Şimdi Ara

iPod KİLİTLENME ile ilgili Çözüm (TÜM iPod kullanıcıları Baksın) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
33.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Benim ipod nano 3. nesil bi cihazım var.... bir gün bi bilgisayara müzik atacaktım onun hafızasındaki müzikleri de atmak için bilgisayara bağladım sadece flaşını kullanmak için. ve o bilgisayardan çıkardığımdan beri ne zaman şarja taksam elma işareti yanıp yanıp sönüyor. Ayrıca cihazı bilgisayar da tanımıyor.. Şarj olmuyor yani... reset atmayı denedim bi kez connect to power dedi sonra şarja takınca yine aynı elma yanıp sönüyor. çok canım sıkıldı nolur yardım edin ACİL!!!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nihantt

    Benim ipod nano 3. nesil bi cihazım var.... bir gün bi bilgisayara müzik atacaktım onun hafızasındaki müzikleri de atmak için bilgisayara bağladım sadece flaşını kullanmak için. ve o bilgisayardan çıkardığımdan beri ne zaman şarja taksam elma işareti yanıp yanıp sönüyor. Ayrıca cihazı bilgisayar da tanımıyor.. Şarj olmuyor yani... reset atmayı denedim bi kez connect to power dedi sonra şarja takınca yine aynı elma yanıp sönüyor. çok canım sıkıldı nolur yardım edin ACİL!!!

    Aynı sorun yardım edin




  • quote:

    Orijinalden alıntı: frksylmz

    Merhaba Arkadaşlar,

    ıpod'un apple logosu ekranda dondu kaldı orta tuş+menu tuşuna basıp beklememe rağmen apple logosu tekrar ekrana geliyo şarjın bitmesini de bekledim sonuç yine aynı sorunu çözemedim çözüm hakkında bilgisi olan varmı dır

    İyi günler...

    bu sorunu çözebildin mi acaba?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.