Şimdi Ara

Ipod katili Oppo V3 Hemde bu fiyata kaçırılmaz fırsat mutlaka inceleyin sonra üzülürsünüz ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2YIL GARANTİLİ AÇILMAMIŞ KUTUDA
    PİYASA FİYATI 350TL

MÜKEMMEL GÖRÜNTÜYE SAHİP BU ÜRÜN KAÇMAZ!!!

TANINMIŞ MARKALARDAN ÇOK DAHA NET GÖRÜNTÜ VE SES KALİTESİ

piyasa fiyatına buradan bakabilirsiniz http://www.alisveris.com/Client/ProductDetails.aspx?ProductID=28385

sormak istediğiniz sorular için mesaj atabilirsiniz ;

http://www.oppodigital.com/about.html Şirket hakkında bilgiler için.

Ürün 2 sene distribütör garantili, tamamen türkçe menülü, Sıfır paketinde açılmamış, yanında dünyanın seste sayılı markalarından SENNHEİSER marka kulaklıklara satılmaktadır. Çok kaliteli çizilmez ve hafif titanyum kaplama kasalıdır.

Ürünün genel özellikleri ;

Türkçe ve grafik animasyonlari ile kolay kullanimli menü, dokunmatik kullanim tuslari,
    Sorround Virtual Dolby Digital ses özelligi, Sennheiser kulakligi ile sesi içinizde hissedeceksiniz,
    2.4inc Yüksek kalitede QVGA ekrani ile mükemmel kontrasta sahip görüntü...

Teknik bilgiler
    Ölçüler: 87x54x11 mm / 76 g
    Hafiza: 4 GB
    Ekran Özellikleri: 2.4" 320x240 QVGA
    Islemci: Rockchip 2608
    Çalma Süresi: Ortalama 50 Saat
    Oynatma Süresi: Ortalama 10 Saat
    Pil Gücü: 680 mAH Li-ion Pil
    Ses Siddeti: 90dB (MP3) - 60dB (Radyo)
    Kulaklik Çikis Gücü: 9 mw (32 Ohm)
    Id3 Tag Destegi: Id3 V1, Id3 V2 2.0
    Ses Kalitesi MP3: 16kbps - 320kbps
    Ses Kalitesi WMA: 8kbps - 192kbps
    3D Efekt: Normal 3D
    Ses Kaydi: Var
    Kayit için Harici Giris: Yok
    Destekledigi Kartlar: Yok
    Video Formati: AVI
    Resim Formati: JPEG,GIF,BMP
    E-Book Formati: TXT
    FM Radio: Var
    FM Kayit: Var
    Gerçek Zamanli Oynatim: Var
    USB: 2.0 HS

Genel Ürün Özellikleri
    Mp3 ve Mp4 Çalar
    4 GB Hafiza
    USB 2.0 destekli
    Dahili dijital FM radyo
    Radyodan ses kayit özelligi
    Harici ses kayit özelligi
    Titanyum kaplama ile daha hafif ve çizilmelere karsi daha dayanikli

Genel Ürün Özellikleri
    Mp3 ve Mp4 Çalar
    4 GB Hafiza
    USB 2.0 destekli
    Dahili dijital FM radyo
    Radyodan ses kayit özelligi
    Harici ses kayit özelligi
    Titanyum kaplama ile daha hafif ve çizilmelere karsi daha dayanikli

MP4 / MP3 Çalar Özellikleri
    MP6, MP4, MP3, WMA, WAV, FLAC, APE, AVI dosya formatlarini tanima
    JPG, JPEG, GIF ve BMP formatlarinda resim gösterebilme
    E-Book özelligi ile txt dosyalarini kolayca okuyabilme
    ID3 Tag gösterim, 7 Farkli Ekolayzer ( Natural - Rock - Pop - Classical - Soft - Jazz - DBB )
    7 Farkli çalma modu ( Normal - Repeat One - Repeat All - Intro - Folder - Repeat Folder - Random )
    A-B "Replay Mode" seçimi, Dosyalari sistemli çalma listesi olusturma, dijital ses ayari
    MPEG, MPG, DAT, RM, RAM, RMBV, MOV, QT, VOB uzantili dosyalarinizi AMV formatinda MP4 çalarinizda oynatabilirsiniz. Yapmaniz gereken CD içerisinde bulunan yazilimi kurup, dosya türünü AMV veya MTV formatina çevirmektir.

FM Radyo Özellikleri
    20 Istasyon Hafiza
    Otomatik yada Manuel istasyon arama
    Otomatik istasyon hafizalama
    Radyodan dijjital ses kaydi

Ses Kayit Özellikleri
    Dahili mikrofon, 8khz - 32khz Ses kayit kalitesi, Wav, Act, Vor formatlarinda kayit
    8khz Ses kayit kalitesinde, 128 saat radyodan kayit süresi
    Kayit yapilacak dosya için sabit diskten klasör seçebilme

Diger Özellikleri
    Li-ion sarj edilebilir pil
    Ayarlanabilir enerji tasarruf modu
    Firmware upgrade (güncelleme)
    Windows 98 / ME / 2K / XP
    2 Yil Garanti

Kutu Içerigi
    1 çift Sennheiser Marka Kulaklik
    USB Baglanti Kablosu
    USB Dönüstürücü (Normal Elektrik prizine dönüstüren aparat)
    Kullanim Kitapçigi
    Kurulum CD ( Win 98 / 98SE / 2000 / XP / ME, Mac 8.5 )

Fiyat Tek Alımlarda ; 220 TL dir. (Adetli alımlarda fiyatta pazarlık sözkonusur)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRSEKO -- 6 Nisan 2009; 18:57:29 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• şimdi bu mp4 playerla ilgili oldukça fazla bilgi sahibiyim. denedim. s5 ve bu modelini denedim. yanında senheiser kulaklıkla satılması büyük avantaj. verdiginiz linkteki fiyat 350 ytl, siz 250den satıyorsunuz ama bu ürünün max fiyatı 150 tldir.

mp3 player bölümünde s5 ile ilgili yapılan yorumlara bakınız. ki daha 1 sene önce bu ürünün bir üst modeli v5 i 200 tlye temin edebiliyorduk. fiyatın bu denli yüksek olmasını vergiye baglamak istiyorum ancak piyasaya yeni giren ingoo in-970s modelini araştırın, kutudan çıkan kulaklık hariç her açıdan bu modelin özelliklerini geçtiğini göreceksiniz. ayrıca 350 tl satış fiyatına göre cowon d2, iriver clix modelleriyle karşılaştırıldıgında bu aletin esamesi okunmaz. tabi bu fiyat için konuşuyorum. 150 tlye alınacak en iyi mp4 playerlardan biridir. zaten ben 1 sene önce o fiyata almıştım.

oppo ile ilgili başlıgımız:http://forum.donanimhaber.com/m_16920235/mpage_1/key_oppo%2Cdiye//tm.htm#17032135

şahsen, buna verilecek 250 tlnin öncelikle cowon d2 ya verilmesi taraftarıyım. 185 tlye 2gblık modeli garantili satılıyor. olmazsa alternatif ürünler iriver clix, ingoo in-970s, meizu videolu slim modelleridir. almayı düşünenler iyice bir araştırma yapsın, cihaz özelliklerini ve kullanıcı yorumlarını okusun.

fiyatın yüksek oldugunu düşünmekle birlikte umarım alıcı çıkar, hayırlı satışlar diyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: linkin_park20

şimdi bu mp4 playerla ilgili oldukça fazla bilgi sahibiyim. denedim. s5 ve bu modelini denedim. yanında senheiser kulaklıkla satılması büyük avantaj. verdiginiz linkteki fiyat 350 ytl, siz 250den satıyorsunuz ama bu ürünün max fiyatı 150 tldir.

mp3 player bölümünde s5 ile ilgili yapılan yorumlara bakınız. ki daha 1 sene önce bu ürünün bir üst modeli v5 i 200 tlye temin edebiliyorduk. fiyatın bu denli yüksek olmasını vergiye baglamak istiyorum ancak piyasaya yeni giren ingoo in-970s modelini araştırın, kutudan çıkan kulaklık hariç her açıdan bu modelin özelliklerini geçtiğini göreceksiniz. ayrıca 350 tl satış fiyatına göre cowon d2, iriver clix modelleriyle karşılaştırıldıgında bu aletin esamesi okunmaz. tabi bu fiyat için konuşuyorum. 150 tlye alınacak en iyi mp4 playerlardan biridir. zaten ben 1 sene önce o fiyata almıştım.

oppo ile ilgili başlıgımız:http://forum.donanimhaber.com/m_16920235/mpage_1/key_oppo%2Cdiye//tm.htm#17032135

şahsen, buna verilecek 250 tlnin öncelikle cowon d2 ya verilmesi taraftarıyım. 185 tlye 2gblık modeli garantili satılıyor. olmazsa alternatif ürünler iriver clix, ingoo in-970s, meizu videolu slim modelleridir. almayı düşünenler iyice bir araştırma yapsın, cihaz özelliklerini ve kullanıcı yorumlarını okusun.

fiyatın yüksek oldugunu düşünmekle birlikte umarım alıcı çıkar, hayırlı satışlar diyorum.

Dostum elbette sende kendince haklı taraflara sahipsin. Almış denemiş kendi kulağına uygun olmadığını hissetmiş olabilirsin. Yanlız müzik, ve bir mp3 player tamamen kişinin kendi zevkine göre değerlendirilmesi gereken bir şey alırken. Yani bu ürün iyi değil 150 lira ancak eder demek bir satış ilanının altında hemde sıfır,garantili bir satışın altında hoş değil. İlanlar eleştiriye açık ama eleştiri yaparken kişinin otokontrole sahip olması lazım...

Muadil olarak ileri sürdüğün ürünler güzel fakat ;

Oppo nun marka kalitesinin (tamamen silikon vadisinde geliştiriliyor), kulaklığın ses kalitesinin (sennheiser tüm dünyada bilinen bir marka) 4 gb bellek kapasitesinin ( Senin verdiğin 2 gb ürünler) Titanyum çizilmez kasanın, hassaslığı mükemmel ayarlanmış dokunmatik tuşların ve içerdiği daha başka bir çok özelliğin bu ürünlerde mevcut olmadığıda aşikar.

Atrıca sitede 150 TL fiyatla satılan oppo ürünleri 2. eldi bunuda unutmamak lazımdır ...

Lütfen yorum yaparken bunları da ön plana koyalımki kimse yanılmasın. Satış yapmak isteyen kişilerde ilanımı nasılsa baltalıycaklar diye buraya ilan vermekten kaçınmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRSEKO -- 6 Nisan 2009; 19:00:35 >

• İlan Günceldir arkadaşlar toplu alımlarda fiyatta pazarlık söz konusudur ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRSEKO -- 6 Nisan 2009; 18:56:52 >

• Aşağıdaki linkten sitede sennheiser ürünlerini satan bir arkadaşın ilanından, sadece kulaklık fiyatlarına bakabilirsiniz. Bu ürünler garantisiz elden satılan ürünler fiyatlara dikkat ;

http://forum.donanimhaber.com/m_30230877/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRSEKO -- 6 Nisan 2009; 19:12:52 >

• zaten kulaklıgına lafım olmadıgını belirtim. beğenmesem kendim almazdım. kalitesiz bir ürün de demedim. tabii ki kaliteli bir ürün. ancak 250 tl gibi bir fiyata çok daha iyi mp4 player bulabilirim.

lütfn tarafsız bir gözle ingoo in-970s in özelliklerine bakın. hafızası da 4 gbdır. kendim de kullanıyorum. ilanınızdaki oppo v3 üde kullandım. kulaklık ve çalma süresi haricinde ingoonun bütün özellikleri v3ten daha iyi. v3 daha iyi olsa zaten satıp in-970s almazdım. 250 tl param olsa ise cowon d2, iriver clix gibi dünyaca ünlü ürünleri alırdım. d2 nun 2 gblık modeli türkiye garantili olarak 185 tlye satılıyor. d2 ve clix ile bu ürünü karşılaştırmanın ne kadar anlamsız oldugunu görmek isteyen mp3 player bölümünde d2 ve clix ana başlıklarına bakabilir. ayrıca ben v3 ü ikinci el almadım. wedath 2. el ürün satıyordu fakat ben 1 yıl önce v3 ü sıfır olarak aldım.

tekrar söylüyorum, ürün kalitesiz demiyorum. ancak 250 tllik ürünlerle bir karşılaştırma yapın. objektif bir gözle. ben burada reklam yapmak için degil, bir alıcı olarak konuşuyorum. oppo hem ucuz, hemde beklentilerimi karşılayacak türden olsa forumdaşlarıma tavsiye ederdim. zaten Türkiye'de tutlmadı oppo. gg de 170 ürünlük oppo toplu satımı gördüm distiribitör tarafından yapılan, sonra iptal edilmiş. çözemedim bu işi.

senheiser kalitesine diyecek lafım yok, oppoda kaliteli bir ürün. ama 250 tlye alınacak en iyi ürün degil. son sözüm bu. umarım bütün ürünler satılır. hayırlı satışlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.