Şimdi Ara

İPOD mu yoksa 5230 xpress musicmi bi baksanız

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde samsung l700 cp telefonu var ve ses kalitesini pek beyenmedim l700 ü satıp 5230 mu alsam yoksa l700 ü satpayıp 4 gb ipod nano mu alsam kararveremedim

• hangi ipod u alırsan al ses kalitesi daha iyi, çok daha iyi olacaktır. I700 nasıl bir telefon bilmiyorum gerçi ama, satma ipod al bence.
  • sizce 1 gb shuflle nasıl ipod için bütcem 150 TL
  • tasarım olarak harika. bir arkadaşım sesi en iyi veren ipod un shuffle olduğunu söylemişti. ses kalitesi de harika ama dezavantajları var..
    1) depolama alanı az. 1Gb sadece.
    2) şarkılar arasındaki geçişler çok hızlı da olsa ekranın olmayışı büyük dezavantaj.

bana sorarsan sahibinden.com da ilanlara bir göz gezdir. bütçene uygun daha iyi bir ipod alabilirsen ona yönel. ama yok ikinci el almak istemiyorsan veya kafana göre bir şey çıkmazsa ben shuffle ı da yine sana öneririm..
  • ipod
  • ipod tabii ki.
  • Ekranı olan bir ipod al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSP mi Ipod Touch 8GB mı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ipod touch 8 gb al mükemmel bir alet hem sesi iyi verir hem nete mükemmel giriyor dokunmatik, mükemmel oyun oynuyorsun arkadaşta var psp den daha bile iyi bence oyun kalitesi. örn araba yarışlarında ipod direksiyon gibi oluyor çevirdiğin yere gidiyor araba xD

• 5320 al
  • quote:

Orjinalden alıntı: Surround

ipod touch 8 gb al mükemmel bir alet hem sesi iyi verir hem nete mükemmel giriyor dokunmatik, mükemmel oyun oynuyorsun arkadaşta var psp den daha bile iyi bence oyun kalitesi. örn araba yarışlarında ipod direksiyon gibi oluyor çevirdiğin yere gidiyor araba xD

Abartmaya gerek yok. PSP den daha iyi olması imkansız.
  • İpod her zaman iyidir ama biraz uçuktur fiyatı creative zen e bak
  • ipod dan vaz geçme ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.