Şimdi Ara

iPhoneuma sabahtan beri bir seyler oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son bir haftadir hic bir sey yuklemedim degistirmedim telefonda.

Ama bu sabah interneti acmaya calistigimda acilmadi. Yillar once alinmis N70 ise ayni yerde tam cekiyordu. 3g yi aciyorum acilmiyor edgeyi aciyorum acilmiyor.

Elim ayagim titredi, 2 saat yapmadigim reset silmedigim gecmis, cikarmadigim simkart kalmadi. Sonra da kendi kendisine duzeldi.

Ama su an 3G tam cekse de inanilmaz yavas bir internet var 3G ile 3-4 mbit ile indirme yaptigim yerden dh de zor geziniyorum. Sadece apple kismini acmam 1 dk surdu.

Nedendir? Anlamiyorum nasil oluyor kendi kendine? Resmen para ile rezil olmak buna deniyor herhalde. Su an ayni sebekeyi kullanan N8 jet gibi giriyor internete

Edit: bu mesaji yollayana kadar da canim cikti. Pasabeyin keyfini bekliyoruz, telefon mal mal bekletiyor. Bu kadar adi bir telefon olamaz herhalde. .

• telefonu kapatip acmayi denediniz mi?

kac tane telefonunuz var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: azawarai

telefonu kapatip acmayi denediniz mi?

Acip kapamayi birak resetledim bile. Ama telefon hala kagni gibi.

N70 N8 ve de iphone 4 var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

quote:

Orijinalden alıntı: azawarai

telefonu kapatip acmayi denediniz mi?

Acip kapamayi birak resetledim bile. Ama telefon hala kagni gibi.

N70 N8 ve de iphone 4 var.

Klasik cevap restore edin.Hücresel veriyi ve ağ ayarlarını sıfırlayın.Telefona resping atın.
  • Jb telefonu öldürüyor restore et hic bisi kalmaz
    Jb li degilsede restore + yeni kullanici

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi detroit21 -- 16 Eylül 2011; 12:16:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: detroit21

Jb telefonu öldürüyor restore et hic bisi kalmaz
    Jb li degilsede restore + yeni kullanici

Jb li. Gene de bir yildir telefonu kullaniyorum bir yil boyunca boyle bir sey gerceklesmedi, hatta applenin bazi versiyonlari jb den daha cok zarar verdi telefona. Yok gercekten jb yapiyor ise ben jb olmadan kullanamam bu telefonu.

Restore falan da edemiyorum bilgisayar yok.
  • En temizi 4.3.5 jb siz.
    Eger onceden ios 5 betalardan birisine yukseltip sonra 4.3.3 e dusurduyseniz aldiginiz hatalar ios 5 cikana kadar devam edecektir 4.3.5 jbsiz de yukleseniz bisi degismeyecek.
    Yada yeni cikan betalardan birini yuklerseniz sorununuz cozulecektir.(udid kaydi sartiyla tabiki)

Edit:Bilgisayar buluncaya kadar tabii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi detroit21 -- 16 Eylül 2011; 13:20:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gene Ne Oldu İnternete?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ilk defa böyle bir sorunu duydum
  • Bu tip sorunlar tamamen yanlis versiyon yukseltme yada dusurmeden kaynaklaniyor bendede var ios 5 i bekliyorum duzelmesi icin suanda ip3g yi telefon olarak kullaniyorum.
    Yani sorun tamamen yazilimsal.Verdigim tavsiyeleri uygularsan hicbisicik kalmaz.
  • Çözümü basit ben de cook sık mobil internet kullanıyorum. Ama bazen teşvikiye gibi bir yerde bile İnternet'e bağlanamıyorum. O zaman ayarlar- operatör sekmesini seçip telefonuma tüm operatörleri tekrar taratıyorum. Tr turkcelli ya da otomatik'i seçiyorum. Kendine geliyor.
  • nokiaların yanında telefon tabi yavaslar hakaret etmişiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: soulmate

Çözümü basit ben de cook sık mobil internet kullanıyorum. Ama bazen teşvikiye gibi bir yerde bile İnternet'e bağlanamıyorum. O zaman ayarlar- operatör sekmesini seçip telefonuma tüm operatörleri tekrar taratıyorum. Tr turkcelli ya da otomatik'i seçiyorum. Kendine geliyor.

Oldu vallaha oldu :D
  • Haydi gecmis olsun. Bu aralar nedense [Turkcell'le ilgili olabilir?!] daha sık oluyor. Arada yapıyorum. düzeliyor. Güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulmate

Haydi gecmis olsun. Bu aralar nedense [Turkcell'le ilgili olabilir?!] daha sık oluyor. Arada yapıyorum. düzeliyor. Güle güle kullanın.

Sende de 3G simgesi bile cikmiyor degil mi oyle durumda... Bende yukarida edge ya da 3G de gorunmedi. Neyle alakali bilmiyorum ama ilk defa bu kadar sorun yapti normalde en kotu bir reset attim mi bir seyi kalmazdi.

Diger cevap veren arkadaslara da tesekkur ederim. İos 5 i denemedim bile. Stabilite takintim vardir cunku. 4.3.3 iyi versiyon gibi geldi ve kapak attim. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • insanlar neden jailbreak yaptıktan sonra problem çıkınca bu kadar şaşırıyor anlamam. önce telefonun orjinal yazılımını bozuyorsunuz. 1 sene problemsiz çalışıp şimdi problem çıkarınca da yok bu kadar adi telefon olamaz yok paramızla rezil oluyoruz. apple da suç aramayın hiç
  • quote:

Orijinalden alıntı: apple_boy

insanlar neden jailbreak yaptıktan sonra problem çıkınca bu kadar şaşırıyor anlamam. önce telefonun orjinal yazılımını bozuyorsunuz. 1 sene problemsiz çalışıp şimdi problem çıkarınca da yok bu kadar adi telefon olamaz yok paramızla rezil oluyoruz. apple da suç aramayın hiç

Jb siz paramizla rezil olmuyoruz sanki. Jb siz telefon bombos bir seyden ibaret. Daha dogru duzgun sms programi ve telefon duzenleme yazilimi bile yok telefonda.
  • quote:

Son bir haftadir hic bir sey yuklemedim degistirmedim telefonda.

Ama bu sabah interneti acmaya calistigimda acilmadi. Yillar once alinmis N70 ise ayni yerde tam cekiyordu. 3g yi aciyorum acilmiyor edgeyi aciyorum acilmiyor.

Elim ayagim titredi, 2 saat yapmadigim reset silmedigim gecmis, cikarmadigim simkart kalmadi. Sonra da kendi kendisine duzeldi.

Ama su an 3G tam cekse de inanilmaz yavas bir internet var 3G ile 3-4 mbit ile indirme yaptigim yerden dh de zor geziniyorum. Sadece apple kismini acmam 1 dk surdu.

Nedendir? Anlamiyorum nasil oluyor kendi kendine? Resmen para ile rezil olmak buna deniyor herhalde. Su an ayni sebekeyi kullanan N8 jet gibi giriyor internete

Edit: bu mesaji yollayana kadar da canim cikti. Pasabeyin keyfini bekliyoruz, telefon mal mal bekletiyor. Bu kadar adi bir telefon olamaz herhalde. .

Öncelikle kullandığınız operatorun sitesinden web ayarlarını fln isteyin. Ciddiyim başıma geldi... Sonra operatorun sitesinden ugrasın bu konu hakkında kurcalayın internetti waptı suydu buydu açın kapatın. Sonra internet geliyor bir şekilde. Aynısı bende de olmuştu.
    İşallah çözersin
    Edit: Kullandığın tarife nedir. Konuyu yanlış okumuşum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naples -- 16 Eylül 2011; 16:07:41 >

• Müşteri hizmetlerini ara.Onlar yardımcı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naples

quote:

Son bir haftadir hic bir sey yuklemedim degistirmedim telefonda.

Öncelikle kullandığınız operatorun sitesinden web ayarlarını fln isteyin. Ciddiyim başıma geldi... Sonra operatorun sitesinden ugrasın bu konu hakkında kurcalayın internetti waptı suydu buydu açın kapatın. Sonra internet geliyor bir şekilde. Aynısı bende de olmuştu.
    İşallah çözersin
    Edit: Kullandığın tarife nedir. Konuyu yanlış okumuşum :)

Ben turkcell in iphone paketini kullaniyorum. 25 tl ye 1Gb internet ve sali ve pazarlari 1000 sms ile yanlis hatirlamiyorsam 1000 dk. Tarifem ise gencturkcell.

Suadiyedeki turkcell extradan aldim zaten daha sonra oradan gecerken soracagim aslinda neyin nesidir diye cunku telefon ayarini degistirmedim, sebeke ayarini degistirdim.

• quote:

Bu aralar dh mobile girerken bende zorlanıyorum, sayfalar bazen hiç açılmıyor veya cok zor acılıyor. dh dısında herhangi bi sitede boyle bişeyle karsılasmadım ama... server a fazla mı yukleniyoruz artık nedir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.