arkadaşlar hepinize merhabalar sizlerden yardım istiyorum lütfen yardımlarınızı esirgemeyin ipod uma luna tik saat kayışı aldım fakat nasıl oldu hiç bilmiyorum vidalarından birisin düşmüş beynimden vurulmuşa döndüm bana bu konuda yardımcı olabilecek elinde yada tanıdığında bu vida setinden bulunan varsa haber versin lütfen Ebay da var bu vida seti fakat ordan daha önce hiç alışveriş yapmadım bilmiyorum neyin ne olduğunu lütfen yardım edin:(
nerede yasiyorsunuZ? herhangi bir nalburda bulunabilecek bi parcaya benzemiyor ama yine de bakmak lazim tabi..istanbulda beyazitta polonya pazari var o tip yerlerde bulunabilir..hicbiyerde bulamazsaniz ebay`den alin bence,ebayden cok alisveris yaptim,guvenilir satici olduktan sonra sorun olmaz
istanbuldayım kadıköyde polonya pazarı dedğiniz ver ne satıyor yani bu tip ipod aparatları filan var mıdır ? e bay olayını da düşünüyorum ama daha önce hiç yapmadığım için kararsızım ne kadar sürede gelir ne olur hiç bi fikrim yok her kredi kartı geçiyor mu onu da bilmiyorum
hayir ipod`la alakasi yok ama milyon cesit vida civi bilmemne bulunur, o yuzden orasi geldi aklima.. yoksa direk "lunatik vidasi" olarak arayip da bulabilecegini sanmiyorum pek,Turkiye sinirlari icerisinde.. ebay`de cogu alisveriste paypal hesabi gerekir..
anlıyorum haklısınız siz veya tanıdığınız birisi alabilir mi peki benim adıma bende size karıyla birlikte ödeme yaparım zten 6 dolar kadar bişey 20 tl kafadan verebilrim
selam eger hala bulamdiysan o vidalardan ben san yardimci olabilirim .Ardigin vidanin bir fotosunu yukledim mailimden ulasbilirsin bana toytowntoy@gmail.com
arkadaşlar biz özel saat kordonu imalatcısıyız kendi imalatımız olan ıpod nano ya tam ulumlu deri kordonlu saat gibi kullanmanıza yarayan bir ürün çok rahat ve ayarlı olarak her bilege uygundur fiyat olarak 50 tl düşünüyoruz sizce nasıl
arkadaşlar biz özel saat kordonu imalatcısıyız kendi imalatımız olan ıpod nano ya tam ulumlu deri kordonlu saat gibi kullanmanıza yarayan bir ürün çok rahat ve ayarlı olarak her bilege uygundur fiyat olarak 50 tl düşünüyoruz sizce nasıl
Yurtdisinca orjinal luna tik kordon 18 dolar yaklasik 30 lira falan ama yurtdisiyla ugrasmak istemeyenler icin fiyat biraz pahali 40 lira falan bence daha guzel bi fiyat olur hele uretici sizseniz.
Bide bunun etrafinda koruma sifir benim ilk kordonum iwatchz kordonuna benziyor oda 10 dolar civarinda biseydi.
daha uygun olmalı deri saat kordonları 30 lira kalitesi, bence 20 tl den başlayın talep olursa model güncelleyip fiyatı artırın.
resimde ki saat kordonu kızılay-sakaryada satılan 5 liralık saat kordonlarına benziyor ya
arkadaşlar benimde aynı şekilde lunatik nano kordonumun bir vidası düşmüş banada yardımcı olursanız sevinirim saatçilerde bulabilirmiyim aceba great deal2012 isimli arkadaş bana temin edersen sevinirim
Bu tarz bir konuyu başka yerlerdede okumuştum, saatçilere bakın derim mutlaka bulursunuz.
merhabalar kısa bir süre sonra vidalar elimde olacak 100 adet kadar ilgilenen kardaşlar mesajla ulaşabilir bana bilginize.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme