Şimdi Ara

iPhonela ilgili sorularım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ingiltereye arkadaşım gidecek ve ondan iphone istemeyi düşünüyorumda ama aklımda birkac soru takıldı.
    acaba garnti konusunu bılen varmı uluslararasımı?
    ıngılterede anlasmalı oldugu operator dısında ayrıca anlasmasız alsam trde unlocka yınede gerek varmı?
    unlock ıslemını ızmırde yapan bıldıgınız bırı varmı?
    cok sorum oldu ama bıde unlock edıldıkten sonra acaba telefon yavaslıyormu?

• sana tavsiyem türkiyeden al 750 ytl kadar düştü.

sahibinden.com da bulabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oldcurse

sana tavsiyem türkiyeden al 750 ytl kadar düştü.

Cihaz ın 0 fiyatımı bu yoksa 2. elmi ? Birde kayıtlımı bu cihazlar ?
  • Açık arttırma sitelerine girip her gördüğünüz rakamı son fiyat sanmayın arkadaşlar, o rakamlar hala daha arttırıma devam edilen fiyatlardır, değilse bütün o sitelerde hala daha minimum 1000 ytl'den satıyor sağlam kullanıcılar, 1200-1300'e de hala çoğunlukta 8gb iphone var..

Ayrıca sahibinden.com'daki tüm 700-750 ytl'lik cihazlar ikinci el 4gb modellerdir, bir tanesi sıfır 8gb demiş ama nedense profiline ismini bile yazmamış.. ilanda da açıklama yok.. Herkese güvenmeyin..

Elden deneyerek alın.. Yine de 1000 ytl altı her rakam bu cihaz için uygun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: a.candemir

quote:

Orjinalden alıntı: oldcurse

sana tavsiyem türkiyeden al 750 ytl kadar düştü.

Cihaz ın 0 fiyatımı bu yoksa 2. elmi ? Birde kayıtlımı bu cihazlar ?

cihaz 0 oluyor kayıtlısıda var kayıtsızıda.

ilana bakın hiç macera aramaya gerke yok.. ben konustum kredi kartınapeşin fiyatına taksit bile yapılabiliyor. bi göz atın(ben satmıyorum sadece gördügüm güzel bi ilanı size gösteriyorum).

http://www.sahibinden.com/apple_iphone_8gb_tum_turk_hatlarina_acilmisdirWQQaXQQ5194110WQQpXQQdisplayitem?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldcurse -- 10 Kasım 2007; 17:59:01 >

• MSJ attım ama daha cvp gelmedi iphone alıcam fakat bi turlu alıcak guvenılır bıyer bulamıyorum bıldıgınız iphone satan bıyer varmı ?
  • kardesler ya birde bnm sorularımı bı yanıtlayabılırmısınız? bnde 700 fln alcam ingiltereden arkadasım sayesındede ondan bu sorular aklıma takıldı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: yilmazmustafa

ingiltereye arkadaşım gidecek ve ondan iphone istemeyi düşünüyorumda ama aklımda birkac soru takıldı.
    ıngılterede anlasmalı oldugu operator dısında ayrıca anlasmasız alsam trde unlocka yınede gerek varmı?

Garanti uluslararası değil malesef, Apple anlaşmalı olmadığı operatörler dışında kullanımı da sınırlıyo bildiğim kadarıyla yani her halükarda kırdırmak gerekcek...
  • Arkadaş bir ilan nosu vermiş ancak hphphp nick i bana yaşadığım bir dolandırıcılığı anımsattı nick nokiasonyhp idi ertesi gün bir başka nick üzerinden aynı satıcıya rastladım hatırladığım kadarıyla sonysony gibi bir nick idi , siz siz olun sakın güvenli ticaret dışında (aleti görmeden) sakın kullanıcı hesabına para yatırmayın bunu bu site için değil ama sahibinden.com için söylüyorum çok fazla sayıda dolandırıcı ilan açıyor hatta bir kaç ilanı şikayet ile kapattırdım. Güvenmeniz icin yazdıkları isme ait kimlik no dan tutunda şehrinize yolladıkları kargoya kadar numaralar veriyorlar güvenmeniz için miktarın bir kısmınıda olsa koparmaya bakıyorlar sonrada geçmiş olsun demek kalıyor. Dikkatli olun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmazmustafa

ingiltereye arkadaşım gidecek ve ondan iphone istemeyi düşünüyorumda ama aklımda birkac soru takıldı.

5s aldir ingiltereden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: memeti

quote:

Orijinalden alıntı: yilmazmustafa

5s aldir ingiltereden

boyle konulari hortlatmayi cok seviyosun dimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.