Şimdi Ara

İphonemi GENPA ya vericem acil yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar mrb lar bu gün cihazımı genpaya vereceğim ancak cihazım 3.1.3 unlock ve jb genpanın bunu anlamaması için ne yapmam gerekli

acaba İtunes üzerinden Shift + restore diyip yeniden 3.1.3 yüklememmi gerekiyor Diyelimki öyle yapmam gerekiyor ve yükledim 3.1.3 sonunda cihaz yine itunes modunda kalmıyormu ekranda usb kablo ve itunes işareti ile

tam olarak ne yapmam gerekli acl cvp larınızı bekliyorum lütfen

saygılarımla

• Donebilirsen shift+restoreyle forumda ireb programi var onu indir recovery moddan cikar kolay o islem
  • quote:

Orijinalden alıntı: prıvacy

quote:

Orijinalden alıntı: SyMeL

Donebilirsen shift+restoreyle forumda ireb programi var onu indir recovery moddan cikar kolay o islem

Shift restore dediğimde olmuyor bir hata veriyor sanırım apple artık ssh kaydı olmadan version yükseltmeye veya düşürmeye vs izin vermiyor ama direk restore dediğimde bir msj geliyor restore and update diye ok diyorsunuz restore 3.1.3 versionu getiriyor karşıma şu anda download ediyor bakalım ne olucak

saygılarımla

gecen gece döndüm ben aynı hatayı bende de vermisti bu firmware bulunamadı falan diyordu sanırm ama 2 3 tane daha 3.1.3 indirdim onlardan bitanesi olmustu

3GS :http://appldnld.apple.com.edgesuite.net/content.info.apple.com/iPhone/061-7472.20100202.8tugj/iPhone2,1_3.1.3_7E18_Restore.ipsw

3G :http://appldnld.apple.com.edgesuite.net/content.info.apple.com/iPhone/061-7468.20100202.pbnrt/iPhone1,2_3.1.3_7E18_Restore.ipsw

bunla yapmıstım galiba tam hatrlayamadım bi dene istersen

• teşekkürler ben üstte dediğim şekilde yaptım oldu sim kodu olmayan bir hatlada etkinleştirdim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.