Şimdi Ara

iPhone4' te Şarkıları Klasör olarak Nasıl Listelerim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben ip4 te şarkılarımı türlerine göre, liste halinde çalsın istiyorum ama şarkıları klasör olarak nasıl atarım ve listelerim?
    ip4 menüsünde şu şekilde gözüksün istiyorum;

-- Türkçe Şarkılar
    ---- Favorilerim
    ---- Teoman
    ---- Kargo
    ---- Şebnem Ferah
    -- Yabancı Şarkılar
    ---- Favorilerim
    ---- Amerikan Pop
    ---- Avrupa Mp3s
    ---- Japonca Mp3s
    ---- Korean Mp3s
    -- Youtube Rips

Bunun gibi nasıl listeleyeceğim ve oynatacağım iphone4 te? :'( Sony PSP ve Android telefonlar da hatta eski nokia telefonumun hafızasına direk bilgisayarımndaki klasörleri sürekleyip atıyordum ama bu dandik, lanet iphone4 zilsesi olayından sonra bu aşamada da beni sinir etti :(

• Playlist oluşturun.

Direk olarak iPhone üzerinden veya iTunes'tan oluşturuabilirsiniz.

o tag ile "tür" kısmını deniyeceğim şimdi...
    Türklük, Atatürk ve Cumhuriyet vazgeçilmezim. Küfür edene küfür etmekten çekinmem. Dini bütün gruplar tehlikelidir ve düşmanımdır. Din eğitimini sadece Devlet verir, gerisi çıkarcıdır. Fesli köpek, Armağan gibi Türk düşmanlarını örnek verenlerle çarpışırım.
  • 2000 tl civari para verdiğiniz bir telefonun dosya sistemi (fat16 fat32 ntfs yada mac dosya sistemi) olmadığının farkında değilmisiniz?

2000 tl olduğu için her özelliği var sanıyor zaten herkes, ama hiç bir şey yok alette,

evt ayfonda klasöre acamassınız, 10 yıl önceki telefonlarda yaptığınız şeyi bu 2000 tl lik oyuncakta yapamassınız, bu konuda uygulama fln da yok, tek yapabileceginiz istediğiniz şarkıları ortak bir ID3tag ile tek tek işlemenizdir.

geçmiş olsun daha bunun gibi onlarca rezillik yaşayacaksınız cok canınızı sıkmayın...

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.