Şimdi Ara

İphone4 birkaç soru yardim lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle yardimlariniz için tşkler birkac sorum olcakti
    1.Telefon geldiginde 4.0.2 versiyonu yüklü şu anda jb yapilcak kivamda jb yaptim dielim tekrar begenmedim 4.1 yüklemek istiyorum 4.1jb çikinca dielim nasil bir yol izlemem lasim tekrar 4.1 yükleme nasil olabilir ?
    2.İphoneye video atamiyorm desteklemiyor dior we atmiyor hangi formati açiyor ona çevirelim?
    3.eger hiç çevirmeye gerek yok diorsanizda bana lütfen freee bi hemen hemen bütün formatlari açan bi video programi onerin onu kurim tele..hee tabi kurduktan sonrada teli pc bagladigimda yine video atmama sorunu olmaz inşş...
    3.şimdilik bukadar aklima geldikçe yazarim bi el atin bea
    hee aklima gelmişken bide duwar kagitlari lasim bea zahmet olmassa önerdiginiz ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oskis -- 24 Eylül 2010; 20:52:36 >

• 4.0.2 ye JB yapamazsın çünkü çıkmadı ve çıkmayacak...

Bir çok formatı destekleyen video player içinde AppStore dan Oplayer Lite isimli programı indirebilirsin.

Duvar kağıtları içinde iwallpapers HD yi indirebilirsin yine appstore dan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beavis. -- 25 Eylül 2010; 1:16:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muratti1905

4.0.2 ye JB yapamazsın çünkü çıkmadı ve çıkmayacak...

Bir çok formatı destekleyen video player içinde AppStore dan Oplayer Lite isimli programı indirebilirsin.

tşkler peki bu pgorami kurduktan sonra telefona video nasil aticaz dedigim gibi atiyorm hata weriyor desteklemiyor die ?nasil aticam
  • USB Disk adlı uygulamayı indir yine AppStore dan..

Onu kullanıp video nu at, sonra açarkende Oplayer Lite ı kullan..
  • quote:

USB Disk adlı uygulamayı indir yine AppStore dan..

Onu kullanıp video nu at, sonra açarkende Oplayer Lite ı kullan..

usb disc pcyemi yoksa telemi kurcaz peki
    bi sorum daha olcak 4.1 güncellemesini yaptiktan sonra telefondaki herşy siliniyor sanirim rehberdemi gidicek nasil yedegini aliriz?
  • USB diski AppStore dan telefonuna yükleyeceksin...

Telefonu iTunes a bağladığında da Applications kısmında görülecek ordan işlemleri yapacaksın...

Back up yaparsan hiç birşeyin silinmez.. Kaldığın yerden kullanmaya devam edersin 4.1 olarak..
  • 10 dakikalık 720p video çekimi i4'de ne kadar yer kaplıyor, vereceğiniz bilgiye göre 16gb veya 32gb alıcam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1 dakika 15 saniyelik çekimim var 100MB yer kaplıyor..
  • Bilgi için tşk ederim.
  • Rica Ederim, imkanın varsa 32 GB ı tavsiye ederim 3D oyunlar falan 1 GB yer kaplayan oyun var..

Kaldıki 16 aldığın zaman sana 13.5 GB gibi bir kullanım alanı kalacak.. 32 aldığın zamanda 29 Gb boş yerin oluyor..
  • arkadaşlar ben de electro world den alacağım fakat sanırım şu an için hiç bi elektro world mağazasında stoğu kalmamış. yarın gelir mi acaba ve gelirse hangi şubesine gelir? cevabınız için şimdiden teşekkürler.
  • quote:

USB diski AppStore dan telefonuna yükleyeceksin...

Telefonu iTunes a bağladığında da Applications kısmında görülecek ordan işlemleri yapacaksın...

Back up yaparsan hiç birşeyin silinmez.. Kaldığın yerden kullanmaya devam edersin 4.1 olarak..

ya dedignizi yaptim pc ye bagladim sonra ne yapcam ituneste herşey ayni ne yapicam yardim edermisniz lütfen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.