var yani toplam üç tane mp3 playeri aynı anda şarj edebilir +2yıl garanti çok iyi

hala varmı birader?

Galiba şu ürün 7,67 $

http://www.nt.com.tr/esatis/urun.php?uid=21672

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::MetallicA:: -- 10 Nisan 2008; 17:36:49 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım ben 5 senedir ipod kullanıyorum ipod için ne kadar sorun varsa bana sorabilirsin msn: hangimizmasum@windowslive.com bekliyorum
  • arkadaşlar ben ipodun her şeyini biliyrum ipod tauch var bende bitek tema kuramıyorum yardımcı olun yhaa
  • Ya Ipod Nano 5G Ne Güzeldi Ya Yenı Nano Cok Kucuk Ya Ekran Kucuk Kamera Yok,Pedometre Galiba Kaldırılmıs :(

Bence Eskı Tasarım Daha Iyıydı Ben Encok O Tekerlegı Sevıyorum :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.