Şimdi Ara

IPHONUM DUŞTU!!! :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar büyük ama çok büyük bir sakarlık örneği olaraktan gözüm gibi baktığım iphonumu düşürdüm. hemde öyle bir düşürdümki anlatamam. Zaten kenarında köşesinde toplam 3 tuşu olan telefonun bir tuşu işlevini yitirdi. Ses kapatma tuşu basarken ettiğiı tık sesini artık etmiyor. o tuşta dokunmatik oldu gibi. hala çalışıyor ama hassas ötesi oldu. tuşa üfleyince bile sesi kısıyor ve takılı kalıyor ses kısma düğmesi....
    nasıl yaptırıcam ben bu telefonu lütfen yardım edin... bu telefon açılırmı açılırsa kapanırmı kapanırsa eskisi gibi olurmu eskisi gibi olacağının garantisini verebilen biri varmı? yardım edecek birisi varmı ? ? bildiğiniz bir servis varmı?

-------LÜTFEN ACİL YARDIM ARKADAŞLAR!!-------

• Dostum bende betona dusurdum ama zerre kadar bısı olmadı keske plastık kapak kullansaydın bence öyle kullan kımseye guvenıpte actırma ıcını elınde kalabılır
  • quote:

Orjinalden alıntı: cihanatasoy

Arkadaşlar büyük ama çok büyük bir sakarlık örneği olaraktan gözüm gibi baktığım iphonumu düşürdüm. hemde öyle bir düşürdümki anlatamam. Zaten kenarında köşesinde toplam 3 tuşu olan telefonun bir tuşu işlevini yitirdi. Ses kapatma tuşu basarken ettiğiı tık sesini artık etmiyor. o tuşta dokunmatik oldu gibi. hala çalışıyor ama hassas ötesi oldu. tuşa üfleyince bile sesi kısıyor ve takılı kalıyor ses kısma düğmesi....
    nasıl yaptırıcam ben bu telefonu lütfen yardım edin... bu telefon açılırmı açılırsa kapanırmı kapanırsa eskisi gibi olurmu eskisi gibi olacağının garantisini verebilen biri varmı? yardım edecek birisi varmı ? ? bildiğiniz bir servis varmı?

-------LÜTFEN ACİL YARDIM ARKADAŞLAR!!-------

Dostum öncelikjle geçmiş olsun diyorum. Sen nerdesin bilmiyorum ama benim istanbul zeynepkami'de bir cep tel teknik servis tamirci arkadaşım var kendisine zaman verirseniz halledemiyeceği iş yoktur. (teknik tamir konusunda) eyer istersen pm'den sana telefonunu ve yerinin adresini verebilirim.

• Dostum geçmiş olsun bence sen ürünü elletme acıldıgını biliyorum ama kapatma konusunda pek bir bilgim yok ama yinede yaptırmam lazım diyorsan tanıdıgına götür derim ben
  • kardeş çok çok geçmiş olsun kendımkı dusmus kadar uzuldum ya :( bende gozum gıbı bakıyorum tekrar geçmiş olsun. arkadaşın verdıgı teknık servıstekı bır arakdaşla gorus olmadı ıphone servıslerı ucretlı veren ınsanlarla ıletısıme gec onlar yapamasa bıle belkı yonlendırme yapar yada tr apple bır gorus sonucta ipod touch satıyorlar gsm ozellıgını cıkar gerısı aynı tum seceneeklerı tek tek bak ve sonra lutfen bıurayda yaz bılılerı .. hem bızı merakta bırakma hemde daha sonra baska bır arkadaşın basına gelırse yarrlanması ıcın bılgı olur.
  • teşekkür ederim arkadaşlar.... şu anda araştırma aşamasındayım olmadı telefonumu amerikaya gönderip orada tamir ettirmeyi düşünüyorum. bakalım gelişmelerden haberdar ederim sizleri...
  • Arkadaslar iphone icin seffaf koruma kılıfı nerden bulabiliriz tr de varmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bayaa bi geçmiş olsun bilirim o duyguları. bende ipod video ilk cıktıgında almstm kılıfsız kullanıyodum camı cebimde cok fena cizilmisti hemde aldkdan 1 ay sonra filan . zaten bende cizildikden sora normal bi esya gibi tasıdım cok ozen gosternce gozun gbi bakınca da illaa bi b*k oluyo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dolmoyann

Arkadaslar iphone icin seffaf koruma kılıfı nerden bulabiliriz tr de varmı?

Ben Amerikadan sadece camin uzerine yapisan seffaf koruyucu aldim bir kac tane.
    Ihtiyaciniz olursa bana mail PM yollayin.
  • bende amerikadan o şeffaf parmak izi yapmayan ekran koruyucu bantımsı şeyden almıştım. ama ekran zaten çizilmiyor. ben parmak izinden bıktığım için almıştım. ayrıca ingiltereden de silikondan yapılmış koruma almıştım ama kullanmıyordum taaaaaaaaaaaaaaaki düşene kadar telefon. şimdi kılıfsız kullanmıyorum ama işte nafile.....
  • Kadıköy yazıcıoğlu hanında görmüştüm ama fiyat sormadım, ilk içeri girince dipte soldaki büyük dükkan.
    Birde caddebostan Apple store (myra) ya bakabilirsin. Bağdat cad. üzeri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dryman72 -- 2 Ocak 2008; 23:09:30 >
  • Son zamanlarda herkes İphone'larını düşürüyor.Cihaz düşmeye mi programlıdır nedir.
  • YAa youtube da bakıyorum adam çat çut yere atıyor hiçbirşey olmuyor. Ekranı kıranda duydum bozanda duydum . gerçekten karışık bir durum. geçmiş olsun. Bence bir süre o telefona el sürdürtme telefon iyice yayılsın telefoncular başka telefonlarla deneyim kazansın ondan sonra götürürsün.
  • Ya benimkinin de arka yüzünde küçücük bi çizik belirdi diyorum nası çizdim acaba diye şimdi hatırladım

Geçen haftalarda çarşafı silkelerken meğer üstünde unutmuşum, havalandı telefon kalorifere çarptı da öyle yere düştü

Hiçbişey yok maşallah, ufak bi çizik arkasında işte

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.