Şimdi Ara

ipod kullanan arkadaslara acıyorum. nedenmi? buyrun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
3.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • (not: reklam falan yapmıyorum, bu anlattıklarımda gerçekten cok samimi ve ciddiyim.)

arkadaşlar bende zamanında ipod nano kullanan birisiydim, bu velet ipod un pili ve itunes olayı beni deli ediyordu, yani muzigini baska yere yasıyamıyorsun, başka yerden cihazına muzik kopyalayamıyorsun, radyosu bile yok, onu boşver bu cihazın pili bende en fazla 5-10 saat falan anca gidiyordu, bazen uzun yola cıkarken ara kablosunu bile yanıma alıyordum ki pili bitince cafe falan bulur sarz ederim diye sarz ederim diye,
    10-20 şarkı dinliyorsun hemen pil göstergesinde ufak duşme belirginleşiyordu ama kendime artık yeni bir mp3 player aldım, ''cowon D2'' yemin ediyorumki bu cihaza öyle bir pil yapmıslar ki saatlerce son ses dinlememe rağmen abartmıyorum pili 4-5 gun dayanıyor. bu cihazdaki pili cep telefonuna koysalar abartısız diyorum 2 haftada bir cep telefonu anca sarz olur. arkadaşım bile ipod video kullanıyordu o bile pilinden şikayetçi idi, beni kıskandı, ipod videoyu sattı d2 aldı :D şimdi bana dua ediyor. zaten bu ipod u kullananlar sırf karizması var diye kullanıyor, baska da birseyi yok walla. ipod nano'm ingiltereden kız arkadaşımın hediyesi oldugu için satamıyorum da o yuzden evde saklıyorum ipod nanom zamanında sevgilimdi ama onunla ayrılmamıza cowon d2 sebep oldu onun pili, ses kalitesi, özellikleri herşeyiyle beni etkiledi

size soruyorum, bu ipod tan gerçektende memnunmusunuz??? ama samimi cevaplarınızı bekliyorum.

resmin büyük hali için link e tıklayin, bakin nasıl kardeş gibi duruyorlar

http://img168.imageshack.us/img168/5983/1111oz9.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismail8484 -- 27 Nisan 2007; 5:16:05 >

• Ben kesinlikle memnunumiPodumdan.Artık gelişti zaten pil suresi gerekli guncellemelerden sonra bir iki ufak ayarla daha da arttı.iTunes desen zaten hakimim o programa.Apple kullandıgım için iPod problemleri yasamıyorum.Garantisine guveniyorum.Ha birde artık muzigi tasıyabiliyorsun.
  • ipod un yanındakifotoraf makinesi mi mp3playermı? cebine sığıyo mu o sey?
  • bende cowon d2 aldım alet harika bi alet ipod yanında bebeği gibi duruyo dokunmatik ekran olsun ses kalitesi olsun görüntü kalitesi lcd televizyon gibi gerçekten bende ipod la hava atanlara acıyorum sadece ismi var o kadar:D
  • Ya ipodla hava atan diyorsunuz bende hala oyle bi tiple karsılasmadım.Nasıl hava atabilir ki?Cebinde duran bi alet.Bi de kim 300 liralık oyuncaklarla hava atsın?Hava atacak olan cowonlada creative lede hava atar.
  • ben hiç alakam olmamasına ragmen sırf elimdeki ipod yüzünden bi kız tarafindan "ayy tikiye bak" diye asagilandim.. ama yine de ipod başka bişey bence..
  • quote:

Orjinalden alıntı: emere

bende cowon d2 aldım alet harika bi alet ipod yanında bebeği gibi duruyo dokunmatik ekran olsun ses kalitesi olsun görüntü kalitesi lcd televizyon gibi gerçekten bende ipod la hava atanlara acıyorum sadece ismi var o kadar:D

Şimdi sole bir durum daha war.Ipod shuffle 1. nesil su an en iyi flash bellekli sese sahip olan mp3 player olarak geçiyor.Ipod nanonun seside oldukca tatmin edici.İzmirdeki bilkoma gittim 2. nesil shufflelara baktım onlar dedıgın gıbı artık daha cok ses yerıne şık şık gorunumleri yuzunden tercih ediliyor bunu orda calısan satıcıda solemişti.Ancak Ipod farklı kımıne gore iyi kimine gore kotu..Ancak Itunes konusunda haklısınız cidden cok uğraş isteyen bir program ama alısma sureci biraz kasıyor okadar sonrası cok kolay..Ancak sole denebılırkı TUM IPODLAR KOTU demek yargısız infaz gibi olur..Cowonarla karsılastırmak bıraz farklı olur cunkı sonucta hepsi DAP mp3 player olarak geciyor ancak cowon işin biraz suyunu cıkartıyor.Ne gibi derseniz kanal basına 37w ses cıkısı cok abest zaten IEM kulanan ortasına bıle zor gelır..Urettikleri MASS BASS sanırım yanlıslık olmasın.Hoş bir ozellik..Yanı tercıh meselesi herkezın ses ve muzık tarzı farklı o yuzden Ipod kullananlara acıyorum demek iyi bir ifade olmaz.İyi forumlar...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ismail8484

(not: reklam falan yapmıyorum, bu anlattıklarımda gerçekten cok samimi ve ciddiyim.)

arkadaşlar bende zamanında ipod nano kullanan birisiydim, bu velet ipod un pili ve itunes olayı beni deli ediyordu, yani muzigini baska yere yasıyamıyorsun, başka yerden cihazına muzik kopyalayamıyorsun, radyosu bile yok, onu boşver bu cihazın pili bende en fazla 5-10 saat falan anca gidiyordu, bazen uzun yola cıkarken ara kablosunu bile yanıma alıyordum ki pili bitince cafe falan bulur sarz ederim diye sarz ederim diye,
    10-20 şarkı dinliyorsun hemen pil göstergesinde ufak duşme belirginleşiyordu ama kendime artık yeni bir mp3 player aldım, ''cowon D2'' yemin ediyorumki bu cihaza öyle bir pil yapmıslar ki saatlerce son ses dinlememe rağmen abartmıyorum pili 4-5 gun dayanıyor. bu cihazdaki pili cep telefonuna koysalar abartısız diyorum 2 haftada bir cep telefonu anca sarz olur. arkadaşım bile ipod video kullanıyordu o bile pilinden şikayetçi idi, beni kıskandı, ipod videoyu sattı d2 aldı :D şimdi bana dua ediyor. zaten bu ipod u kullananlar sırf karizması var diye kullanıyor, baska da birseyi yok walla. ipod nano'm ingiltereden kız arkadaşımın hediyesi oldugu için satamıyorum da o yuzden evde saklıyorum ipod nanom zamanında sevgilimdi ama onunla ayrılmamıza cowon d2 sebep oldu onun pili, ses kalitesi, özellikleri herşeyiyle beni etkiledi

size soruyorum, bu ipod tan gerçektende memnunmusunuz??? ama samimi cevaplarınızı bekliyorum.

resmin büyük hali için link e tıklayin, bakin nasıl kardeş gibi duruyorlar

http://img168.imageshack.us/img168/5983/1111oz9.jpg

bi ipod nanonun bi de d2nin fiyatına bak .Fyatları aynı olsa da karşılaştırsan bize ACISAN bir şey demeyecem ama D2nin nano dan farkı var ki arada o kadar fiyat farkı var.Boşuna da itunesa laf atma kullanmasını bilene çok kullanışlı bir program.O kadar başka bilgisayara şarkı atmak isteseydin yamipoddan haberin olurdu.Pil konusunda bir şey diyemmem ama d2 bir DAP ipod bir mp3 player biraz elma armut gibi oluyor

• COWON D2
  • IPOD NANOLAR kucucuk 4 gblıgını al at cebıne unut sonra onu Cowon'un kalıtesı mukemmel ama mp3 player dedıgın kucuk olmalı bence mesela ben ıpod vıdeo 60 gb ıstıyorum sureklı gunluk hayatta yanımda tasımam ıcın degıl cunku buyuk alet sıkar bı sure sonra adamı seyahatlerde harıcı hdd olarak kullanıcagım ıcın ıstıyorum ıpod nanodan oldukca memnunum butun gunumu muzık dınleyerek gecırebılıyorum pıl konusunda sıkıntı yasamadım ogrencıyım sureklı seyahat etmıyorum...memnunum sorunda yaratmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: dwyanewadecns

IPOD NANOLAR kucucuk 4 gblıgını al at cebıne unut sonra onu Cowon'un kalıtesı mukemmel ama mp3 player dedıgın kucuk olmalı bence mesela ben ıpod vıdeo 60 gb ıstıyorum sureklı gunluk hayatta yanımda tasımam ıcın degıl cunku buyuk alet sıkar bı sure sonra adamı seyahatlerde harıcı hdd olarak kullanıcagım ıcın ıstıyorum ıpod nanodan oldukca memnunum butun gunumu muzık dınleyerek gecırebılıyorum pıl konusunda sıkıntı yasamadım ogrencıyım sureklı seyahat etmıyorum...memnunum sorunda yaratmadı

d2 çok mu büyük,onu da cebine atıp unutabilirsin ben öyle yapıyorum mesela

• valla açıkcası tasarım açısından üzerine tanımam gittim aldım bile bile bu kadar kalitesli se olmadıgını bile bile hava atmak için zaten uzman deilim bu konularda
    kulaklığı iğrenç ama düzgün bi kulaklıkla fiyat performans açısından tatmin edici olacaktır söz konusu cowonlar ise henuz pek yaygın olmayan ve fahiş fiyatlara satılan cihazlar belki daha iyidr ama benim gidipte alasım gelmedi açıkcası
    Dostum o değilde acıncak hal falanda biraz abartılı geldi bana açıkcası
  • o d2 fotograf makınasına ne kadar benzıyor ya..
    cowonun kalıtesıne bı dıyecek yok ama oda cok buyuk..nano ıncecık bı alet..
    ben cowon alcak olsaydım kesınlıkle f2 alırdım
  • bi kere kullanıcı dostu değil ki i pod kablo taşıyacaksın yanında bir. iki illa ki o i tunes programı olacak şarkı atabilmek için. creative trekstor hepsini bir arada sunuyor hemde daha uygun fiyasta
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamikazeden

quote:

Orjinalden alıntı: dwyanewadecns

IPOD NANOLAR kucucuk 4 gblıgını al at cebıne unut sonra onu Cowon'un kalıtesı mukemmel ama mp3 player dedıgın kucuk olmalı bence mesela ben ıpod vıdeo 60 gb ıstıyorum sureklı gunluk hayatta yanımda tasımam ıcın degıl cunku buyuk alet sıkar bı sure sonra adamı seyahatlerde harıcı hdd olarak kullanıcagım ıcın ıstıyorum ıpod nanodan oldukca memnunum butun gunumu muzık dınleyerek gecırebılıyorum pıl konusunda sıkıntı yasamadım ogrencıyım sureklı seyahat etmıyorum...memnunum sorunda yaratmadı

d2 çok mu büyük,onu da cebine atıp unutabilirsin ben öyle yapıyorum mesela

sanırım bol pantolonlar giyiyorsunuz.

bi 6600 telefon taşıyın ve mp3 dinleyin.(kalabalıkta sağa solaçarpınca telefona bişey oldumu diye yoklarsınız.
    bi de D900 ve benzeri incecik telefonda mp3 dinleyin( hiç bir şey hissetmezsiniz.)

Anlayan anladı

• Elbetteki ipod umdan memnunum gerekse ses kalitesi gerekse ekran kalitesi...
  • bu iki ürünü karşılaştırmanızı hayretle izliyorum...biri mp3 çalar yani günlük hayatta kolayca müzik için digeri ise seyehatlerde film müzik falan filan için(gerçi bana mantıksız geliyor ben filmimi büyük bi ekranda izlemek isterim imkan yoksa da izlemem seyehatte de kitap okur uyurum ama tabiki tercih meselesi saygı duyuyorum)...biri media player biri mp3 player.....aynı kulvarda degiller....amaaa cowon un ses kalitesi apple dan daha iyidir bunu da belirtmeden geçemeyecegim.
  • hadi cowon f2 u3 le fln karşılaştırsa neyse...
  • ben 80 gb lık ipod aldım süper bi alet.Esas ben başka bi alet kullananlara acıyorum.Bi de kılıf aldım belime taktım yürürken alete bakmadan tek bi parmak hareketiyle sesinin açıp kapatabiliyorum.tek elimle istediğim olayı gerçekleştirebiliyorum.mp3 player da en önemli olay kullanım kolaylığı olmalı.o da ipod ta var.creative zen vision 30 gb lığı gördüm onu alacağıma amerikalı zenciler gibi omzuma müzik seti koyar dolaşırım daha iyi
  • acımak nedir yaa..
    bence yanlış bi tavır olmuş bu ipod kullanan arkadaslara acıyorum lafı
    ben o kadar memnunum ki ipodumdan benim nanoyu kardeşime verdim kendime yeni bi tane aldım
    hiç de acınacak durumda olduğumu sanmıyorum gayet de güzel bi alet
    sonuna kadar ipod derim
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.