Şimdi Ara

İPOD do not disconnect

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bitane ipod aldım 20gb geniş bişe itunes den müzik atmaya çalışıyorum ama ekranda sürekli do no disconnect yazıyor ve şarkı atarken yukarıdaki durum çubuğunda 3 şarkı atıyo gene do not disconnect yazıyo her 3 şarkıda bir 10 dakıka sonra hiç atmıyo ve o do not disconnect yazısı çıktığında attı şarkıları dinlerken takılıyo bu durumu nasıl düzeltebilirim şarkılar takılmasın ve baglantı sorunu olmasın şimdiden teşekkür ediyorum

• arkadaşlar kimsede yokmu bu sorun yaw
  • ya ben tam sorunu anlamadim ama benim bildigim kadari ile ipod u bagladiktan sonra ztn her zmn do not disconnect yazar :) sarkilarinnin hep beraber mi atiosun tek tek mi atiosun yavaslama yapmasi snein mp3 lerinden kaynakladio olabilir onlarin kalitesiyle ilgili olabilir yani...
  • bi restart at bence ipoda

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roscoe36 -- 25 Mart 2013; 0:56:52 >
  • valla restar ta attım gene aynı 3. şarkıdan sonra falan hata veriyo bidaha sync yapıyorum en sonunda restore dedim düzelir diye hepten gitti cihaz şarj işareti çıkıyo ekranda şimdi taktım şarja bakalım düzelir inşallah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    all i-phone factory unlock.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • restart derken reseti mi kastediyorsunuz? reset atarsan düzelir diye düşünüyorum da..
  • arkadaslar ''do not disconnect'' bağlantıyı kesmeyin anlamını tasımıyormu yoksa benmi yanliş anliyorum..sarkılar atılırken elbette ipodun baglantıyı kesmeyeceksin..bendede bu uyarıyı yazıyor ve bi problem yok..bence sen itunes'i kullanırken eksik birseyler yapiyorsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.