arkadaşlar yeni ipod aldım fakat dertler aldığım andan itibaren bir bir başladı. öncelikle türkçe bir kullanım kılavuzu çıkmadı paketin içinden. sonra itunes yükledim, ki kullanımı inanılmaz zor geldi bana. ite kaka bir şarkı listesi oluşturup ipod'a attım ve ipod'da test için dinlemeye başladım. fakat o da ne, takıldı alet. bir daha da düzeltemedim. yok mu şunun kapama düğmesi? ya da reset düğmesi? bu nasıl iştir ben anlamadım ki. bir yardım edin lütfen.
menü tuşuna ve ortadaki tuşa aynı anda 6 saniye basılı tut düzelir..Aynısı başıma geldi
çok sağolasın, senin yönteminle düzeldi sorun. ben anlamıyorum neden türkçe bir kullanım kılavuzu koymazlar ki???
ayrıca bana pratik bir şekilde ipod'a nasıl şarkı atarım anlatabilecek olan var mı? bir klasör var, o klasörün içinde başka klasörler var, şarkıların hepsi onların içinde (kendime göre bir düzen yaptım). ana klasörü direk itunes'a mı sürükle-bırak yapıcam?
yok öle değil itunes Yüklü haldeyken library e sürükle bırak yöntemiyle atarsın klasöre gerek yokkendiliğinden klasörlüyo