Bu seri ipodlar bir üst jenerasyondan oldukları için eski jenerasyon nanolardan az biraz daha inceler. Sorum şu:
Bu jenerasyon ipod nanolara uygun kılıf Türkiye`den nereden bulabilirim?internetden biraz baktım ama olan kılıflar genelde bi önceki jenerasyona uygun kılıflar.
Veya şu an piyasada olan kılıflar benim elimdeki ipod nanoya olur mu?
Diğer sorum Ankara`da deneyerek almak amacıyla böyle bir kılıfı nerede bulabilirim?
Teşekkürler,,,
Hoşçakalın.
Ankara kızılay D&R ipod malzemeleri satılıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Ama denetirler mi orasını bilmem
su ankiler olur heralde
türkiye'ye 8gb nanolar daha gelmediği için kılıflarınıda bulamazsın...
Shady_tr, peki şu anda piyasadaki kılıflar olur mu benim nanoya?
ve bu yeni jenerasyon nanolardan birine sahip olup buna uygun bi kılıf kullanan arkadaşlar var mi acaba?
arkadaşlar bu kılıf olayı önemli gerçekten, bende haftaya sipariş varicem amerikadan bitane 8gb nano. Gerçi kasası çizilmeye karşı daha dayanıklıymış ama yinede gözüm gibi bakacam alete o yüsden lütfen kılıfın satıldığı biyer bilen varsa yazarsa sevinirim.
Bende de yeni jenerasyon 8 gb nano var. Benim makine için ben kadıköyden silikon kılıf aldım, tam uymuo, örneğin hold tuşunun olduğu yerdeki delik biraz aşağıda kalıyor, ancak şu an için geçici olarak en iyi çözüm bu.Tavsiye ederim. 2. jenerasyonun kılıfları Türkiye'ye gelene kadar işinizi görür.