şatişa çıktı ama türkiyeye gelmedi daha diye biliyorum gerçi apple bir rekor daha kırdı nano piyasaya çıktıktan 6 gün sonra bir güncelleme yayınladı nanolar için bundan önceki rekoru 10 gündü her yeni birşey çıkardığından bu rekoru iyileştiriyo artık ilerde yeni bişey piyasaya çıkarmadan güncellemem yayınlamasını istiyoruz
şu anda önümde bi tane duruyo siyah renginden 8gb:D
quote:
Orjinalden alıntı: janyazgan
şu anda önümde bi tane duruyo siyah renginden 8gb:D
ne kadara aldın ? Güzel mi alet
İzlenimlerini yazar mısın. Resim filan..
satılmaya başlandımı tr de fiyat ne kadar olcak?
suan abd'deyim.burda satisa cikti bu hafta gidip almayi dusunuyorm hatta.16 gbliklari $199 bence baya ucuz philips 1 gb mp3 playerimi 120 ytlye almistim turkiyede.satisa ciktiginda fiyatini bildirirseniz sewinirim merak ettim ne kadar fark war arada...
bende amerikadan ciktigi gun apple store dan aldm mor rengini cok hos ince bence eskisine gore cok yol almişlar eglenceli shake olayi felan
eskisine göre çok güzel olmuş bayramdan sonra gelecekmiş herhalde. mor almak lazım mor :)
İzlenimlerini yazar mısın? Resim falan koyabilirsen bizim içinde iyi olur..
arkadaşlar cihazdan izlenimlerim (gerçi benim değil 10-15 dk baktım) ekranda sensör var yatırınca ekranda yatıo kullanımı çok rahat pili bayağı gidio içinde 3 tane oyun var araksında metal yoq normal renk güzel bi cihaz olmuş oldukça hafif tavvsiye ederim.
Alette shake control...sallayarak sarki degistiyorsunuz..fakat 3g nano be cok daha kucuk ve sik..bu heryere sigmiyor..pek tavsiye etmiyorum..bence en guzel nano 3g....