Şimdi Ara

İphone4 kendi kendine msj gönderiyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kaçkere yakaladım 1-2 saniye sürüyor ekran simsiyah oluyor üstte bir yazı beliriyor sim'siz mesaj gönderildi mi ne öyle bisey. Bedir ne degildir anlamadim!
    Bi ara turkcelli aramistim faturami incelemek için adam yurtdisina 2 tane mesaj gonderilmis dedo bilmem kaç tl o tutuyor vs. Dedi. Bende dedim nereye peki? İngiltere efendim dedi siz gondermedinz mi dedi? Yok dedim ozaman baskasi kullaniyo dedi telefonunuzu imkansiz dedim sonra kafaya takmadim. Acaba o msj bu msj mı? Bilgisi olan vardir mutlaka?
    Gerci okadar hizli gonderiyoki 1 saniyede hani yakalamak cok zor olayi!

• FaceTime
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

FaceTime

arkadaşın da dediği gibi ingiltere'ye gidiyorsa FaceTime'dır ücreti de 60 krşdu sanırım
  • alalala facetime kullanmadığım halde bide para mı ödeyeceğim yani eminmisiniz facetime olduguna ve kapatmak münkün mü bu olayı? birde ayda kaçkere gönderiyo bu? ya işin enteresan kısmı kafasına göre gönderiyo insan bi izin alır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shape Of My Heart

alalala facetime kullanmadığım halde bide para mı ödeyeceğim yani eminmisiniz facetime olduguna ve kapatmak münkün mü bu olayı? birde ayda kaçkere gönderiyo bu? ya işin enteresan kısmı kafasına göre gönderiyo insan bi izin alır

Her hat için 1 defa gönderilmesi yeterli, ondan sonrakiler için FaceTime menüsüne girip FaceTime etkinlestir diyin ve SMS gönderelim mı sorusuna hayır diyin, daha önce gönderdiğinizi tespit edecek ve otomatik olarak etkinlesecektir, aksi halde sürekli 70kurus SMS ücreti gider, ya da hic kullanmıyorsanız kökten kapatın FaceTime i bunlarla uğraşmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

alalala facetime kullanmadığım halde bide para mı ödeyeceğim yani eminmisiniz facetime olduguna ve kapatmak münkün mü bu olayı? birde ayda kaçkere gönderiyo bu? ya işin enteresan kısmı kafasına göre gönderiyo insan bi izin alır

Her hat için 1 defa gönderilmesi yeterli, ondan sonrakiler için FaceTime menüsüne girip FaceTime etkinlestir diyin ve SMS gönderelim mı sorusuna hayır diyin, daha önce gönderdiğinizi tespit edecek ve otomatik olarak etkinlesecektir, aksi halde sürekli 70kurus SMS ücreti gider, ya da hic kullanmıyorsanız kökten kapatın FaceTime i bunlarla uğraşmayın

Eyvl. Klavyene sağlık.denicem

• quote:

quote:

quote:

Eyvl. Klavyene sağlık.denicem

rica ederim ne demek dostum, umarım problemin çözülür

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.