Şimdi Ara

Ipod nano 8GB Kurulumda sorun.YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ipod 8 gb icin kurulum cd si oluyormus ama bende o yok usb kablosu kulaklık kutusu fln var.Ipodu usb den pc ye takıyorum ama görmuyor donanım bulundu fln yazmıyor itunesi kurdum sorun dewam edıyor..Sanırım seri numarası tanıtmak gerekıyormus onun ıcınde kutuda cıkan cd lazım yardımcı olursanız cok sevınırım.

• yahu oyle bişey yok. itunes 7 yi kur
    iPodu bagla
    iPodun ekranın da baglantıyı kesmeyin yazıyor mu bilgisayara bagladıgında?
  • Yazmıyor..
    USB kablosunu görmuyor ki?

Pekı bu seri numarası ne oluyor ?
  • o seri numarası dogrulama falan gibi bişey yok kim nerden çıkarıyor bilmiyorum. Bu arada cihaz şarj da mı olmuyor?
    Birde nerden aldınız cihazı?
  • USB görmüyor demişsin 2.0 değilse görmez zaten , service pack 2 kurulu dimi ? kurulu değilse görmez zaten ...
  • USB 2.0 kullan ayrıca USB uzatma kablosu kullanma yemin ederim o kablo yüzünden kıracaktım nano 4gb tı kasanın arkasındaki USBleri kullan yine olmuosa donanım ekle kaldırdan Evrensel seri yol denetleyicilerinden ipod USB driverı ve USB yığın depolama aygıtını kaldır sonra program ekle kaldırdan itunesi kaldır
    sonra İLK i tunesi kur sonra bilgsayarı yeniden başlat ve ipod u bağla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaCKeRBoY64 -- 25 Ocak 2008; 16:45:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: soulmate

o seri numarası dogrulama falan gibi bişey yok kim nerden çıkarıyor bilmiyorum. Bu arada cihaz şarj da mı olmuyor?
    Birde nerden aldınız cihazı?

Cihaz sarj oluyor.Ama pc görmüyor,yeni donanım bulundu fln yazmıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: fisk

USB görmüyor demişsin 2.0 değilse görmez zaten , service pack 2 kurulu dimi ? kurulu değilse görmez zaten ...

Service pack2 yok! Ondan olabilirmi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.