Şimdi Ara

iPhone4 sıkıntıları! Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Programlar, yazılım sorunları'na bir başlık açmıştım ama daha hiç cevap alamadım. Kısaca özetleyeyim;

Geçen hafta Paris Opera Apple Store'dan 32 Gblık 2 tane Iphone4 aldım. Kullanıyorum çok güzeller. Anten sıkıntısı yaşamadım.

Ancak bir tanesi modemin yanından wireless'a bağlanabiliyor. 1-2 metreyi geçince ağı hiç görmüyor. Diğeri ise normal bir iPhone, veya telefon gibi 40-50 metreden çok rahat bağlanıyor.

Çok fazla bilgim olmadığı için, software'le ilgili mi, hardware'le mi ilgili anlayamadım. Telefonlarda 4.0.2 yüklü. 7sinde 4.1 çıkacak, onunla düzelebilir mi?

Iphone4'ü burada bir iPhone servisine mi götüreyim? Paris'e yollamaya mı çalışayım?

Ayrıca Apple sitesinden hiç bir şekidle sorunumu anlayabileceğim bir servis elemanına ulaşamıyorum.

Telefon numaraları var ama 300TL telefon parası ödemek istemiyorum amerikayı arayarak.

Sorunu belirtip onların aramasını sağlayacak bir yer var, o da sadece US ve Canada kullanıcıları için.

Kısacası teknik destek alabileceğim bir mail veya chat şeklinde görüşebileceğim bir adres bilen varsa da sevinirim.

Herkesin fikrini bekliyorum,
    Gerçekten sinirli ve çaresizim şu an.

• Geçmiş olsun,restore deneyin bir.
  • Evet söylemeyi unutmuşum denemediğim restore, resetlemediğim ayarı kalmadı telefonun.

Bu arada başka bir şey daha buldum. 30 Eylül'den önce iPhone4 alanlara Apple bedava kılıf gibi birşey veriyor.

Onun için girip iPhone4 Case Program application'ını indirip sipariş veriliyor. Ancak bizim apple store'da yok heralde onu da alamıyorum sanırım?

Bunun hakkında da fikri olan varsa paylaşırsa güzel olur.
  • amerikayı ya da diğer yerleri, poivy, smartvoip, skype ile ucuza arayabilirsiniz.
  • Aramam dışında bir alternatif yok mu?
    100lerce iphone kullanıcısı var bu forumda, kimsenin sorunu olmadı mı?
    Ne sitelerinde türkiyeye dair en ufak birşey var, ne mail gibi bir opsiyon..
  • 30 eylulden sonra ne oluyor nıye kılıf verilmiyor?
  • bu testi yaparken 2 iphoneda aynı andamı acık oluyor?

aynı anda acık ise birde tekli olarak deneyin?

modem kablosuz n destekliyor mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone Rehber Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • genius denen yardımcılarla facetime yapabiliyorsun sorularını sormak için.apple'ın sitesinde vardı facetime numaraları.bi bak istersen.ama belli saatlerde aranabiliyor hatırladığım kadarıyla.

numarası da buymuş 1-888-FACETIME

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iphone4freak -- 5 Eylül 2010; 16:32:33 >
  • deneyeyim teşekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: iphone4freak

genius denen yardımcılarla facetime yapabiliyorsun sorularını sormak için.apple'ın sitesinde vardı facetime numaraları.bi bak istersen.ama belli saatlerde aranabiliyor hatırladığım kadarıyla.

• Mrb cihazınız jb li ise wifitrak i yukleyip onla denermisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetjanx

30 eylulden sonra ne oluyor nıye kılıf verilmiyor?

+1
  • Her türlü denedim. ikisi aynı anda. tek tek. evimdeki modemde. ofisteki modemde. alışveriş merkezinde.

evet destekliyor kablosuz n.

quote:

Orijinalden alıntı: Razorback

bu testi yaparken 2 iphoneda aynı andamı acık oluyor?

quote:

Orijinalden alıntı: Razorback

bu testi yaparken 2 iphoneda aynı andamı acık oluyor?

• jbli değil şu anda yapmayı da planlamıyorum paris'e tekrar yollama şansını göz önünde bulundurarak.

quote:

Orijinalden alıntı: Afyonteam

Mrb cihazınız jb li ise wifitrak i yukleyip onla denermisiniz
  • bilmiyorum ki sitesinde öyle demiş.

http://www.apple.com/iphone/case-program/

quote:

Orijinalden alıntı: mrhusnu

quote:

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valtiel

bilmiyorum ki sitesinde öyle demiş.

http://www.apple.com/iphone/case-program/

quote:

Orijinalden alıntı: mrhusnu

quote:

+1

sonra güncellenmiş anten sorunu olmayan bir versiyon çıkarılacağına inanılıyor

• Ben de iphone 4 32gb almıştım saçma sapan kilitlenme sorunu yaşadım, bence gönderebiliyorsan parise gönderip para iadesi al ben amerikaya güç bela gönderdim kurtuldum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valtiel

deneyeyim teşekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: iphone4freak

genius denen yardımcılarla facetime yapabiliyorsun sorularını sormak için.apple'ın sitesinde vardı facetime numaraları.bi bak istersen.ama belli saatlerde aranabiliyor hatırladığım kadarıyla.

sonuç ne oldu?
  • Adamlara nasıl ulaştın peki?

Ben ikna etmeyi geçtim adamlara ulaşamıyorum bile.

quote:

Orijinalden alıntı: ybsert

Ben de iphone 4 32gb almıştım saçma sapan kilitlenme sorunu yaşadım, bence gönderebiliyorsan parise gönderip para iadesi al ben amerikaya güç bela gönderdim kurtuldum...
  • Adamlara filan ulaşmadım, amerikaya giden birini bulup 30 gün dolmadan telefonu iade ettirdim...
    Sen istersen tanıdıkla vb. telefonu gönderip parise sorunu da belirterek değişim yaptırabilirsin ama ben dersimi aldım aldığım 3 iphone 4 ten 2si bozuldu; bu saatten sonra gidip garantisiz iphone 4 almam ben türksel çıkarınca fiyata bakar alırım ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.