Şimdi Ara

iPhone4 ve Beewii Bluetooth Kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar beewii bluetooth stereo kulaklıklardan alıcam ıphone 4 umle kullana bılrım sanırım ?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Deneme sansin yok mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tremacs

Deneme sansin yok mu

&rdostum kapalı kutu d&r dan alıcam ama samsungun bluetooth kulaklıgıyla bıle dınlenebılıyorken oluyordur herlde
  • Bende 3gs var kullaniyorum bluetooth kulaklikla ama bilemedim simdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babam almıştı hatta bi zaman kullandı ama modeli markası neydi hatırlamıyorum hatta dediğin gibi samsunglada calisiyordu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapalı kutuda bile alsan aldığın an denersin o gün içerisinde değişim yapıyor marketler sen eve gitmeden denemesini yaparsın sorun olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nigxe

Kapalı kutuda bile alsan aldığın an denersin o gün içerisinde değişim yapıyor marketler sen eve gitmeden denemesini yaparsın sorun olmaz.

Philips go gear mp3 aldım fakat sesi çok kötü 1 hafta içinde değişiyormu acaba ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knocknight

quote:

Kapalı kutuda bile alsan aldığın an denersin o gün içerisinde değişim yapıyor marketler sen eve gitmeden denemesini yaparsın sorun olmaz.

Philips go gear mp3 aldım fakat sesi çok kötü 1 hafta içinde değişiyormu acaba ?

Bu satıcıya bağlı 1 hafta geçmişse bile değişebilirler ancak zorluk çıkarabiliyorlar şöyle söylemelisin atıyorum cihazı siz bana satarken falanca özelliği var dediniz ama bu özellik eve geldim baktım yok yani o şekilde size satan satıcıyı suçlayarak oraya giderseniz fazla diretmezler değişirler ama ben sesini beğenmedim görüntüsünü beğenmedim falan derseniz çok zorlarlar. onlar nasıl hep suçu müşteriye atıyorlarsa bize aynı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Knocknight

quote:

Bu satıcıya bağlı 1 hafta geçmişse bile değişebilirler ancak zorluk çıkarabiliyorlar şöyle söylemelisin atıyorum cihazı siz bana satarken falanca özelliği var dediniz ama bu özellik eve geldim baktım yok yani o şekilde size satan satıcıyı suçlayarak oraya giderseniz fazla diretmezler değişirler ama ben sesini beğenmedim görüntüsünü beğenmedim falan derseniz çok zorlarlar. onlar nasıl hep suçu müşteriye atıyorlarsa bize aynı

Aslında FM radyosu var biliyordum yanı oyle denmıştı

• Konu başlığınız forum kurallarına aykırı olduğu için yeniden düzenlenmiştir. Lütfen konu içeriğiniz ile ilgili açıklayıcı başlık yazmayı unutmayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.