Şimdi Ara

iPhonumu bul kilidi ve JB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir arkadaşım oğluna ikinci el bir telefon satın aldı. Aldığı kişi de eski sevgilisinden almış kız o ara iCloud şifre anımsamıyormuş sonra bakarız demişler sonra da ayrılmışlar, hayatta aramam diyor. Kısaca ilk sahibe de ulaşamıyoruz. Telefonda "iPhonumu Bul" açık kalmış, bizimkilerin aldığı çocuk da şifrenizi giremeyeceksiniz, böyle kullansın çocuk demiş. İyi demiş de çocuk Instagram bile indiremiyor!

Bunlar bana getirdi ben de atladım ya sorun yok sıfırlar yeniden yükleriz olur diye. Olmadı . Apple güvenlik önlemi getirmiş, yeniden yükledi programı ama şimdi gri urulum ekranını dahi geçemiyor icloud şifresi olmadan. Yani kısaca çalışan telefonu çalışmaz hale getirdim. Apple'ı aradım şifre veya fatura olmadan işlem yapamayız diyorlar - haklılar aslında iyi bir çalıntı önleme yöntemi sonuçta ama benim elimde kaldı telefon. Bir iki onarım firmasına sordum yok şifresiz hiçbir şey yapamayız dediler. Bir fikriniz var mı nasıl geçilir bu şifre aşaması?

Ben de son çare olarak acaba Jailbreak mi yapsam diye düşündüm. (iphone 3S'te JB yapmıştım en son!) Jailbreak iphonumu bul kilidini es geçebilir mi? Bir de Jailbreakler yeterince stabil mi? Çocuk haftada bir şunu düzelt diye bana gelmesin sonra...

• geçemezsiniz
  • Jailbreak yapabilmek için iCloud iphonemi bul kapalı olması gerekiyor zaten yapılsa iclouda çoktan çözüm bulunmuştu. Aslında denenebilecek 1-2 yöntem var ama bu işlem yasal olmadığı için yardım etmeyi pek etik bulmuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • apple kimliğinden çıkış yapmak için şifreye ihtiyaç yok

yani appstore kullanılabilir

yada onun yerine tutu app kullanılabilir

ama appstore gibi olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hz.Atatürk H kullanıcısına yanıt
    Artık çok geç zaten bunun için, restoreladığımdan açılmıyor bile telefon =)
  • iPhone umu bul açıkken başka bir apple hesabı ile AppStore dan uygulama indirilebilir zaten, İCloud ve iTunes hesapları farklı olabilir bir cihazda. O şekilde cihazı sıfırlamadığın sürece kullanırsınız sorunsuz , ta ki hesap sahibi cihazı kilitleyince kadar, ayrıca jb yapılamaz şu durumda, cihazda önceden jb olsa bile bu duruma bi faydası olacağını zannetmiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rosengela

Artık çok geç zaten bunun için, restoreladığımdan açılmıyor bile telefon =)

dfu modunda acmayi denediniz mi hocam?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ayrıldığı kişiye ait telefonu öğrenip sen ulaşacaksın olayı anlatıp şifreyi öğreneceksin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.