Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 IPHONE4 16GB TEMİZ Satın Al 1 Nisan 2016 00:49 1 1 IPHONE4 16GB TEMİZ Arkadaşlar ürünü telefoncu bi arkadaşımdan aldım kendi kullandığı ürün , Yaklaşır 2 senedirde ben kullanıyorum ve bu arada İlerde bi sıkıntı olmasın diye telefonu alırken o zaman ondan fatura bile kestirdim İMEİ Numarasına , Ürün temizdir Kırılmaz cam koruyucusu vardır.Üründe Sadece ses Açma tuşu hariç , ses kısma veya orta tuş hatası gibi bi sıkıntı yoktur,Ses açma basmaması sorunuda çok sıkıntı olmadığı için ve makineyi açtırmamak için arkadaşa veya herhangi bir tamirciye götürmedim , Suana kadar AssistiveTouch La kullandım. Ürünün yanında Kılıflı şekilde Hızlı jarz vardır. Takas sadece APPLE İPAD larla mevcuttur Ne olursunuz Bunun hariçinde takasta Teklif etmeyiniz.. Alana şimdiden hayırlı olsun.. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün IPHONE4 16GB TEMİZ ŞERİT LED İTHALATÇIDAN ( REVİZE ) Apple 60W Macbook 16.5V 3.65A Adaptör