Şimdi Ara

ipod classic veya tavsiye mp3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • önümüzdeki 2ay içinde ipod classic almayı düşünüyorum ürün hakkın sorunlarım var 500 tllik bi mp3 elimde bi müzik arşivi onun için almak istiyorum radyo yok önemli diiğil ama dışarıya ses vermemesi benim için sorun olur sadece müzik içinn alıyorum zaten bnce gerekliydi dışarıya ses vermesi bide çıkıcak yeni nesillni beklemelimiyim kullanan arkadaşlardan bilgi istiyorum almaya değermi bunda karar kılmassam elimde 300 tllik bi nakit var hemen alabiliceğim veya yine 2 ay bekleyip ipod classic tarzında mp3 tavsiyerinizi bekliyorum

• ipod touch alın
    müziğin yanında bir çok artısı var
  • bi zaman sonra sıkılırım diye düşünüyorum sadece müzik için ses kalitesi üst düzeyde hafızası yüksek mümkünse dışrı ses vermsi yeterli
  • ipod touch iyi bir seçim olabilir. ama 100 küsür GB lık arşivlerden bahsediyorsak hatalı bir seçim olur. Classic 'ın ses performansı bence çok başarılı ancak bazı problemleri de yanında getiriyor. Harddisk olması büyük dezavantaj. Küçür bir darbede düşmede içindeki GBlarca müziğiniz uçar gider. Alet de öyle... :(

Bundan önce Classic kullanıyordum ondan önce Nano kullanıyordum. Classic gerçekten harika bir alet ancak Touch'a terfi ettim ve bu gerçekten harika bir alet :) Benzersiz bir deneyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeniuyeyimiste -- 12 Eylül 2010; 16:52:33 >
  • 120 140 gblikl bi arşiv var elimde zaten hepsini atmam büyük ihtimal çabuk bozulabilen aletmiş buda sorun olur karasız kaldım daha fazlaa araştırma yapmam gerkiyo
  • cabuk mu bozulur classic?
    bende classic dusunuyorum da
  • Sık sık düşürmediğiniz vede titiz kullandınız sürece sorun çıkarmaz, sadece hafızası doldukça cihaz biraz yavaşlar.
    Bende classic 160 GB var, 2 yıldır sorunsuz şekilde kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master KENOBI -- 12 Eylül 2010; 21:56:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlarımın 80gb ipodlarını bol bol mermer/beton zemine düşürmüşümdür sapasağlam çalışıyolardı.benim açımdan durum bu , istisna da olabilirim
  • ipod classic 160gb al derim bendede var video açısından çok güzel ses kaliteside iyi kullanışı kolay ve hızdı harici olarak fazla kullanmayıp itunes ı iyi kullanmasını bilirsen hiçbir türlü sorunla karşılaşmıyıcaksındır ben baya karşılaştım ama şu anda hiçbir problemim yok ipod classic derim ama fiyat olarak fazla dersen ben almadan önce 2. tercihim her zaman creative x-fi olmuştur onuda yurtdışından falan getirtmeni tavsiye ederim
  • bu arada çabuk bozulur diyen arkadaşlar ben kılıf aldım cüzdan gibi deriden ve bu güne kadar giçbir sorun görmedim çünkü düzgün kullandım benim arkadaşlarımdada var ve garantidemi kalıyor arkadaşımdamı kalıyor belli değil ama kullanmasını bilmiyor .... düzgün kullanırsanız bir sorun olmaz ( benim ipod da 14000 tane şarkı var 100gb şarkı dolu ama ben daha bir problem görmedim hatta itunes dan manuel e aldım tutup atınca atıyor yani update falan yapmıyor hep aynı kalıyor ipod un o sayedede ne müzikleri silip tekrar atıyor [update ] nede bozuluyor bende alırken bir soru işareti vardı kafamda ama tamamiyle silindi )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.