Şimdi Ara

Iphone yer kaplayan icloud drive

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar icloud drivemde 1.5 gb lık dolu alan vardı sonra güncellemeden sonra bu sıfırlanmış ve telefonumda icloud drive diye bir kısım var ve 1.7 gb içeriyor içeriğe ulaşamadım ve böyle yer kaplamasından rahatsızım nasıl çözebilirim fotoğraf koyuyorum

Iphone yer kaplayan icloud drive

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

iCloud Drive Yer Kaplıyorsa Yapman Gerekenler

iCloud Drive, fotoğraflar, belgeler ve diğer dosyaları iPhone'un, iPad'in veya Mac'in arasında senkronize etmenize olanak tanıyan değerli bir hizmettir. Ancak iCloud Drive'ın telefonunuzda çok fazla yer kapladığını fark ederseniz, sorunu çözmek için yapabileceğiniz birkaç şey vardır.

iCloud Drive'da Ne Yer Kaplıyor?

iCloud Drive'da yer kaplayan en yaygın öğeler şunlardır:

• Fotoğraflar ve videolar: Yüksek çözünürlüklü fotoğraflar ve videolar önemli ölçüde yer kaplayabilir.
    • Belgeler ve veriler: PDF'ler, Word belgeleri, e-postalar ve diğer uygulamalara ait veriler de yer kaplar.
    • Yedeklemeler: iPhone veya iPad'inizin yedekleri iCloud Drive'da saklanır ve önemli miktarda yer kaplayabilir.

iCloud Drive Yerini Boşaltma Yolları

iCloud Drive'da yer açmak için yapabileceğiniz birkaç şey şunlardır:

• Gereksiz Fotoğrafları ve Videoları Sil: Düşük kaliteli, bulanık veya artık ihtiyacınız olmayan fotoğrafları ve videoları silin.
    • Belgeleri ve Verileri İndirin: iCloud Drive'da bulunan ancak cihazınızda ihtiyacınız olmayan belgeleri ve verileri indirin.
    • Yedeklemeleri Optimize Edin: Eski yedekleri silin ve yalnızca en son yedeği saklayın.
    • iCloud Depolama Planınızı Yükseltin: Daha fazla iCloud depolama alanına ihtiyacınız varsa, ücretli bir iCloud depolama planına yükseltebilirsiniz.

iCloud Drive'ın Telefonunuzda Yer Kaplamasını Önleme

iCloud Drive'ın telefonunuzda yer kaplamasını önlemenin birkaç yolu vardır:

• Fotoğraf Optimizasyonu: iPhone veya iPad'inizde "Ayarlar" > "Fotoğraflar" bölümüne gidin ve "iCloud Fotoğrafları" altında "Fotoğraf Optimizasyonu" seçeneğini açın. Bu, cihazınızda tam çözünürlüklü fotoğrafları saklamayacaktır.
    • Belgeler ve Veriler İçin iCloud Senkronizasyonunu Kapatın: Kullanmadığınız uygulamalar için iCloud senkronizasyonunu kapatın. Bunu "Ayarlar" > "iCloud" bölümüne giderek ve senkronize etmek istemediğiniz uygulamaların anahtarlarını kapatarak yapabilirsiniz.
    • Otomatik İndirmeleri Kapatın: iPhone veya iPad'inizde "Ayarlar" > "iTunes ve App Store" bölümüne gidin ve "Otomatik İndirmeler" altında "Uygulamalar" ve "Müzikler" anahtarlarını kapatın. Bu, uygulamaların ve müziklerin otomatik olarak cihazınıza indirilmesini önleyecektir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Takip, benim cihazımda da ciddi yer kaplıyor bu ksıım.
  • Benim cihazımda da var icloud da sadece whatsapp yedeğim var kontrol ettiğimde de whatsapp yedeği ile ortalama aynı boyut büyük ihtimalle onu hem telefonda tutuyor hem iCloudda hemde whatsapp içinde tutuyor çok saçma

• Evet benim whatsapp yedeğim fotoğraf yedeklemiyordum çünkü

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE UYGULAMA SİLME
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.