Bildirim
iPhone6 verip Note4 almak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam açıkcası ben android kullanmam samsung hiç kullanmam bilmiyorum bi ara niyet etmiştim samsung s4 kullanan arkadaslarım sakın bulaşma dediler kasma problemi oluyormus bilmiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
takip
aynisini bende dusunuyordum da bence degmez samsung sonucta
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Android cihazlara bir turlu isinamadim kullandimda (note 3, g3) daha once ama hic sevmedim. Samsung'u marka olarakta hic begenmiyorum arayuz (touchwiz) olarakta sıkıntılı. Ama dogruyuda soylemek lazim note serisinde gercekten cok basarililar. Note 3 ile yapabildiklerimi hic bir zamAn iphone ile yapamayacagimi biliyorum. Kalemi harikalar yaratiyor denebilir. İphone 6 verip samsung almam ancak note 4 size cok baska bir dunya (bazen problemli olsada) acacaktir bunuda atlamamak lazim. Deneyebilirsiniz ama iphone 6'dan gecis hic mantikli degil bunuda unutmayin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmckr -- 8 Şubat 2015; 17:24:07 >
Hocam bende plus istiyorum baya, ekonomik sıkıntılardan dolayı olmuyor. Ancak note4 alırsam, denerim beğenirsem devam ederim, yoksa zarar etmeden plus almayı düşürüm. Note4'ün cazip tarafı: Arttırılabilir hafıza, spen ve özelleştirilmesi. İpad, mac, iphone üçlemesi arada sıkabiliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: BassGitarCaner
Hocam bende plus istiyorum baya, ekonomik sıkıntılardan dolayı olmuyor. Ancak note4 alırsam, denerim beğenirsem devam ederim, yoksa zarar etmeden plus almayı düşürüm. Note4'ün cazip tarafı: Arttırılabilir hafıza, spen ve özelleştirilmesi. İpad, mac, iphone üçlemesi arada sıkabiliyor.
iPhone 6 Plus ve Note 4 karşılaştırılmaya sokulursa (apple cihazları kullanıyorum ve büyük fanıyım) kesinlikle tercih note 4 olur. 6 Plus'un diğer iphonelardan artısı daha büyük ekran ekranı yatayda kullanabilme (çoğu uygulama daha uyumlu değil, hepsi olmasada çoğu zamanla olacaktır), ois (optik imaj netleme) var yani bence pek bir fark yok. Ancak note 4 gerçekten güzel cihaz aslında. Sadece S Pen bile tercih etme sebebi olabilir. Bu kadar çok özelliği olan bir kalemi sürekli telefonunuzla birlikte taşımak bile yeterli sayılabilecekken, ekran kalitesi (dünyanın en iyi ekranı diye geçiyor, 6+ ikinci), daha küçük çerçeveler daha çok fazla vardırda hatırlamıyorum. Ancak note 4 ve ihpıne 6+ karşılaştırmaları çok fazla internette izleyebilirsiniz. İzlediklerimin hemen hemen hepsi apple yanlısı ama sonuç note 4 her zaman.
-
Tavsiye ederim note 4 iyidir ama elmada bi başka ya
Ya ben kafamda belirledim, ticari boyutunu düşünüyorum sadece
almamak lazım.:)) -
Bence çizimle işiniz yoksa iş icabı falan kullanmayacaksanız note 4 ile 6 takas etmek pek akıl karı değil android vb de sıkıntı -
Biraz önce teknolojik markete girdim ve bakındım. Note4 güzel cihaz, ancak ön kamerası rezillik, parmak izi bence olmamış (sadece parmak izi kullanımı; yani ek parola istememesi hoş bir özellik) , ekran çözünürlüğü fazla abartılmış ve klavye hala ios kalitesine yetişememiş. Sanırım biraz daha bekleyip, plus ve iwatch almak daha doğru bir karar gibi duruyor. Kadıköyde oturduğumdan dolayı, piyasaya baktım bimeks 2200 e satarken, paraler ithalat 1800 lere kadar bulunabiliyor. Kararım samsung cihaz almamak, olurda alırsam: çok param olur, torrent, müzik gibi arşivleri kullanmak için alır, ikinci hattımı takarım. Sözün özü; uzun zamandır ios kullanıyorsanız, androide bulaşmayın. Düşüncelerini aktaran arkadaşlara teşekkürler, ışık ve sevgiyle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- sanal karta para iadesi olur mu
- telefonum titriyor ama bildirim yok
- turkcell pasaj güvenilir mi
- iphone 12 mini batarya
- google play oyunlar hesabını ios"a aktarma
- mediatek dimensity 9300 vs snapdragon 8 gen 3
- ios 18 gizlenen uygulamaları geri getirme
- hızlı şarj zararlı mı
- iphone 14 yurtdışı fiyatı
- bim apple
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X