Şimdi Ara

iPhone7 Etkinleştirilememe sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,telefonum normal çalışırken sol üst köşede "servis yok" yazmaya ve ana ekranda da "Hücresel Güncelleme Başarısız....güncelleme yapıncaya kadar arama yapıp alamaz...." şeklinde uyarı çıkmaya başladı.Bende iTunes aracılığı ile 14.4.2'e güncelledim.Sorun düzelmedi,bu defa da geri yükleme yaptım yine olmadı.Asıl sorun ise şu; iTunes yardımıyla yaptığım geri yükleme sonrasında dil ve bölge şeçeneği,kablosuz ağ seçimi sonrasında telefon kuruluma başlamaya geçemeden "Etkinleştirilemiyor! ....etkinleştirmek için güncelleme gerekiyor." şeklinde uyarı çıkmakta ve kurulum sonlanmakta.Yine iTunesle 14.4.5 e yükselttim sonuç değişmedi :( Sorunu nasıl çözebilirim arkadaşlar,şimdiden teşekkür ederim.




  • Hücresel güncellemeden kastı SIM kartının eski olmasından kaynaklanıyor olabilir. SIM kartınız eski mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun bende de var. Önce SIM Operatör servisi gitti, sonra hücresel güncelleme uyarısı... Ben de iTunes yardımıyla yüklü olan son versiyonu tekrar attım (15.3) ama bu sefer de kurulum ekranında Etkinleştirilemiyor uyarısında kalıyor. Arıza donanımsal büyük ihtimal, Baseband arızası sanırım. Ve iPhone 7'lerin bazı sürümlerinde bu donanımsal arızanın çözümü imkansız. Zaten telefon olarak kullanmak imkansız artık, bir aydır araştırıyorum. Yeni telefon aldım ama en azından bu cihazı tablet niyetine kullanmak istiyorum. 15.3 Sürümüne Jailbreak bekliyorum artık, başka çözüm aklıma gelmiyor. Yardımcı olabilecek birisi çıkarsa çok iyi olur, en azından tablet gibi kullanırız çöpe gitmez...

  • tevfikteo kullanıcısına yanıt
    Google'da bu konuyla ilgili araştırma yaptım, birçok kaynakta JB yapmanız gerekli diyor. Sizi üzmek istemem ama 15.3 için JB gelmesini beklemeniz lazım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.